Merhaba arkadaşlar, size şimdi enteresan bir soru ile geleceğim yardımcı olabilirsiniz diye umuyorum. Elimde GA-MA785Gt-UD3H anakartlı ve Phenom ii X6'lı eski bir sistem var. Amacım oyun oynamak olduğundan ve eski olsa da fena olmayan bir işlemci olduğunu düşündüğümden dedim ki overclock yapar kullanırım ben bunu. Amma velakin ki anakartımla ilgili overclock.net'teki eski başlıkları biraz incelediğimde OC için pek uygun olmadığını ve ısının VRM'leri patlatabileceğini duydum.
Tam demiştim ki tamam yalan oldu o iş VRM heatsink takarak mosfetleri soğutup rahatça yapılabileceğini okudum. Bir iki kişi de böyle pozitif sonuçlardan bahsedince kafama yattı oldukça. Enzotech MOS-C1 isimli bir üründen bahsedilmiş ancak başlık eski ve şu an satışta öyle bir ürün bulamadım. Buna benzer ürünler hepsiburada vb. sitelerde ucuza satılıyor ancak size bir danışayım dedim uyumlulukları ile ilgili pek bir bilgim yok ziraa. Anakartımın mosfetlerine uygun bakır soğutucu heatsinkleri nereden temin edebilirim sizce ?
Konu ve soru güncel
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme