Şimdi Ara

Eşit ağırlıktan daha yüksek bir puan alan sayısalcı olarak TIP mı HUKUK mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım sayısalcı birçok arkadaş bu kararsızlığı yaşıyor.. Hukuk yazarsam istanbul , Ankara gibi istediğim iller geliyor ama tıp yazarsam kocaeli ve daha altındaki iller geliyor. sizce ne yapılmalı?

• hukuk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arz-ı hal

hukuk

Nedenini de açıklarsanız daha iyi olur
  • Benim de tm sıralamam epey iyi ha mf sıralamam da iyi ama tıp seçiyorum. Tıp seçmelisin bence bi insan sayısalcıysa hukuku illa ki yapar ama o işten çok zevk alır mı bilemiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen sayısalcısın ve yıllardır sayısal gördün, iyisiyle kötüsüyle cefasını çektin. Tıp olsun diye bütün Türkiye'deki tıpları yazanlar var. Başka şehir çok sıkıntı değilse Tıp bence. Aslında hangisini çok istiyorsan onu yazmalısın. Hukuk'u daha çok istesen tm olurdun gibi geliyor bana.
  • siralaman kaç?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dionysis

Sen sayısalcısın ve yıllardır sayısal gördün, iyisiyle kötüsüyle cefasını çektin. Tıp olsun diye bütün Türkiye'deki tıpları yazanlar var. Başka şehir çok sıkıntı değilse Tıp bence. Aslında hangisini çok istiyorsan onu yazmalısın. Hukuk'u daha çok istesen tm olurdun gibi geliyor bana.

aslında evet isteseydim seçerdim heralde.. ama tıpta şöyle bir sıkıntım var biyolojiyle aram pek iyi değil tıpa gidince bunu halledebilir miyim çok zorlanır mıyım gibi tereddütlerim var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Büyükşehirde okumak için meslek değiştirmenizi tavsiye etmem sonuçta siz tıp için sayısal seçtininiz ve unutma ki sen hangi mesleği istiyorsan onu yapmalısın iki meslekte sevilmeden yapılmayacak meslekler.

• tm 3100 mf3 7500
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurningMoon

Büyükşehirde okumak için meslek değiştirmenizi tavsiye etmem sonuçta siz tıp için sayısal seçtininiz ve unutma ki sen hangi mesleği istiyorsan onu yapmalısın iki meslekte sevilmeden yapılmayacak meslekler.

ben boğaziçi matematik öğretmenliği istiyodum ama 2013te öğrenci almadılar bende tıpa yöneldim zaten alsalarda gidemiyodum o da ayrı bi olay o yüzden kararsızlık var gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: elaziz_023

Sanırım sayısalcı birçok arkadaş bu kararsızlığı yaşıyor.. Hukuk yazarsam istanbul , Ankara gibi istediğim iller geliyor ama tıp yazarsam kocaeli ve daha altındaki iller geliyor. sizce ne yapılmalı?

Hukuk. Çünkü iyi bir hukukcu olabilmek icin tıpçı gibi 10 yıl okumana gerek yok. Hukuk daha sosyal, hayatın daha içinde olursun. Ama cok okuman gerekecek bi sinav doneminde binlerce sayfa. İşlemsiz, sayilar falan olmadan okurum diyorsan hukuk yaz.

Not ben de hukuk okuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: messkara77

quote:

Sanırım sayısalcı birçok arkadaş bu kararsızlığı yaşıyor.. Hukuk yazarsam istanbul , Ankara gibi istediğim iller geliyor ama tıp yazarsam kocaeli ve daha altındaki iller geliyor. sizce ne yapılmalı?

Hukuk. Çünkü iyi bir hukukcu olabilmek icin tıpçı gibi 10 yıl okumana gerek yok. Hukuk daha sosyal, hayatın daha içinde olursun. Ama cok okuman gerekecek bi sinav doneminde binlerce sayfa. İşlemsiz, sayilar falan olmadan okurum diyorsan hukuk yaz.

Not ben de hukuk okuyorum.

peki dedikleri gibi efsane şeklinde yayılan hukukçular çok kalın kitapları ezberliyolar işi doğru mu ?

• aynı durumu bende yaşıyorum şuan..
    mf 3200-3900 küsüratlar
    tm 1100.. bogaziçi işletme kafamı öyle bi kurcalıyorki.. :D
  • mdream kullanıcısına yanıt
    ben olsam marmara tıp yazardım heralde :) ama boğaziçide çok farklı tabi
  • hukukta çok fazla yığılma var. Çok mezun veriyor. 1250 maaşla işe başlayan avukatlar var. lise kpss den yerleşip memur olsan 2000 alıyorsun zaten. saçların dökülecek ama tıp daha mantıklı. puan israfı olmasın diyerek tercih yapılmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ben olsam marmara tıp yazardım heralde :) ama boğaziçide çok farklı tabi

marmara tıp biraz sallantıda kesin gelir mi belli değil,o yüzden il dışıyla bunlar arasında kalıyorum :|
  • Saçmalamaa! Böyle bi konu göreceğimi tahmin edemezdimm kesinlikle tıp güzel arkadaşım. Hukuk düşünmüyorsan, öncesinde tıp için hazırlandıysan,hayalin buysa ki öyle... Tıp yaz tebrik ederim başarın için ayrıca

• Ben tıp yazardım

• teşekkür ederim bakalım öyle olacak gibi bu yorumlardan sonra :)
  • Deli misin tabi ki tıpa git. Için garanti ama hukukta öyle değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.