Şimdi Ara

Eski AKN abonelerinin taahhütü biten nasıl ücretlendirilecek ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    kotalı da gb başı 50 krş alıyor ve 100 mbit hızda hiç iyi olmaz.

25 mbit akıllı sınırsız var tv ile birlikte 59,99 dan başlıyor ve 5 saat 10 mbit , 19 saat ise 25 mbit hız veriyor.(Sınır Sizsiniz Kampanyası)

25mbit tamamen her saat sınırsız olsun istersen 99,99 a var analog ve kablo tv temel paketle birlikte. (Gerçek Sınırsız Kampanya)

daha düşük fiyata 24mbit akn li olanda var.
  • yunusbeen kullanıcısına yanıt
    Tv yi kullanmiyorsan direk kapat hiç bir artısı yok.

Türk Telekom un vdsl tarifeleri bin kat daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25 mbps/50gb AKN'li sınırsız + tv yayını = 46.00 lira veriyordum.

Yeniledim; 24 mbps/75gb AKN'li sınırsız (24 ay taahhüt)+ Tv üst yayın = 52,00 TL.
  • Sanki buna benziyor ama; üst paket değil, temel paket var:

https://www.turksatkablo.com.tr/Tum-Kampanyalar,518,konusturan-eglenceli-kampanya

• Sadece teledunya ve kablotv ye taahhüt verebilirsin sanırım.

• Konuşturan TV + İnternet 24Mbs 50 gb AKN tv üst paket dahil 49 tl ödüyorum Ayrıca her yöne 50 dk Şebeke İçi 3000 Dk telefon var ancak telefon kullanmıyoruz. 2 ay önce taahhütü yeniledim.
  • benimkide temel üst paket altın sinema paketi 10 mbs 75 gb eko sınırsız internet 53 tl veriyorum önümüzdeki ay taahhütüm bitiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: maczone

quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

Sanki buna benziyor ama; üst paket değil, temel paket var:

https://www.turksatkablo.com.tr/Tum-Kampanyalar,518,konusturan-eglenceli-kampanya

Teşekkürler. Üst paketli ve 24 mbps / 75 gb kota iyi bana teklif edilen fiyatlar daha yüksekti umarım bu mesajı yazan arkadaşlarımız hangi tarifeye geçiş yaptığını bizimle paylaşır.

EKLEME:

Müşteri hizmetleri ile görüştüm. "24 mbps/75gb AKN'li sınırsız (24 ay taahhüt)+ Tv üst yayın" içeren paketi aylık 52 TL'den değil en az 62 TL'den verebileceklerini ve yeni abone eski abone fark etmeksizin 52 TL'ye olamayacağını beyan ettiler.

alpbatu, eğer size "24 mbps/75gb AKN'li sınırsız (24 ay taahhüt)+ Tv üst yayın" paketini gerçekten aylık 52 TL'den verdiler ise paket ismini rica ediyorum. Ayrıca paketi online işlemlerden kontrol etmenizi öneriyorum üst paket yerine temel paket veya giriş paketi tanımlamış olabilirler.

Teşekkürler.

Arkadaşlar belki kişiye özel indirim yapılmış olabilir beş senedir kullanıyorum.

Tarife "Konuşturan eğlenceli taahhütlü" ücret 52.20 TL. olarak faturada yazıyor. Ayrıca vizyon sinema paketi hediye demişlerdi.

• bende 7 senelik müşterisiyim 2 sene önce aradıklarında temel üst paket ve altın sinema paketini 4 lira farkla yükseltmişlerdi

• 24 Mbps'ye kadar 75 GB AKN'li Eko-Sınırsız İnternet + KabloTV Temel Paket + Analog KabloTV + Kabloses Her Yöne 50 Dakika + Vizioon Sinema Paketi

Üst Paket demiş ama temel paket olacak o çünkü 52 tlye üstteki yazan var.

Aynısının 250 gb akn li olanı ise 71.99

TV kampanyalarına girin orada Konuşturan Eğlenceli Kampanya var burdaki 52 tl ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beedrill364 -- 21 Aralık 2017; 19:4:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maczone

quote:

Orijinalden alıntı: beedrill28

24 Mbps'ye kadar 75 GB AKN'li Eko-Sınırsız İnternet + KabloTV Temel Paket + Analog KabloTV + Kabloses Her Yöne 50 Dakika + Vizioon Sinema Paketi

Üst Paket demiş ama temel paket olacak o çünkü 52 tlye üstteki yazan var.

Aynısının 250 gb akn li olanı ise 71.99

TV kampanyalarına girin orada Konuşturan Eğlenceli Kampanya var burdaki 52 tl ....

Onu biliyorum bir üstteki mesajımda detaylıca paylaştım. Türksat Kablo ile çok uzun bir görüşme yaptım ve 52 TL'ye öyle bir paketin olamayacağını söylediler. Bir üst mesajı okursanız tüm detayları yazıyor.

