Şimdi Ara

eşkart kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birini arabadaki kitte kullanmak için eşkart(iki sim kart) aldım,takılı olduğu iki telefonun aynı anda açık olmaması gerektiği söylendi hatta bununla ilgili bir taahhütname de imzalatıldı.Aynı numarayı taşıyan iki gsm telefonun aynı anda açık olmasının mahzurunu bilen var mı ?

• Benim bildigim, eşkart özelliğinde ikisi de açık olabiliyor ve biri aradıgında ikisi de çalıyor, sen hangisinden cevap verirsen, ordan konusmus oluyorsun ? En sonsistem buydu, ama yeni bir sistem mi oldu acaba ?
  • Aynı anda ikisi de açık olamaz..Biri mutlaka kapalı olmalı..Aksi taktirde arama yapılamaz..
  • Dediğim bir sistem mevcut degil mi peki clubcepmania ..??

Sanırım ismi daha değişikti, telsim de Cepİkiz, CepEş gibi simkart servisleri vardı
  • aynı anda 2side açık olursa operatör hangisinden kontor düşeceğini bilemez ve beleŞŞŞŞŞ konuşmuş olursun
  • Yok öyle bir sistem vardı yaw, eminim .. Telsim de, bizim arkadaşın babası kullanıyordu hatta ?
  • muhaha çok zekisin lan pev muhahaha hadi bedava konuşalım ama şimdi bitanede mercedes almak lazım araç telefonu için daha aşağısı olmaz hadi pew acaba iki mercedes birden aynı anda alırsak bedava olurmu he ehe hee
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telsiz Kullanım Ücreti?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Negative®

Dediğim bir sistem mevcut degil mi peki clubcepmania ..??

Sanırım ismi daha değişikti, telsim de Cepİkiz, CepEş gibi simkart servisleri vardı

Var ama aynı anda aktif yapamıyorsun..Mesela arabaya binince cep telefonunu kapatıp araç telefonunu açıyorsun falan filan...
    Amaaaaaaaaaaa;
    eğer araç telefonu açıkken siz başka bir baz istasyonundan sinyal aldığınızdan emin olduğunuz bir yerde cep telefonunu açarsanız o zaman kullanabilirsiniz..

• negativ dediğin doğrudur kardeşim
    telsimden eş kartım vardı yıllarca biri evde makinaya bağlıydı
    öbürü cebimde geziyordu hiçbir sorun olmuyordu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.