Bildirim
Eşit Agirlik Sıralama Tahmini.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Up -
Upp ulan up shdkf -
gelmez diyenleri blokla gitsin -
Gelir -
anadolu uni hukuk fak. gelmiş bile, hayirlisi olsun -
O bana imkansiz geliyordu nasil 😂 -
Upp -
Anadolu gelmezse obp yuzunden gelmez -
Up -
Upppp -
Up -
Senle çok yakınız gibi
benim
Tyt 82
Ayt 45
Obp 85 belki sen biraz benim önümde olabilirsin ayt mat netlerimiz arasında 1-2net fark vat -
Aynı yeri kazaniriz umarim 😂 -
Sen de onde olabilirsin ama -
Tyt neredeyse tamamen aynı ayt de matematikte ve tarihte beni geçmişsin sadece ki standart sapması en yüksek olanlar onlar. Benim obp 75 bana devlet gelirse (erzurum falan) sana da rahat gelir diye düşünüyorum -
En kötü netler bu da en iyi de 2 net fazla ayt mat gelebilir 2 sorudan emin değilim onları yanlış saydım ama sen kesin öndesindir heralde bide sen nereyi istiyorsun ben devlet hukuk istiyorum. -
Ben de devlet aslinda marmara veya istanbul istiyordum normalde matematik netlerim 30dan asagi inmezdi ama aksilikler yasadim cok -
Aynı şekilde benim de 30 dan aşağı yapmazdım sınavda 15-16 arasında kaldım bi taktik buldum sınavda buna göre salladım hepsi yanlış çıktı bulduğum taktiği sikim. Xd -
Oha lan aynisini ben de yaptim hatta taktigim fedöcülerin eskiden uyguladigi taktikti şıkları kucukten buyuge siraladim alt alta geleni isaretledim 😂😂
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
gelmez diyenleri blokla gitsin
|
Benzer içerikler
- kayseri dershane fiyatları
- açi yayınları ödev takip dergisi cevapları
- eczacılık okumak mantıklı mı
- ayt ne zaman başlanmalı
- roma hipodromu nasıl yazılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X