|
Eşit Ağırlık Sıralama Yks 2023
-
-
gelir
-
İnş hocam -
hocam geçen yıl 18 gelmiş diyorsunuz zaten kırıkkale hukuk 30k ile almıyor mu eada say kadar yığılma olmaz zaten
-
Aynen 30 k civarı ile kapatmış. Ne bileyim ya sınav kolaydı diyor herkes açıkçası bana da kolay geldi. Ama dediğin gibi o kadar sarkmaz diye düşünüyorum bende. 20-25 k arası bekliyorum -
ben geçen yıl da girdim hocam doğru diyorlar, sınav kolaydı ama eada 25kya sarkması yani eğer o kadar sarkarsa ben bile sıralamalar adına kötümser olmama rağmen şaşırım
-
Umarım düşündüğün gibi olur :) gerçi bana 25 k da gelse istediğim bölüme yeteceği için çok problem değilde. Bu arada nerde okuyorsunuz geçen sene yerleştiniz mi yoksa mezuna mı bıraktınız? -
içinizde kaldığı için mi okuyacaksınız yoksa meslek yapmak için mi hukuku ? sıralama max 25k olur da hukuk o kadar ileri çekmez gelir bence ama tek tercih işi sıkıntı memleketinizde mi okuyacaksnız merak ettim iktisatla ilgili iş yapmıyor musunuz
-
quote:
Orijinalden alıntı: fvzcbc
Umarım düşündüğün gibi olur :) gerçi bana 25 k da gelse istediğim bölüme yeteceği için çok problem değilde. Bu arada nerde okuyorsunuz geçen sene yerleştiniz mi yoksa mezuna mı bıraktınız?aynen öyle hocam siz zaten yüksek ihtimal garantilediniz zaten anormal bir sürpriz olmadıkça , bilkent hukuk kazandım geçen yıl hocam
-
Hocam memleketteyim üni bitince kendi işyerimizde çalışmaya başladım. Hukuk içimde kalmıştı öncelikle onun için okuyacağım. Ama bitince duruma göre savcılık hakimlik içinde hazırlanabilirim. Tek tercihte memlekette olduğum için iş okul bir arada götüreceğim. -
Çok güzel inşallah okulu bitirip istediğiniz mesleğe kavuşursunuz -
güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim hocam başarılar diliyorum bölümde gene haberleşebiliriz notlar için vs isterseniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D0935358 -- 20 Haziran 2023; 14:51:24 > -
anladım hocam mantıklı bence yaptığınız ilerde daha farklı kapılar bile açabilir. yozgat,çankırı gibi yakın yerlere de bakabilirsiniz devam zorunluluğu yoktur zaten sınavlara git gel yaparsınız
-
Rica ederim. Tabiki iletişimde kalalım mutlaka 👍🏻 -
Kırıkkale ikinci öğretim 56 binle kapatmış geçen sene. Tek tercih derken ilk ve ikinci öğretimi yazacağım yani 2 tercih aslında :) herhalde gelmeme durumu olmaz ama dediğiniz gibi arkasına söylediğiniz şehirlerde eklenebilir riske atmamak için. -
haa iö sünü bilmiyordum hocam banko gelir ho şimdiden :))
-
Eyvallah sağolasın :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X