ko ya yeni başlayanlar kesin görmemiştir bu itemi,tekrar wermekte bi sakınca yok https://store.donanimhaber.com/8b/ab/f4/8babf4ecfcf69defef772b40a0add797.jpg
quote:Orijinalden alıntı: NeZih_HoCagzl pskardes ben ko yu 3 senedir oynuyorum ben niye görmedim ayrıca o ss bendede war
quote:Orijinalden alıntı: ulkeruludaghakkatten güzel psAlıntıları Göster ayrıca eski olmadığı çok belli yukarda Q P war eskiden pre yoktu onlarda yoktu
quote:Orijinalden alıntı: LanetliWampiRayrıca eski olmadığı çok belli yukarda Q P war eskiden pre yoktu onlarda yoktuAlıntıları Göster tabiki ps ama verdiği bonuslar inanılmaz komik
quote:Orijinalden alıntı: kekurikekukakatabiki ps ama verdiği bonuslar inanılmaz komik Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: kekurikekukaka tabiki ps ama verdiği bonuslar inanılmaz komik level bonusu bile var
quote:Orijinalden alıntı: Guest-BFF06D4E4ama böyle bi item yokBöle bi unquie olsa keşke Baya uğraşmışın ama
quote:Orijinalden alıntı: LanetliWampiRayrıca eski olmadığı çok belli yukarda Q P war eskiden pre yoktu onlarda yoktuAlıntıları Göster özelliklere bakkkkk
quote:Orijinalden alıntı: Guest-BFF06D4E4quote:Orjinalden alıntı: kekurikekukaka tabiki ps ama verdiği bonuslar inanılmaz komik level bonusu bile varAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: kingk@@n quote:Orjinalden alıntı: kekurikekukaka tabiki ps ama verdiği bonuslar inanılmaz komik level bonusu bile var en komiği defence ability staff
quote:Orijinalden alıntı: kekurikekukakaquote:Orjinalden alıntı: kingk@@n quote:Orjinalden alıntı: kekurikekukaka tabiki ps ama verdiği bonuslar inanılmaz komik level bonusu bile var en komiği defence ability staff Alıntıları Göster lvl 70 adam lvl 80 olcak o smn
quote:Orijinalden alıntı: AntiPremiuMBöle bi unquie olsa keşke Baya uğraşmışın amaAlıntıları Göster o iteme sahip olan ölmez
quote:Orijinalden alıntı: YourMotherWasAngelcok gzl ps ellerine salıkAlıntıları Göster hayatımda hiç lvl bonuslu item takmadım hehe
quote:Orijinalden alıntı: kekurikekukakaquote:Orjinalden alıntı: kingk@@n quote:Orjinalden alıntı: kekurikekukaka tabiki ps ama verdiği bonuslar inanılmaz komik level bonusu bile var en komiği defence ability staff Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: kekurikekukaka quote:Orjinalden alıntı: kingk@@n quote:Orjinalden alıntı: kekurikekukaka tabiki ps ama verdiği bonuslar inanılmaz komik level bonusu bile var en komiği defence ability staff he mageler staff dancing falan mı vurmaya başladıda staff defans oluyo.bu itemin gerçeğinden bana lazım wow u bırakırım valla veren olursa
quote:Orijinalden alıntı: YourMotherWasAngelcok gzl ps ellerine salıkAlıntıları Göster o takı benim olsun elimde basic item olsun
quote:Orijinalden alıntı: birdofchaoso takı benim olsun elimde basic item olsunAlıntıları Göster bende +5 i war onun :D