Bildirim
Eşit ağırlıkçılar yks2022
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ağlayana kadar mat çalış,diğerleri unutulur sanırım simdi calısırsan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece geo mat türkçe tyt fen çalışman lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-270A60C93 -- 23 Mayıs 2021; 16:14:55 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tyt fene zaman kaybetmek istemiyorum onu bi ara yaparım
sozel fen haric calis bence
türkçe matematik saldırıyorum. ama son sene 11 12. edebiyat sosyal matematik yetişir mi
Zaman kaybetmek :) hedefin nedir
85in üstü tyt
11 ayt saglamsa 12 ayt benim ocagin basinda saglam bir sekilde bitmisti cogu 5 6 kaynaktan cozuluydu son bir kaynak daha cozup debemelere gectim. edebiyata da subatin basinda basladim bir iki ayda ezber kismini bitirirsin yaya yaya sonra denemelere gecersin. tarih cog dersler oluyordu zaten cografyayi ytden halletmedim tarih icin ramazan yetgin izleyebilirsin bastan sona. su an bilincli olman bile 1-0 onde basladin demektir. ayt mat tyt mat aban bence
konuları az biraz biliyorum. 9 10 11. sınıflarda çalışmadım hiç
Reis tyt tarih,coğrafya çalışıyım mı diyosun aynı zamanda tyt fene zaman kaybı diyosun bu nası iş anlamadım. Bi ara çalışıp yarım yamalak yapacağına az ama düzenli bakıp 15+ neti cebine koymayı tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rakibim olacağın için bilgi veremem dicem ama genede olsun artık sınav kaybedip intihar eden insanları görmekten bunaldım şunları uygula
1 -) hedefin yokken sakın sınav başlama yoksa 2 gün sonra isteksizlik başlar mesela hedef koy kendine ben bu üniversite gidicem bu olcam hayalim bu falan de
2 -) Türkçede sadece paragraf aban tyt sosyalde zaten yorum çıkıyor inanmıyorsan netten 2020 tyt indir bak falan
3 -) matematiğe hemen başla ama planlı git yada tüm konuları bitirdikten sonra en çok soru çıkan konulara bak mesela tyt matın yarısı problemler konusu buda demektir ki sen bunları görmeyip sınavda çıkar diye full obeb okek sorusu çözersen boku yersin yada oran orantı sorusu
4 -) çok çalışmak değil verimli çalışmak önemli şöyle düşün amacın tatil yapmak Filistinde 10 saat mi maldivlerde 3 saat mi aynı zamanda sınav çalışacaksın verimli 3 saat mi verimsiz 10 saat mi ( böyle benzetme yaptım extreme olmamıştır inşallah )
5 -) deneme çözeceksen sabah saat 10 da süre tutarak çöz çünkü yks sabah saatinde oluyor kendini öğlen vaktine alıştırma sabaha alıştır bide önceki tyt ayt sınavlarınıda çözmeye çalış sınavda çıkmış sorudan daha iyi deneme olamaz ( istisnai durumlarda )
6 -) kaynak alımını kendi yeterliliğine göre yap mesela matematiğinin temeli zayıfsa antrenmanlara matematik falan al eğer yeterliyse 345 karekök Palme çap bilgi sarmal falan çözebilirsin bu kaynaklar güzel
7 -) nasıl bir askerin eğitimde po**** attığı kurşun ile savaşta düşmana attığı kurşun farklıysa senin deneme çözerken ki psikolojinle sınava girdiğin psikolojin aynı olmayacak sınava girerken ya kardeşim zaten tüm soru tarzlarını biliyom en fazla ne sorabilirler ki kafasıyla gir rahat et
8 -) plan yap şu saatte şuna çalışıcam bu saatte buna şurdan eksiğim varsa şu gün şu saat şu kadar soru ile pekiştircem falan böyle yap
Bu kadardı bende başlayalı 21 gün falan oldu ama daha 13 ay var ben yeni başladım diye benim laflarımı takmamazlık yapma cidden bu üsttekiler işine yarayacak 2022 de sınavda görüşürüz sağlıcakla kal :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 23 Mayıs 2021; 16:59:2 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
TYT Türkçe ve matematik ana odağınız olsun. Onun haricinde 11. sınıf matematiğine de bakılabilir belli bir seviyedeyseniz TYT matematikte.
-
knk fen yapamıyorum
çok sağol reis, istediğin puanı alırsın inşallah
Tyt Türkçede günde 20 paragraf çözüp noktalama işareti kullanım yerleri ve yorumlama yeteneği olsada geçilir eğer yorumlama iyiyse bence direkt ayt edebiyat falan geçsin onun için önereceğim kitap 100 temel eser özetleri adlı kitaptır
sağol hocam. türkçede yorumum iyi. sıfat,zamir fln onlara bakmam lazım biraz
Knk kesinlikle tyt mat türkçe ve biraz 11 mat bak zaten 11 mat cocuk oyuncağı baska hic bir şeye bakma tarih edeb ben onlarda 0 dim mart gibi başladım halloldu takma kafaya mattan önemli bisi yok
Matematik aban derece gelecek haberin olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X