|
Bildirim
|
hahahah aynen ya ben bile okurken kendimi gülmekten alıkoyamadım.
|
Hocam anlayın artık bu adam büyük adam büyük hukukçu. Bir nevi önünü kesmeye çalışıyorlar. Büyük resme bakın bence olay sadece video değil
|
hocam kıytırıktan youtube videoları için senaryo mu yazıyor gri koç onu mu anlayayım yani böyle bir şey varsa anlatın da bunca insan bilgilensin.11 zayıf muhabbeti de mi yalan ndksnxksnz
|
Geçen sene gecemi gündüzüme katıp ders çalışıp mat2 den 36-4 yaptım. Üniversitedeyim kendi derslerime çalışıyorum. Kardeşime destek olmak açısından tekrar girdim zerre çalışmadan 32-5 yaptım. Bir kere bile kitap kapağı açmadan... LTİ ve Geometri aşırı kolaydı. Sen istediğin kadar kabul etme ilk 5k isteyen TMler + ilk 15k isteyen mfler +32 yaptılar. AYT tarih 1 soru hariç (tapo) aşşırı kolaydı. 9-1 yaptım? Coğrafya yine çok basitti 6-0 yaptım. Edebiyat geçen sene evet aşırı kolaydı fullemiştim ama bu sene en baba 4-5 soru zordu. Fenin zor olması aksine mfyi TM çözmeye iter. Geçen sene kimse AYT nasıl olacağını bilmiyordu. LYSyi referans alıp çalışıyorduk. AYTde hiç şekilli geometri sorusu çıkmadı, LTİ alışılmışın dışındaydı. Ama şimdi soru bankaları ona göre soru üretti. İnsanlar antrenmanlı. Yakın çevremdekilerden 60altında ayt duymadım henüz. 18 Temmuzda buraya yazacağım hocam
|
https://forum.donanimhaber.com/169kdan-ankara-hukuk-a-giden-seruvenim--137354020?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
Hadi buna ne diyceksin çok merak ediyorum 1.6 k oldum diye konu açmışsın |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9162BF8FE -- 7 Temmuz 2019; 14:40:34 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anliyorumm -- 7 Temmuz 2019; 16:42:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|