Şimdi Ara

Eski bir oyunu arıyorum adını hatırlayan varsa lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar küçükken oynadığım bir oyun vardı sanırım 2000-2002 yılları arasında olması lazım kutulardan kutulara atlayıp kutu patlatıyoduk bilyelerden kaçıyoduk tavuğa benzeyen insanlarla savaşıyoduk ve bizde tavuk gibi bişeydik zıplayabiliyoduk zıplama tuşuna fazla bastığımızda havada uçuyoduk uçarken kafamız dönüyodu ayrıca cd kapağı siyah-beyaz ve bahsettiğim tavuğa benzeyen şey var. o oyunu arıyorum ismini bilen var mı varsa lütfen söyleyebilir misiniz etrafta dolaşıp cips gibi şeyleri topluyorduk yanlış hatırlamıyosam. oyunun rol yapmakla bir alakası yok ama rpg diye geçiyor sanırım tepesinden kontrol ediyoruz karakteri. eğer oyunun adını bilmiyorsanız bile bildiğiniz oyun bilgileri barındıran siteler var mı ordan araştırsam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolfRed41 -- 26 Temmuz 2009; 8:11:11 >

• Earthworm Jim 3D? Crash Bandicoot?
  • EARTHWORM JIM 3D! adından tanıdım ve evet bu oyun ! çok çok teşekkürler.
  • Ne demek önemli değil.. :) hadi bakıyım çok oynama gözlerin kızarıyo sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rethas

Ne demek önemli değil.. :) hadi bakıyım çok oynama gözlerin kızarıyo sonra

Bide bulabilsem oyunu Oyunu buldum... yıllardır tavuk tavuk diye hatırladığım şey solucanmış iyi mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolfRed41 -- 26 Temmuz 2009; 8:30:55 >
  • Arkadaşlar bir oyun arıyorum böyle kırmızılı küçük pala bıyıklı lokomotif şöforü tipli bir adam böyle zıplıyordu soru işaretli kutulara vuruyordu içlerinden mantar çıkıyordu bilen var mı o oyunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neonight

Arkadaşlar bir oyun arıyorum böyle kırmızılı küçük pala bıyıklı lokomotif şöforü tipli bir adam böyle zıplıyordu soru işaretli kutulara vuruyordu içlerinden mantar çıkıyordu bilen var mı o oyunu?

Crysis
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daedra

quote:

Arkadaşlar bir oyun arıyorum böyle kırmızılı küçük pala bıyıklı lokomotif şöforü tipli bir adam böyle zıplıyordu soru işaretli kutulara vuruyordu içlerinden mantar çıkıyordu bilen var mı o oyunu?

Crysis

Gta IV ?
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: MJ_furkan

quote:

Yu Rak

• Arkadaşlar bende size citti anlamda bir soru sorcam dos oyunlardan 3 tanesi benim efsanemdir... 1. Prince of Persia 2. Mr.Boom 3. Wolfied...

Prince of Persia ve Wolfied i hala istediğim zaman oynayabiliyorum fakat Mr. Boom oyununu o kadar sevmeme rağmen oynayamıyorum oyun XP de çalışmıyor Windows ME da oynuyorduk özellikle 2 kişi oynayınca çok güzel oluyor.. oyunu bileniniz vardır heralde ama bilmeyenler için söyliyeyim bu oyun Hudson Soft'un yaptığı Bomberman oyununun biraz daha gelişmiş versionu...

Edit: Hehe soruyu sormayı unutmuşum Soru şu Windows ME'da çalışıp da XP de çalışmayan bu Mr. Boom oyununu nasıl çalıştırabilirim XP'de ..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İrfan -- 26 Temmuz 2009; 13:00:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...McMonsteR...

Arkadaşlar bende size citti anlamda bir soru sorcam dos oyunlardan 3 tanesi benim efsanemdir... 1. Prince of Persia 2. Mr.Boom 3. Wolfied...

Prince of Persia ve Wolfied i hala istediğim zaman oynayabiliyorum fakat Mr. Boom oyununu o kadar sevmeme rağmen oynayamıyorum oyun XP de çalışmıyor Windows ME da oynuyorduk özellikle 2 kişi oynayınca çok güzel oluyor.. oyunu bileniniz vardır heralde ama bilmeyenler için söyliyeyim bu oyun Hudson Soft'un yaptığı Bomberman oyununun biraz daha gelişmiş versionu...

• quote:

Orijinalden alıntı: MJ_furkan

quote:

la lm bu bizim mario yu diyo la

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.