Şimdi Ara

ESKI 3DFX LERINIZI ÇIKARIN :) Voodoo 2 Aranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Packard Bell MMX 200 Sistemde Kullanılmak Üzere 12 MB lık PCI Vodoo 2 3DFX Grafik Hızlandırıcılardan Arıyorum.İzmir Bornova Olursa Süper Olur...Tamamen Zevk İşidir.O Yüzden Fiyatında Uçmayın..Boşta Duran Kullanılmayan Kartınızı Değerlendirin...PCI Ekran Kartı Aranmamaktadır... PCI 3DFX Grafik Hızlandırıcı Aranmaktadır...Eskiler Çok İyi Bilir.. Sene 97-98 Yılı Kartları Bunlar...PM lerinizi veya Reply larınızı Bekliyorum...Eski Dostlar Nerede???

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• bende var
  • 99 yılının kartlarıdır bunlar bende 2 adet var deneyerek gönderirim ikisi 15x2= 30
    tek olarak 20 ytl
  • dostum bende de var

ama ben de ist deyim

acaba sende ara kablosu varmı? ben de yok bu hali ile 15 ytl ye veririm

ama kargo ile filan uğraşamam varsa bir tanıdığın bu yakınlarda ona elden teslim ederim

selamlar
  • PM de attım
  • pm attım.
  • geçen sene 15 ytlye satmıştım. durbakiyim diğeri duvarımdamı asılı mı ...

yok be s3 virge kalmış duvarda 4 mb istersen onu veriyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GUNCEL --- 3 ADET HAZIR SISTEM
    8 sa. önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende satmıştım bir tane :) Hemde naten arkadaşa....

Ha bu arada bir arkadaş sli olarak bağlayıp voodoo2 leri hl2 çalıştırıyor amd 1700'de yoksa sizinde böyle bir projeniz mi var :)...

Haalaa elimde bir türlü satmaya kıyamadığım Voodoo5 5500 var :)

Saygılar hayırlı alışverişler hocam.
    Kerem.
  • bendede dragon 2000 var 6+2 mb voodoo rush ıle beraber
    duvarda asılı duruyor,
    ekran kartının bıosunu uctugud kullanıyorum...
  • :) Voodoo 2 Ah Ah ... Öncekini Senden Mi Almıştım...ZamanÇabuk Geçiyor Demekki :))) Bu 7. yada 8. Voodo 2 Olacak Sanırım...Hepsi Benden Teker Teker Ayrıldılar....Kıramadığımız Dostlara Hediye Gitti Hepsi :( Üreticilerin Bize Ödül Vermesi Lazım Zaten...

Neyse Arkadaşlar BirÇok Arkadaş PM Atmış... 5 YTL den 55 YTL ye Kadar Her Çeşit 3DFX Satmak İsteyen Arkadaş Mevcut...Dediğim Gibi Bu Sadece Zevk İçin Kullanılacak Bir Alet Olan P 200 Mhz MMX işlemcili Bir PC ye Takılacak.Zira Bu Makinadan Performans Bekletmizi Anlıyorsunuzdur Sanırım...Yani 256 MB FX Kartımın Yanında Dedelik Yapacak :) Voodoo Severlik Apayrı.Bunu Volkswagen Tospağa Sevgisine Benzetebilirsiniz...

Son Voodoo 2 im ise 2-3 Ay Önce Malesef Benim Overclock Manyaklığıma Dayanamadı...Malum COSSS... Matem İçindeyim.... Depo da Duruyor Ancak Kablosunu Bulamıyorum :(

Bu Yüzden Dediğim gibi Arkadaşlar Ben Sadece 12 MB lık Olan Voodoo 2 PCI Grafik Hızlandırıcıyı Kablosu İle Beraber Arıyorum...Cd si de Olursa Mükemmel Bir Menü Olur

Dediğim Gibi Sizin Bir Köşenizde Duran Köhne Bir Kart Olarak Düşündüğünüz 3DFX ler Bazı Kişiler İçin Hala Bir Aslan... Bu Aslanlara Hakettiği Saygıyı Geri Verin...Vermeyecekseniz Biz Verelim :) Yaşasın Voodoo Kardeşliği...

Neyse Kart Bornova dan Çıkarsa Çok Daha İyi Olur.Malum Kargo+EFT Vesaire derken O Fiyatlara P MMX Sistem Alıyoruz :) Bu Yüzden Sadece Aradığım Kart Elinde Olanlar PM atsın Lütfen.... Haydi İzmir...
    Not Bu Arada 1-2 Gün İçinde İzmir den Bulamazsam Pazartesi den İtibaren Kargo Alternatifi Sunan Diğer Şehirlerdeki Arkadaşlara Dönücem...

quote:

Orjinalden alıntı: Nosferatu`

Bende satmıştım bir tane :) Hemde naten arkadaşa....