Muhtemelen üst paket yerine temel paket verildi ama alpbatu arkadaşımız üst paket olduğunu düşünüyor. Bu sebeple online hizmetlerden ekran görüntüsü rica ettim.

KABLONET 24 Mbps 75 GB AKNli Ekosınırsız
    KABLOTV PAKET AÇIK Vizioon Sinema Paketi -
    KABLOSES AÇIK Her Yöne 50 Dk Şebeke İçi 3000 Dk -
    KABLOTV AÇIK Üst Yayın Tarife Değiştir / -

Arkadaşım Kablo Online sitesinden yukarıdaki bilgileri kopyaladım. Takdir edersin ki diğer bilgileri sildim.

Başka türlü sana nasıl yardımcı olurum bilmiyorum.

• Eski AKN abonelerinin taahhütü biten nasıl ücretlendirilecek ?

Arkadaşım üstte kopyaladığım bölümde Ekim kampanyası yazıyor.

Beni İstanbul merkezden aradılar Kasım ayında taahhüdüm bitiyordu kampanyadan bahsettiler ben sadece sinema, spor ve belgesel kanalları için pazarlık yaptım.

Özellikle fatura tutarı ve Ekim kampanya yazısını silmedim.

Umarım işine yararda bir şekilde yardımım dokunur. Başarılar

• Eyvallah... hayırlısı olsun.
  • Beyler merhaba,

Bugün aradılar taahüdüm bu ay bitiyor.

24 Mbps'ye kadar 250 GB AKN'li Eko-Sınırsız 79 TL

Aynı tarifeyi 2 seneliğine aynı fiyata, yanında 6 adet sinema kanalı veriyorlar (teledünya)

gece 2 den sonra sınırsız indirme yapabilecek miyim diye sorunca cevap alamadım. zaten hizmetiniz sınırsız dedi.
    Burası bir soru işareti olarak kaldı!

Ne yapmalı beyler ne dersiniz?
  • badtrip kullanıcısına yanıt
    Dostum bu dediğin 79 tl olan AKN'li taahhütsüz normal internet hızıdır. ( tv olmadan sadece internet )
    24 Mbps'e kadar 2 Mbps'e kadar 250 GB 8 Mbps'e kadar 79,99 (TL/Ay)

* AKN'li Ekosınırsız tarifesi kapsamında Adil kullanım uygulaması uygulanacaktır. 02:00 - 08:00 saatleri arasındaki internet kullanımları AKN’ ye dahil edilmeyecektir, ayrıca AKN’nin aşılıp aşılmadığına bakılmaksızın söz konusu zaman dilimlerinde AKN sonrası indirme hızı kısıtları uygulanmayacaktır.

Gece 2'den sonrası için sorduğun ise sabah 8'e kadar evet.

Ama sana daha iyisi daha ucuz fiyata var kampanyaları karıştırman gerek mesela şu:

Hepsi Birarada Kampanyası

24 Mbps'ye kadar 250 GB AKN'li Eko-Sınırsız .... Temel Paket .... Altın Sinema Paketi + Kabloses Her Yöne 50 Dk .... 69,99

(24 ay taahhütlü fiyattır ve yanında 6 adet sinema kanalı dediğin vizoon sinema paketinden daha fazla 12 tane sinema kanalı vardır altın sinema paketinde

https://www.turksatkablo.com.tr/Altin-Sinema-Paketi (türksat linki verince sayfa açılmıyor ama google a yazın altın sinema paketi diye içerik çıkıyor.)

Yani alacaksan Hepsi Birarada Kampanyası daha ucuz daha kapsamlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beedrill364 -- 22 Aralık 2017; 21:47:3 >

• quote:

Orijinalden alıntı: beedrill28

Dostum bu dediğin 79 tl olan AKN'li taahhütsüz normal internet hızıdır. ( tv olmadan sadece internet )
    24 Mbps'e kadar 2 Mbps'e kadar 250 GB 8 Mbps'e kadar 79,99 (TL/Ay)

* AKN'li Ekosınırsız tarifesi kapsamında Adil kullanım uygulaması uygulanacaktır. 02:00 - 08:00 saatleri arasındaki internet kullanımları AKN’ ye dahil edilmeyecektir, ayrıca AKN’nin aşılıp aşılmadığına bakılmaksızın söz konusu zaman dilimlerinde AKN sonrası indirme hızı kısıtları uygulanmayacaktır.

Gece 2'den sonrası için sorduğun ise sabah 8'e kadar evet.

Ama sana daha iyisi daha ucuz fiyata var kampanyaları karıştırman gerek mesela şu:

Hepsi Birarada Kampanyası

24 Mbps'ye kadar 250 GB AKN'li Eko-Sınırsız .... Temel Paket .... Altın Sinema Paketi + Kabloses Her Yöne 50 Dk .... 69,99

(24 ay taahhütlü fiyattır ve yanında 6 adet sinema kanalı dediğin vizoon sinema paketinden daha fazla 12 tane sinema kanalı vardır altın sinema paketinde

https://www.turksatkablo.com.tr/Altin-Sinema-Paketi (türksat linki verince sayfa açılmıyor ama google a yazın altın sinema paketi diye içerik çıkıyor.)

