Arkadaşlar seneler önce sıkça oynadığım hatta win98-2000 zamanlarında bilgisayarda da oynadığım bir oyun vardı ama ne adını falan hatırlayamıyorum.. Oyunu biraz anlatsam acaba sizin aklınıza gelir mi?
Oyunda amaç bölümde bazı yaratıklar var bunlar alan içinde dolaşıp duruyor. Sizde bu alanı çiziyorsunuz, çizerek tüm alanı ele geçiriyorsunuz dolaşn yaratıklara yakalanmadan ya da çizdiğimiz alanın içine koyarak bitirmeye çalışıyoruz. Anlatabildim mi onu da bilmiyorum ama umarım aklınıza gelir.
quote:
Orijinalden alıntı: OzzTR Arkadaşlar seneler önce sıkça oynadığım hatta win98-2000 zamanlarında bilgisayarda da oynadığım bir oyun vardı ama ne adını falan hatırlayamıyorum.. Oyunu biraz anlatsam acaba sizin aklınıza gelir mi?
Oyunda amaç bölümde bazı yaratıklar var bunlar alan içinde dolaşıp duruyor. Sizde bu alanı çiziyorsunuz, çizerek tüm alanı ele geçiriyorsunuz dolaşn yaratıklara yakalanmadan ya da çizdiğimiz alanın içine koyarak bitirmeye çalışıyoruz. Anlatabildim mi onu da bilmiyorum ama umarım aklınıza gelir.