Ha bu arada bir arkadaş sli olarak bağlayıp voodoo2 leri hl2 çalıştırıyor amd 1700'de yoksa sizinde böyle bir projeniz mi var :)...

Haalaa elimde bir türlü satmaya kıyamadığım Voodoo5 5500 var :)

Saygılar hayırlı alışverişler hocam.
    Kerem.

• Bunca Zaman Sustum Ama Dayanamıyorum Artık.....

nvidia nın allah belasını versin. ne demeye gitti aldı voodoo yu.

eskiyi gözümde canlandırdıkça voodoo PCI 4 MB 8MB 12 MB hepsini kullandım.
    Voodoo Bansee Voodoo3 3000 vs vs. Ozamanlar TNT yanına Yaklaşamıyordu. Ki ozaman Bile Teknolojisi iyiydi Voodoo Dan. AGP 4x Felan vardı.
    Ben inatla AGP 2x li voodooları çatır çatır topladıgım sistemlere takıyodum.

Nvidia Baktı Başa Çıkamıyor Satın Aldı Firmayı Komple Büyük Bir Kumar Oynadı. tahmin ediyorum kasasındaki bütün parayı teklif etmiştir. Sonrasında GeForce Serisi patlak verdi. Bir Süre Rakipsiz Kaldı. Parayı 12 den vurdugunu zannetti. Ama Allah Hakkatten Nvidianın belasını verdi. Radeon Çıka geldi. Ati Bende varım dedi. Ge Force 4 Mx 440 Elden Ele Dolaşırken. Ati Çok Özel bişey Yaptı ve 9700 Serisini Çıkardı. Amerikadan ilk bursaya getiren bir arkadaşın evinde. O gece.
    -Eee Ne farkı var benim ti4400 den bunun.
    -8 pipe line vertex var.
    -Kaç Para verdin Lem
    -1 Milyara yakın (Abartmıyorum)
    -Aç Ta Bi Görelim.
    -Önce Güneş Gözlügünü Tak Zira Birazdan Gözlerin kamaşacak Netlikten.
    -Atıyosun. Akabinde Anaa Gözlerim...

Şimdi Silikon Savaşları Son Hızla Devam Ederken. Bazen Rüyamda Görürüm Yada Gözüm seyirir. Nvidia Atiyide Satın Alcak Die. Biraz Zor Ama. Nvidia Kirli Çıkıdır. Vardır Geri çevrilmez bi teklifi kasasında.

Bütün Bu 3D gamerları Koyun Ettiler. Böyle oligapolcülük Olmaz Diyorum Kendi Kendime. Çogu Zaman Bir İşlemciden Bile Fazla ediyor bir ekran kartı neden ? adamlar bağımsız yaw. piyasaya giriş sancılı. sırf HL2 gibi şaheserleri oynamak için olduğunu ve bunun için bütçemi zorladığımı kendimden saklar gibiyim. tiii ne paralar döktük be.oyun piyasa aslında mal değil tatmin satıyor. yeni rüyalar. yeni oyunlar ve bunlar için donanımlar. nasıl yuttuk bu zokayı yarappim. Elektronik Süprüntü işte. Çocukluğuma Yetişemedi Allahtan. Topta Oynadım Çelik Çomakta. Geçnliğimde Yakaladı Bu illet. Evden Çıkmaz. Oldum. İnsanlar bu bilgisayar yüzünden LOTR deki gibi golluma dönüşecekler.

"sonra insan bilgisayarı buldu"
    MY precious.
    Bilgisayar ise insan ırkını ele geçirerek zayıflattı.
    Biraz Hayal Gücüm Fazladır Benim. (çok dünyayı kurtaran adam ve yerli E.T. seyrediyorum)
    Artık Sadece 1954 Bir Amerikan Telecaster ı arzulamak istiyorum. Her nekadar Ağaçta Olsa İnsana En Yakın Hobim.
    Çalarım Saatlerce SRV Eric Clapton. Bilgisayarın Mı var derdin var.

Bitti.
    Teşekkürler.
    Topici Çöplük Yaptıgım İçin Kusura Bakmayın.

• :) Olur mu Cesar Haykır arkadaşım İçindekileri...Bu Arada 3DFX çiler...Voodoo 2 ler denerde?Hadi Kullanmıyanlar Satsın da Sevinelim :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.