Şimdi Ara

'Eski'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir rüya. Sadece bir rüya yüzünden günün yarısı mutlu mu geçer? Nasıl etkileyebilir bir insanı bu kadar? Fakat o rüyanın büyüsü O'nu gördüğünüz an nasıl bozulur? Karşıdan eski sevgiliniz size doğru geliyordur ve siz de ona doğru yürüyorsunuzdur. Ama birbirinizi görmenize rağmen bakmazsınız gözlerinizin içine. Gülümseyip "Günaydın" demez ve sarılmadan aynı otobüsün merdivenlerini çıkarsınız arka arkaya. O, sizi saatlerce gülümseten rüyanın başrol oyuncusuyla. Birbirinize en uzak iki koltuğu bulup, kulağınıza kulaklığı takıp, son ses müzik açar ve onun varlığını hissederek o yokmuş gibi yaparsınız. Oysa içinizden geçen, yanına oturup elini tutmak ve en çirkin, en uykulu halinizle dün akşam olanları anlatmaktır ona. O da gülmeki ve kafasını cama koyup uyumalıdır. Omzuma koymasını bile geçtim. Yanımda cama başını koyup uyurken bile çok güzeldi her şey.
    Tabii bunlar da işin hayal kısımları. Hepsi gerçek olsa ne o rüya görülür, ne bu hayaller kurulurdu.
    Alışkanlık mı o benim için, bilmiyorum. Ama şu bir gerçek. Zor zamanımda gelip sımsıkı sarılsa, konuşmasın; hatta tek bir laf bile etmesin, sadece içten, en içten sımsıkı sarılsın... İşte o zaman hiçbir şeyim kalmayacak, bundan eminim.
    Ama tabiki şuan tek ilacım olan sevgilimi alamıyorum. İlaçların yan etkileri vardır ya, aynen.. Hem de ne yan etki. Aslında hiç sevmemem gereken adama, ben gittim aşık oldum. Şimdiyse biraz nefret, bolca özlem var içimde ona karşı. Bir kaşık suda boğasım da var, sarılıp ağlayasım da. Sevgiliye 'eski' sıfatı eklemek ne zormuş meğersem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski Wallpaper'lar Neden Yok?
    12 yıl önce açıldı
    Eski güzel oyunlar SS'li
    7 yıl önce açıldı
    eski forumu özlüyorum
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.