Şimdi Ara

eski bir filmi arıyorum...yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu film 1998 yıllarında falan tvde oynuyodu bir ev vardı bir aile buraya tasınıyodu ailede bir bebekle küçük kız vardı sonra gece bebeğe bir kaplan hayaleti gibi bişey saldırıyodu.bi sahnesinde ise rahip falan geliyodu evin bodrumu gibi bi yerde bi duvarı kırıyolardı içinden bebek cesedi veya oyuncak bebek gibi bişey cıkıyodu kopuk kopuk hatırlıyorum filmi kusura bakmayım yeterince açıklayıcı oldumu bir evin üstünde elinde baltası olan iblis heykeli gibi bişey vardı filmin son sahnesinde rahibi öldürüyodu.yardımlarınız bekliyorum sayın dh üyeleri

• dediğin film Bride of Chucky olabilir

http://www.imdb.com/title/tt0144120/
  • değil dostum yardımın için saol yinede
  • hatırladığın bir oyuncu var mı film den
  • hayır yok maalesef ünlü oyuncular olmadığındandır belki
  • ulan ayrı bi baslık actım ama sanırım aynı filmi aıryoz.filmde seytan falan varmıydı.bak aşağıdakileri tanıdık mı.senin söyledilerine benzer seylerde var filmde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 25 Temmuz 2008; 23:52:22 >
  • cumartesi günleri eskiden show tv de yayınlanmış bi korku filmini arıyorum.filmde hatırladığım şunlar:
    bi aile var.tahmin ettiğiniz gibi lanetli bi eve taşınıyolar.filmin başında adam eve taşınırken elinde kamera ile karısını çekiyor.
    sonra buna tv de bakıyor.karısının sesi şeyatnın sesi oluyo ve görüntü kırmızısımsı gibi bişi oluyodu.balkonda bi seytan heykeli var .elinde bi orak var.hatta bi sahnede birini öldürüyodu bu orakla.evin alt katındda bi duvarı yıkıyolardı ve içinden duvara zincirlerle bağli bi kız cesedi cıkıyodu.hatta tam bu bölümde korku filmi bitti sanıyoduk ama sonra ev sahibi kadın kocasını arastırıcı olarak gelen kadınla aldattıını düşünerek şüphelenmeye baslıyodu.sonra seytan bu olaydan ötürü yeiden geliyodu falan filann...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski bir Türk filmi arıyorum
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.