Şimdi Ara

Eşit ağırlıktan hangi bölümü secmeliyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 2. Kez ossye girdim bu sene hukuk istiyorum özel ama olmayabilir onun disinda geleegi parlak boşuna okumuş olmayacağım hangi bölüm var özel ünuversite olabilir.zaten 350 civarı puan gelecek o Puana devlette iyi bi yer olacagini sanmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardim
    Lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uplayalım bakalım
  • upupupupu
  • İktisat
  • arkadaşım bende ea yım.Bende 2. sene girdim.Valla hatayı baştan yaptık.Ea da 3 böüm dışında salla gitsin.Geleceğimiz çok parlak gözükmüyor ama hayırlısı artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am I Evil ?

arkadaşım bende ea yım.Bende 2. sene girdim.Valla hatayı baştan yaptık.Ea da 3 böüm dışında salla gitsin.Geleceğimiz çok parlak gözükmüyor ama hayırlısı artık

ne o 3 bölüm? eşit ağırlıktan başka da sayısal var o da bayağ zor tıp falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: gencfbwade

quote:

Orijinalden alıntı: Am I Evil ?

arkadaşım bende ea yım.Bende 2. sene girdim.Valla hatayı baştan yaptık.Ea da 3 böüm dışında salla gitsin.Geleceğimiz çok parlak gözükmüyor ama hayırlısı artık

ne o 3 bölüm? eşit ağırlıktan başka da sayısal var o da bayağ zor tıp falan

sayısaldan başka bölüm bu saatten sonra iş yapmaz.Bak bu sene ea lara sorularda yine soktular kazığı.Sayısallara o kadar zor sormadılar.İki senedir eaya kazığı dayıyorlar.Sayısalda 390 puanla bile birsürü işe yarar bölüm varken ea da 390 puanla(özel hariç) doğru düzgün bi yere gidemezsin.Gitsen de mezun olduktan sonra iş arama ihtimalin %80

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.