Şimdi Ara

Esit agirlikta ilk 20binde siralamalar tahmini ne kadar geriler sorularimiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mesela dicle üniversitesi hukuk fakültesi 21.100le alirken kac bin gerileyebilir? benim 25.400 gelme ihtimali var mi acaba lütfen olmasin aile zoruyla yazdim gibi bisey oldu kirmamak icin. gelmez diye dusunmustum :( Ben o kadar olmaz diyorum 3000 kontenjan acildi hepsi önümde olsa bile 4300 gerilemesini aklim almiyo ya :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizacleonameless -- 20 Temmuz 2013; 18:33:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: denizacleonameless

Mesela dicle üniversitesi hukuk fakültesi 21.100le alirken kac bin gerileyebilir? benim 25.400 gelme ihtimali var mi acaba lütfen olmasin aile zoruyla yazdim gibi bisey oldu kirmamak icin. gelmez diye dusunmustum :( Ben o kadar olmaz diyorum 3000 kontenjan acildi hepsi önümde olsa bile 4300 gerilemesini aklim almiyo ya :(

Bazı insanlar tam hakaretlik :) yeter kardeşim yeter. inşallah kazanırsın , sen daha bu kararını özgürce veremiyorsan ilerde neler olur kim bilir

• quote:

Orijinalden alıntı: HolyMucus

quote:

Orijinalden alıntı: denizacleonameless

Mesela dicle üniversitesi hukuk fakültesi 21.100le alirken kac bin gerileyebilir? benim 25.400 gelme ihtimali var mi acaba lütfen olmasin aile zoruyla yazdim gibi bisey oldu kirmamak icin. gelmez diye dusunmustum :( Ben o kadar olmaz diyorum 3000 kontenjan acildi hepsi önümde olsa bile 4300 gerilemesini aklim almiyo ya :(

Bazı insanlar tam hakaretlik :) yeter kardeşim yeter. inşallah kazanırsın , sen daha bu kararını özgürce veremiyorsan ilerde neler olur kim bilir

Herkes özgürce karar verebilmek ister eyvallah

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Basarisiralamalari mı PuanGO mu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.