Şimdi Ara

Eski aboneyken GNÇ Fırsat Pro 59 TL paketini almak. Yaş 26

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    26 yaşıma girmeden iki hafta önce sözleşme yaparak GNÇ+ Ultra Fırsat 65.90 TL paketine geçmiştim.
    Pakete zam gelmesi indirim ile eski fiyattan kullanılabiliyordu. Ayrıca ücretsiz 7/24 kampanyası ile yıl sonuna kadar gece gündüz ayrımı kaldırılmıştı. Bu paketin tek güzel özelliği şebeke içi sınırsız konuşma hakkı olmasıydı.

İki gün önce turkcelle giriş yaptım size özel avantaj teklifinde yeni abonelere özel GNÇ Fırsat Pro paketini gördüm. Müşteri hizmetlerini aradım pakete geçişim sağlandı ve sözleşmeyi bir yıl daha uzattım. Paketin tüm özellikleri ve ilk ay 20 gb hediyesiyle geldi.

Pakete geçmek isteyen arkadaşlar olursa aşağıdaki belirtilen kriterleri karşılıyor olması gerekmektedir.
    Bana nasıl denk geldi anlayamıyorum.

Kampanyadan aşağıdaki kriter setinden herhangi birinde yer alan, Turkcell Faturalı bireysel ses hattı aboneleri de faydalanabilirler:
    · Son ay önceki 3 ay ortalamasına göre yurt içi ses harcamasını yüzde 14 ve üzeri arttıran, rakip operatör numaralarını arama sayısı önceki 3 ayın ortalamasına göre yüzde 34 ve üzerinde artış gösteren ve son 3 aylık ortalamada, sahip olduğu ses, SMS veya data paketi kullanım oranı yüzde 86’dan fazla olan müşteriler.
    · Son 3 ayda rakip operatörlerden aldığı arama adedinin, aldığı toplam arama adedine oranı yüzde 45’in üzerinde olan, son 6 ay şikayet nedeniyle çağrı merkezini arama sayısı Turkcell genel ortalamasının üzerinde olan, 330 günden daha az zamandır mevcut paketinde olan müşteriler.
    · Son 3 ayda çağrı kesilme adedinin toplam konuşma adedine oranı yüzde 3’ün üzerinde olan, akıllı telefonu olup son 3 aylık ortalama 3G şebekesini kullanma oranı Turkcell genel ortalamasının altında olan, son 3 aylık rakip operatörü arama dakikasının toplam arama dakikasına oranı yüzde 50’nin üzerinde olan müşteriler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 27 Ekim 2019; 11:31:16 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.