Şimdi Ara

Eşit ağırlıktan tercih yapacağım çok kararsızım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bölümler hakkında bilğim yok yardım edermisiniz, okuyan yada bilen birileri olursa çok iyi olur..
    Hangisini tercih etmeliyim,hangisi gelecek vaad ediyor..

TUTAN BÖLÜMLER
    -uluslar arası ilişkiler
    -sosyolaji
    -siyaset bilimi ve kamuyönetimi
    -çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri
    -maliye
    -kamu yönetimi
    -maliye
    -iktisat
    -işletme (ingilizce)
    -işletme
    -ekonometri
    -yönetim bilişim sitemler

• Fikri olan biri yokmu arkadaşlar
  • iyi bir uni de iktisat ingilizce isletme bide son zamanlarda yonetim bilisim cok gundemde.is yapar diyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nusret_t

Fikri olan biri yokmu arkadaşlar

ilk sıralara işletmeyi doldur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmetalibaydemir

quote:

kaptan işletmede ekmek var mı ? Çok merak ediyorum ve yazmaya aşırı korkuyorum ve ikinci senem olduğu için bir yere kapak atmak amacındayım. Dört sene boşu boşuna okur isem çok büyük sıkıntı çekerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayemshocked

quote:

Orijinalden alıntı: Mehmetalibaydemir

quote:

kaptan işletmede ekmek var mı ? Çok merak ediyorum ve yazmaya aşırı korkuyorum ve ikinci senem olduğu için bir yere kapak atmak amacındayım. Dört sene boşu boşuna okur isem çok büyük sıkıntı çekerim.

iktisat veya işletme dısında pek cıkar yolun yok en iyileri bunlar diğerleri risklidir
  • sıralaman önemli dostum sınav sonucun ne durumda 200 bin yakınlarındaysa uluslararası ilişkiler veya uluslararası ticaret yazabilirsin.yönetim bilişim sistemler hakkında pek bilgim yok.ama işletme iktisat yazacaksan önemli bi iş sahibi olman zor kpss ye girer bi devlet kurumunda çalışırsın tabi önemli bi okuldan mezun olamadıysan bende iktisat 3.sınıftayım ama gerçek bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kkorayy_

sıralaman önemli dostum sınav sonucun ne durumda 200 bin yakınlarındaysa uluslararası ilişkiler veya uluslararası ticaret yazabilirsin.yönetim bilişim sistemler hakkında pek bilgim yok.ama işletme iktisat yazacaksan önemli bi iş sahibi olman zor kpss ye girer bi devlet kurumunda çalışırsın tabi önemli bi okuldan mezun olamadıysan bende iktisat 3.sınıftayım ama gerçek bu

Teşekkür ederim.. çalışma ekonomisi nasıl olur yada siyaset kamu veya kamu ?

sıralamam 200 ile 250 bin arası...
  • 200 ile 250 bin arasındaysa bu söylediğin bölümler olur en azndan bazılarının 2.öğretimleri olur kılavuzdan okul sıralamalarına bakarsan uygun olan yerleri bulabilirsin
  • yaz işletmeyi bak rahatına...
  • dostum bende iktisat okuyodum 2.sınıfta bıraktım bu sene işletme ve iktisat çok önemli bölümlerde bizimmi haberimiz yok işletme yazıp ne gibi rahat edecek ?
  • teşekkür ederim arkadaşlar Türkiyede yaşamak gerçekten zor
  • quote:

Bölümler hakkında bilğim yok yardım edermisiniz, okuyan yada bilen birileri olursa çok iyi olur..
    Hangisini tercih etmeliyim,hangisi gelecek vaad ediyor..

TUTAN BÖLÜMLER
    -uluslar arası ilişkiler
    -sosyolaji
    -siyaset bilimi ve kamuyönetimi
    -çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri
    -maliye
    -kamu yönetimi
    -maliye
    -iktisat
    -işletme (ingilizce)
    -işletme
    -ekonometri
    -yönetim bilişim sitemler

maliyeyle alakalı her türlü yardımcı olabilirim pmden atarsan mesaj
  • İşletme, iktisat bu bölümlerden mezun olduktan sonra iyi yerlere gelebilmek kendini geliştirmeye bakar bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.