Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

eski adventure oyunları hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

eski adventure oyunları arıyorum yalnız demo diil tam surumlerini indirebileceğim bi site biliyorsanız
    cok iyi olur

ornek: gabriel knight the sins of the fathers
    simon the sorcerer 1-2
    police quest serisi
    larry serisi
    indiana jones serisi
    maniac mansion
    the day of the tentacle
    full throtle vs....

www.scummvm.org sitesinden (bu ayki pc world den buldum) bi emulator vasıtasıyla 2 oyunu oynayabiliyorsunuz ama daha fazlasını istiyo insan haliyle...

• ben de başlık açtım, adventure oyunlarla ilgili. saolsun cvp verenler oldu ama burda ve başka forumlarda eski adventure oyunlarını nasıl bulabileceğimi sorduğumda sanki imkansız gibi cvp bulamadim. halflife 5 çıkacak diye başlık aç, belki okuyan olur cvp verir.
  • Torrent programı kullanıyorsan istediğin oyunları bulabileceğin birçok torrent sitesi var.Başka türlü bulman çok zor zaten

• bence ınternetten bulman cok zor
  • bende bir oyun arıyorum buraya yazayım topic kirliliği olmasın.....

Sanitarium elinde bulunan varsa yollayabilir mi yada bir yere upload edebilir mi???
  • sanitarium bende var 3 cd,
    takas için elinde birşeyler varsa düşünüebilirim.

www.turkcedvd.freeservers.com/games.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkcedvd -- 26 Şubat 2005, 12:34:18 >
  • hadi ya bulamssın diyosunuz...

eskiden bi ton vardı ben de disket donemlerinde simdi bulamıyos anasını satıyım keske bi yolunu bulup saklasaymısım

torent programı dediğiniz ne oluyo bilgim yok nası bi sey?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Irc, undernet de eski oyunlarla ilgili 2-3 kanal vardı. Ordaki fserver lardan bu aradığın oyunların hepsini bulabilirsin. Kanalların ismini hatırlamıyorum ama aratırsan undernet e girip bulursun. oldgames ve classicgames gibi bişeylerdi ama tam hatırlayamıyorum.
  • istediin oyunların bazıları burda var..

http://www.abandonia.com/genre.php?genre=adventure&page=2
  • eski yeni aventure turu hastasıyım bir cogunu torrent sıtelerınden ındırdım
  • arkadaşlar torrent olayına yeni girdim. herkes bildiği torrent sitelerini yazabilir mi? redzola, sen de benim gibi adventure hastasıymışsın, yaz da şu torrent adreslerini yüzümüz gülsün.
  • arkadaslar 2 gundur harıl harıl oyunları arıyorum bu arada yazdığım scumvm sitesinden flight of amazon queen i oynamamışım hic bugun bitirdim super zevkli biraz kolay ve kısa ama yine de anıları debresiyo insanın simdiki oyunlarda ruh yok abi hepsi aynı gibi geliyo bi el almış eline bi silah gerisi aynı...

bu arada cenkee yazdığın site için saol simdi indianalara bakıyom indircem....
  • kevin_romeo,
    sanitarium kardesimin bilgisayarinda yuklu. o da internetten indirdi. torrentlerde arasan kesin bulursun, olmadi bakariz bir caresine.
  • the curse of monkey island.
    internetten bulabileceğini sanmıyorum. ama adventureların babası diyebilirim. (belki de atası)
  • isteyene sanitarium ve monkey island 1-2-3-4 yollayabilirim.

diğer oyunlar için abandongames.com u bir deneyin.şimdi çok oyunun adı geçmiş hepsine burda birşey diyemeyeceğim ama pm atarsanız bulabilirim sanırım.
  • cenkee nin verdiği

http://www.abandonia.com/genre.php?genre=adventure&page=2

adresi biraz karıştırdım fena diil arkadaslar baba oyunlar yok ama hic fena diil tavsiye ederim...

alone in the dark 1 e baktım biraz cok iyi yer yer hala hatırlıyorum sahnelerini.... :)
  • nette bulamass1n ama yinede kas
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.