Yani alacaksan Hepsi Birarada Kampanyası daha ucuz daha kapsamlı.

Konu ile ilgili bugün babamla görüştüm, evet Altın Sinema paketini önermişler. Hem de 77 TL ye.

Yani kendilerine geri dönen memnun müşterilerinden daha az para alacaklarına daha fazla almış oluyorlar gibi bir durum var!
    Bişey anlamadım bu işten...

Nasıl yaaa

Kabul etmiş babam bu teklifi bu arada.. Gece saat 2-8 olayı allahtan kurtarıyor bu durumu.

• badtrip kullanıcısına yanıt
    Yeni yapıldı ise taahhüt arayın tekrar babam yanlış belirtmiş diyebilirsiniz. Bizim 19 Kasım bitiyordu taahhüt aynı o şekilde babamı arayıp 56 tl olan bir kampanya söylemişler 10 mbps 75 gb akn ve üst paket tv olan ama ben aratıp tekrar konuştup ve taahhüt bitimine daha var diyerek değiştirttim kampanyayı :) nasılsa hız geçince 5 mbps olacağından ve 75gb akn de olsa 150 gb kullandığımdan ve üst paket gerek olamadığından 42 tl olan 10 mpbs 50gb akn ve temel paket bir kampanya seçtim.

Adamlar o anki mevcut hizmetler neyse ona göre fiyatına BAKMADAN öneriyorlar. Sizin kampanyalara bakıp uygun olanı seçmeniz gerek.

Zaten gece 2-8 hız sıfırlanma olayı TÜM AKN olanlarda oluyor. İsterseniz taahhüt süresi varsa şansınızı deneyin
    Hepsi Birarada Kampanyası 70 tl olarak geçmeye çalışın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beedrill364 -- 24 Aralık 2017; 21:45:29 >
  • 250 gb akn'den daha güzel bir şey buldum şöyleki '' 25 mbps olan akıllı sınırsız tarife Analog Kablo TV ile 59,99 tl, Temel Paket ile ise 69.99 . Akıllı sınırsız da akşam 19 ile 24.00'a kadar hız 10 mbps olacak ama tekrardan gece 12'den akşam 9'a kadar 25 mbps bence daha iyi çünkü 24 mbps akn geçince 8'e düşüyor. Akıllı sınırsızda ise akn filan yok sadece 5 saat 10 mbps ve geri kalan 19 saat 25 mbps olacak.

Bu arada üst paket ile temel paket vs kıyaslamak için paket kıyasla var sitesinde. 36 ay taahhüt yaparsan eğer 59.99'a temel paket ile birlikte veriyorlar.

Birde modemin docsis 3.0 olması gerek 20 mbps ve üzeri hız için.
    https://www.turksatkablo.com.tr/TV-Paket-Kiyasla

Sınır Sizsiniz Kampanyası https://www.turksatkablo.com.tr/TV-Kampanyalari,519,sinir-sizsiniz-kampanyasi

Ama illa 250 gb AKN istersen en ideal ve kapsamlı olan Hepsi Birarada Kampanyası kampanyası çünkü diğerleri 69.99'dan aşağı değil ve üstelik bunda 12 tane sinema ve 1 adet dizi kanalı da var. https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,536,hepsi-birarada-kampanyasi

NOT: Aynı içerikte hizmetler başka kampanyalarda gerçekten çok farklı fiyatla sunuluyor nedendir anlamadım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beedrill364 -- 26 Aralık 2017; 1:12:8 >

• Hepsi Birarada Kampanyası'nın artısı içinde altın sinema paketi de olması ve sizinde baktığınız gibi daha düşük fiyata 250 gb aknli bende bulamadım.

Ek olarak 25 Mbps'ye kadar Akıllı Sınırsız Analog Kablo TV + KabloTV Üst Paket 36 ay taahhütle 65.98 oluyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beedrill364 -- 26 Aralık 2017; 1:19:53 >
  • 2016 abonesiyim. Tarife fiyatı 52 lira indirimli taahhütlü fiyatı 24.99 engelli tarifesi idi.

Şimdi bir kaç ay sonra taahhüt bitince 2016 tarife fiyatı olan 52 liradan 25 mbs 50 GB kotalı almaya devam edebilecek miyim? Gerçi alsam mı onu da bilemedim, 24 mbs 250 GB 39.90 demişler yukarıda verilen linkte engelli paketine. Ama tv yok galiba o fiyatta tam anlayamadım. 2019'da AKN kalkacaksa tarifemi 50 mbs'ye geçirsem 2016 indirimsiz fiyatı mı ödeyeceğiz yine bilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.