Şimdi Ara

Eski aracını getirene Renault'dan 10 bin TL indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Renault, araçlarını yenilemek isteyen müşterilerine yeni bir fırsat sunuyor. 16 yaş ve üzeri araç sahiplerinin faydalanabileceği bu fırsat, şirketin iki farklı modelinde yapılan 10.000 TL’lik indirimi kapsıyor.

Renault’un yeni kampanyası kapsamında 16 yaş ve üzeri herhangi bir marka ve model binek ya da hafif ticari aracını yenilemek isteyenler 15 Mart 2018 tarihine kadar geçerli bu kampanyadan yararlanabiliyor. Kampanya dahilinde şartlar yerine getirildiğinde 2018 model Megane Sedan ve Clio hatchback modellerinin perakende satın alımlarında anahtar teslim fiyatı üzerinden 10.000 TL indirim sağlanıyor.

Renault Clio hatchback satış fiyatları indirimsiz olarak Joy 1.2 75 beygir donanım paketiyle 64.800 TL’den başlayıp en tepede yer alan Icon 1.5 dCi EDC 90 beygir versiyonuyla 104.100 TL’ye kadar yükseliyor. Megane sedanın satış fiyatları ise indirimsiz olarak Joy 1.6 16V 115 beygir paketinde 82.850 TL’den başlayarak Icon 1.5 dCi EDC 110 beygir ile 143.000 TL’ye tırmanıyor.

Renault’un 15 Mart 2018’e kadar sürecek olan yeni kampanyası dahilinde şartlar yerine getirildiğine Clio hatchback modeli 54.800 TL, Megane sedan modeli ise 72.850 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

• İki örnek:

1) Clio almayı düşünüyordum ama ederi 5-10 bin lira olan arabam yok. (40-45 bin eden aracımı satıp üzerine ekleyip almayı düşünüyorum)

[1'e ek olarak, gidip 5 bine araba alıp onu saydırsam, indirim 5 bin lira olur.]

2) 5-10 bin liralık arabam var ama üzerini tamamlayacak param yok.

• Ağam bizimle başak geçiyir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100.000 lirayı verebilecek adam 10.000 lira daha verir merak etmesin kimse. Zaten 100.000 liralik araba alacak adamın 3-5 bin liralık arabayla işi olmaz.

• Malum siteden 2002 clio fiyatlarına baksınlar ve kendilerini sorgulasınlar...

• 16 yaş ve üzeri diyor 10 bin tl diyor.

Nasıl yani şimdi 10 bin tl Renault indirim yapacak 10 bin tl de devlet hurda yasasından ötv düşecek.20 Bin tl indirim mi alacağız?
  • zaten 10 bin eklemiştir.garibanın eski arabasınamı göz dikmişler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Araba fiyatları zaten iyice traji komik oldu. Bu da, üstüne tuz biber olmuş. :)

• 2015 clio 1.2 joy sahibiyim. Ikinci el almıştım. Sıfırı 46bin tl idi 1.5 sene önce. Şimdi 64000 diyor. Yüzde 50 zam demek 2 senede. Maaşıma gelen zam yüzde 5. Yokuşlarda çekmiyor falan diyordum ama zamlar geldikçe daha bir asık oluyorum arabama. Allah yardımcımız olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2D4E48676 -- 27 Şubat 2018; 18:01:04 >
  • bende hurda araç var, şimdi bunu devlete 12 binden okutum üstüne renodan 10 binde indirim mi alabilicem ? yani 22 bin indirim mi demek ? eğer böyleyse alırım bi dal ?

• Yumulun Renault bayilerine

• Alsınlar başlarına çalsınlar o indirimi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi bak, ajans elemanı, Renonun havalısı, iyi oku; benim aracım 15 yaşında ama hala taş gibi. Neden? Çünkü Reno değil! :)) Yani üzgünüm ama... Avrupa'da (HL) Volvo bandında üretilmiş bu bir. 2.0 + Turbo motor hacmine sahip. Hadi hız tercihtir, yerine göre eleştirilebilir ve eleştirenleri de haklı bulurum ama hız yapıyorum evet (maalesef) fakat Virajlar da araçlarınızdaki yol tutuşu mutuşu hak getire haberiniz olsun, milleti katledeceksiniz bu da iki! Şimdi çok uyanıklar sizi, sizin bu kıytırık araçlarınıza 10 bin liraya mı sayalım? Herkes mi çakal olmuş, hepsi mi çok akıllı bu milletin peşine düşmüş bilmiyorum ki. Yani adam gider 16 yaşındaki aracını en kötü 20-30 bine satar zaten ey uyanık! Renocular okuyorsunuz değil mi buraları, iyi okuyun iyi.

• Hurda tesvigi icin olan araci bsna verin diyor. Nakit alima gitsen zaten 10 bin inecek. Liste fiyatindan indirim yapmatan yerlere gidin. Her markada var bu indirim.

• tüm türkiye sonumuz kötü bence, böyle bir yasa çıkıyor maddi ve manevi yönden iyi olmayana dokunuyor, adam düşünüyor bende var 16 yaşında bir araç değiştirirsem banka bana destek verir burda kim kazanıyor devlet kim zarar görüyor şahıs, gaza geliyor alıyor bizim millet, gerek yok kendinizi zorlamaya ayağınızın biri çukurda diğer bankada hayat zor varsa altında 16 ve üst yaş araç bırak kalsın sür zorun ney, varsa nakitin git 2 ci el araç al sıfır araç da %99 zam 10 bin tl hikaye indirimde.

• 2. elin bu kadar değerli olduğu ülkemizde bu kampanya pek iş yapacağını sanmam. 98 model clio-1 aracımı 14000 tl ye sattım. Adamın elindeki araç harbi hurda kıvamında olursa belki yararlanır. Yoksa piyasaya satıp Bayiden alması daha mantıklı.

• 10bin tl hurda indirimine ek +5bin tl reno indiriyor. toplam 15 bin tl indirim.
  • Eğer mevcutta bir aracınız varsa

Bakımlarını yaptırın
    Ellerinizle yıkayın
    Güzel kokular alın
    Pamuklarda yatırın

Valla ben branda almayı bile düşünüyorum bu fiyatlar böyle oldukça. Her gün kullansam da en azından boya koruma olur ucuzdan
  • Hurda teşviğini kendi indirimi gibi söylemek en hafif tabirle çakallıktır

• Reno markaya bedavaya binmem indirim beni kapsamıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.