Şimdi Ara

Eşit Ağırlık için Genel Bir Değerlendirme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
2.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayt kısmına tam katılmıyorum. Bence tarih daha kolaydı, edebiyat aynıydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9162BF8FE

Geçen sene gecemi gündüzüme katıp ders çalışıp mat2 den 36-4 yaptım. Üniversitedeyim kendi derslerime çalışıyorum. Kardeşime destek olmak açısından tekrar girdim zerre çalışmadan 32-5 yaptım. Bir kere bile kitap kapağı açmadan... LTİ ve Geometri aşırı kolaydı. Sen istediğin kadar kabul etme ilk 5k isteyen TMler + ilk 15k isteyen mfler +32 yaptılar. AYT tarih 1 soru hariç (tapo) aşşırı kolaydı. 9-1 yaptım? Coğrafya yine çok basitti 6-0 yaptım. Edebiyat geçen sene evet aşırı kolaydı fullemiştim ama bu sene en baba 4-5 soru zordu. Fenin zor olması aksine mfyi TM çözmeye iter. Geçen sene kimse AYT nasıl olacağını bilmiyordu. LYSyi referans alıp çalışıyorduk. AYTde hiç şekilli geometri sorusu çıkmadı, LTİ alışılmışın dışındaydı. Ama şimdi soru bankaları ona göre soru üretti. İnsanlar antrenmanlı. Yakın çevremdekilerden 60altında ayt duymadım henüz. 18 Temmuzda buraya yazacağım hocam
    Arkadaşlar bu kişi kendini '19 tayfanın moralini bozmaya adamış, kendini dünyanın en iyi üni ve bölümünün ankara hukuk olduğuna inandırmış birisidir.Ona göre muamele edin.

• ayrıca yukardaki arkadaş zerre çalışmadan da iyi netler yaptığını söylemiş ama şunu söylemeyi unutmuş,kendisine bi gram sınav stresi yoktu sonuçta ankara hukuk öğrencisi ve geleceğini çoktan çizmiş

geçenlerde bekir avşarda ege tıplı myleskenin videosunu izliyordum ilk sene ygsde 30k yapmış ikinci sene öylesine girmiş ve 9k yapmış ve yine yukardaki arkadaş gibi zerre çalışmamış,yani arkadaş iyi yaptı diye sınav kolay olmuyor ve şunu da ekleyeyim bu sene sınav geçen seneden çok farklı değildi okey ama örnek verecek olursam o stres anında edebiyatta satirik şiir sorusunu bile 3.okuyuşumda anlayabilmiştim bilmem anlatabiliyor muyum
  • hahahah aynen ya ben bile okurken kendimi gülmekten alıkoyamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9162BF8FE

Geçen sene gecemi gündüzüme katıp ders çalışıp mat2 den 36-4 yaptım. Üniversitedeyim kendi derslerime çalışıyorum. Kardeşime destek olmak açısından tekrar girdim zerre çalışmadan 32-5 yaptım. Bir kere bile kitap kapağı açmadan... LTİ ve Geometri aşırı kolaydı. Sen istediğin kadar kabul etme ilk 5k isteyen TMler + ilk 15k isteyen mfler +32 yaptılar. AYT tarih 1 soru hariç (tapo) aşşırı kolaydı. 9-1 yaptım? Coğrafya yine çok basitti 6-0 yaptım. Edebiyat geçen sene evet aşırı kolaydı fullemiştim ama bu sene en baba 4-5 soru zordu. Fenin zor olması aksine mfyi TM çözmeye iter. Geçen sene kimse AYT nasıl olacağını bilmiyordu. LYSyi referans alıp çalışıyorduk. AYTde hiç şekilli geometri sorusu çıkmadı, LTİ alışılmışın dışındaydı. Ama şimdi soru bankaları ona göre soru üretti. İnsanlar antrenmanlı. Yakın çevremdekilerden 60altında ayt duymadım henüz. 18 Temmuzda buraya yazacağım hocam
    Ayrıca profilinizdeki insta hesabına göre siz gri koç ceyhunsunuz.Gri koçun videosunda 32 mat2 netiniz olduğunu söylemişsiniz burda 36-4 diyorsunuz mat2 netinizi bilmiyor musunuz?Yoksa burda trollük yapıp insanların moralini bozmaya mı çalışıyorsunuz?

• TYT 33-4 birader mat2 35, burdan atamıyom insta dm at ss atıyım
  • Tamam hocam varsayalım bu videodaki karışıklıktan kaynaklı olsun.Yine burada bir konuda 730.olup boun iktisat yazmadım demişsiniz videoda sıralamanızın 2000 küsur olduğundan bahsediyorsunuz.O ne olacak?

• birader tcmi bile silmeden ss atarım 732. oldum. Video hakkında yorum yapamam, bana giren çıkan yok. Videoda 76kdan mezun diyor, oysa 65bin. Farklı şeyler... Videolar doğaçlama olmuyor. Ben 18 Temmuzda buraya yazacağım. Lütfen burda ol olur mu? Bakalım iyi mi kötü mü gelecek... Şimdi güzelce tatilini yap. 10gün var. Ben yanılırsam hakkını helal et, şayet sen yanılırsan ben de helal ederim ama üzülen sen olursun
  • Gri kocun kanalında videonuz mu var ?

• Edebiyatta A.Hamdi sorusuna kalitesiz demen dışında güzel yorumlama. Sonunda benim gibi düşünen birisi...
  • hocam kıytırıktan youtube videoları için senaryo mu yazıyor gri koç onu mu anlayayım yani böyle bir şey varsa anlatın da bunca insan bilgilensin.11 zayıf muhabbeti de mi yalan ndksnxksnz

• Hocam anlayın artık bu adam büyük adam büyük hukukçu. Bir nevi önünü kesmeye çalışıyorlar. Büyük resme bakın bence olay sadece video değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garnçon attrayat -- 8 Temmuz 2019; 9:43:13 >
  • ea da sıralamalar 18e göre kötü gelir 2010dan 1-2 tık iyi gelebilir.
  • kapitoksesi kullanıcısına yanıt
    aga 2018 e göre kötü ve 2010 a göre iyi gelirse nasıl oluyor ben anlamıyorum

yani geriler mi sıralamalar ilerler mi
  • dedex1277 D kullanıcısına yanıt
    2010 çok kötüydü 1-2 tık ileri olur geçen seneye göre de kötü arada bir şey.
  • https://forum.donanimhaber.com/169kdan-ankara-hukuk-a-giden-seruvenim--137354020?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Hadi buna ne diyceksin çok merak ediyorum
    1.6 k oldum diye konu açmışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garnçon attrayat -- 9 Temmuz 2019; 16:41:58 >
  • Benim Tahminim 2k da 200 civarı iyi gelir çünkü ayırt edici soru çok fazlaydı edsos kısmında

• Yeniceri06 adlı arkadaşın bir başka forumda paylaştığı sınav sonucu, söyledikleri sınav sonucu arasında ilginç tutarsızlıklar var, yukarıda tyt mat için 33/4 demiş fakat sınav sonucu hiç de öyle söylemiyor..

https://resimyukle.xyz/d/4yRzyW.jpg

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.