Şimdi Ara

Eski bir atari oyunu arıyorum (Futbol)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar atari salonunda oynardık biz bir sürü farklı adam vardı onlardan birini seçiyorduk oyuna başlarken hepsinin özellikleri farklıydı

zenci adam hızlı koşuyordu
    sarı saçlı adam uzaktan iyi şutlar çekiyordu
    mor kafalı adamın çalım hareketleri fln vardı
    kolu iki kere ileri yapınca hızlı kosuyordu adamlar

bu oyunu bilen yada hatırlayan varmı

bide bu oyun atari salonlarında vardı arkadaslar tv ye bagladıgımız atarilerde yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Me®t -- 9 Ocak 2009; 0:11:42 >

• Sensible Soccer mı?
  • Yok sensible değil
  • Aynı oyunu bende hatırlıyorum ama ismi birtürlü aklıma gelmiyor eğer bulabilirsen PM lütfen
  • Goal 3 mü ?
  • Goal 3 benimde aklıma geldi ama onda daha farklıydı muz atışı fln vardı..
  • evet goal 3
    ne oynardım eskiden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Goal 3 te değil malesef futbolcular büyüktü oyunda kücük deildi arkadaşlar atari salonlarında vardı bu oyun normal tv ye bagladığımız atarilerde yoktu
  • Oyunun adı tecmo world cup 98 Sanırım mert ark.ım şuan biryerde download ediyorum ama oyunu bazı emülatörler çalıştırmıyormuş. Çalıştırsa dahi çok hızlı oynatıyormuş ses hızlı geliyormuş vs... Hadi dh ailesi asılın google'a da bulalım şu oyunu
  • tecmo world cup 98. ama henüz emule edilemedi. pc de oynanmıyor boşuna uğraşmayın. Ben oynamıştım ama ya çook yavaş. yada birden pat diye hızlanıyor.
  • http://gens.consolemul.com/download/wgens211.zip
    Şununla oluyomu acaba ben kotalıyım kotasız arkadaşlar deneyip bilgilendirirse iyi olur.
    (Başka bir siteden gördüm)
  • quote:

Orjinalden alıntı: EmReErDeM 07

tecmo world cup 98. ama henüz emule edilemedi. pc de oynanmıyor boşuna uğraşmayın. Ben oynamıştım ama ya çook yavaş. yada birden pat diye hızlanıyor.

Yok dostum tecmo yu da biliyorum oda değil
  • Bir ihtimal dream soccer olabilir mi?
  • football champ ,virtua strikera ,super side kicks hepsininde muptelasıydım özellikle football champ ı çok oynadım
  • Bunlarda değil malesef hatta kol ile iki kere ileri yapınca hızlı koşuyordu oyuncular
  • Bide eskiden böyle çaprazdan çekim bi oyun vardı.Normal tv'ye bağlanan atarilerde.Ofsayt olduğunda yanda kutu içinde hakem çıkardı.O oyunu bilen varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nastyboy

Bide eskiden böyle çaprazdan çekim bi oyun vardı.Normal tv'ye bağlanan atarilerde.Ofsayt olduğunda yanda kutu içinde hakem çıkardı.O oyunu bilen varmı ?

MLS mi ??
  • > slm arkadaşlar; eski bir kasetli atari oyunu arıyorum; oyunu kısaca anlatayım:

>tek kişilik ilerlemeli bir oyun; 3 kahramanımız var: birisi uzun menzilli tabanca kullanıyo ve kirli sakallı,siyah ceketli; birisi kılıç kullanıyo beyaz kıyafeti var, üçüncüsü ise kısa menzillii tabanca kullanıyo ama bu esas oğlan çünkü toplanan bütün bonusları bu kullanabiliyo ve yeşil ceketli

>oyun içerisinde istediğiniz zaman istediğiniz oyuncuyu istediğiniz oyuncu ile değiştirebiliyorsunuz.

>ilk bolum harabe gbi bir yerde ve aksamleyin, akabinde büyük bir malikaneye giriliyo ve içeride sıklıkla karsılasılan kapılara grip bonus toplayabiliyor,herhangi yakalanan bir oyuncunuzu (iplerle bağlanmış vaziyette) kurtarabiliyorsunuz..

>malikane 3 katlı.. bolumun sonunda buyukce bir sovalye kıyafeti giymiş adam size bowling kukaları gbi bişey fırlatıyor

>herhangi bi yerde agır davranırsanız dedektif kılıklı bir şahıs gelip sizi yakalıyor ya da kelepçe fırlatıyor; her turlu kelepçeli adamınız bolumu bitirinceye kadar kurtarılamıyor ve oyuncu değişikliği menusunde resminin uzerinde bir kelepçe resmi oluyordu..

>sanırım bir japon oyunu idi..

>atarideki metalgear, adams ailesi,alaaddin,flinstones,mario,karnov gbi "baba" ilerlemeli oyunlardan cok dha güzel oldugunu düşündüğüm bu oyunu aylardır arıorm; benim cocukluktaki kasetteki adı sallama imiş galiba (rom bon), (artk yok tabi o kaset) o şekilde hiç bişeye ulasılamıyo... bir bilen olurda oyunun ismini soylerse duacısı olurum valla, müptelası oldum basıma agrılar grdi artık :))

>heeeellllpppp :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Me®t

Arkadaşlar atari salonunda oynardık biz bir sürü farklı adam vardı onlardan birini seçiyorduk oyuna başlarken hepsinin özellikleri farklıydı

zenci adam hızlı koşuyordu
    sarı saçlı adam uzaktan iyi şutlar çekiyordu
    mor kafalı adamın çalım hareketleri fln vardı
    kolu iki kere ileri yapınca hızlı kosuyordu adamlar

bu oyunu bilen yada hatırlayan varmı

bide bu oyun atari salonlarında vardı arkadaslar tv ye bagladıgımız atarilerde yoktu

ben de çok aradım bulamadım bu oyunu seyirci sesleri de vardı zamanına göre çok zevkli bi oyundu. ismini bulabilen paylaşabilirse sevinirim.teşekkürler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.