Şimdi Ara

Eski Codlar yok artik...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son 3 oyunda hayvanlar gibi bir teknoloji ile oyun çıkıyor.Saçma sapan teknolojiler.Uçan garip cisimler.vs. vs. vs. şu anda codun yapımcılarından tek istediğim cod mw 4 egerki çıkarsa.Mw3 gibi şu anki zaman teknolojisi olsun.Bo3 ise iş işten geçmiş.Oyun çıktı çıkacak.Birşey degistremeyiz.Bir bakarsın giysiler görünmez olan herifler.Silahlar saçma desen sacma kelimesine yazık olur vaziyette.Bu say say bitmez ama şu mw serisinin havasını geri getirsinler diğer salak saçma teknolojileri yapmasınlar yeterki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinadukeeee -- 19 Ocak 2016; 17:32:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teknoloji geliştikçe oyunlar kötüleşiyor (eski oyunculara göre) Mafia 3 de de oyunu başından beri oynayanlar tarafından beğenilmedi tanıtım videosu.
    Katılıyorum cod oyunu eski dönemlerde geçmesi lazım uçan kaçan görünmeyen cisimler olmaması lazım.
  • MW tarzı tonlarca oyun yaptılar. Her yıl ''bu ne ya, her sene aynı oyunu çıkarıyolar, hiç bir değişiklik yok'' diye bir sürü eleştiri yapıldı. Artık bir değişiklik yapmak zorundaydılar. WW2 oyunlarınında tutmadığını düşünürsek elimizde teknoloji teması kalıyor sadece.
  • aynen katılıyorum. bende teknoloji falan istemiyorum. sağlam bir senaryo yazın yeter. cod 1'de ki stalingrad çıkarmasının verdiği heyecanı coşkuyu hiçbir teknoloji veremez.
  • Aynen.. Black ops 1 deki hava da güzeldi çünkü saçma teknolojiler yoktu.
  • Var mı cod1-cod2 gibisi
  • Oyunu eskisi gibi çıkarıncada herkez '' Bune be diğer oyunun aynısı teknoloji nerede '' diyor. Bence artık mw 4 içinde yapılacak birşey yok.
  • Ondada vardı ufak tefek.
  • Cod 1,2 en iyisi
  • Zamanında CoD 5i hayvan gibi eleştirmeyecektiniz bu ne be modern zamandan geçmişe döndük artık istemiyoruz geçmişte oyun diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exo sistemi çok iyi yahu.
  • Cod 2 ve Cod MW 1 efsaneydi.Artık şirketler sadece grafikleri düşündüğü için yine öyle efsane oyunları beklemek saçma olur.
  • Cod 1-2 ve ilk modern warfareyi yapan studyo ile diğer cod serilerini yapan ekipler farkli. Şuan o efsane studyonun ekibi de dağıldı maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adanabeyli -- 21 Ekim 2015; 0:28:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adanabeyli

Cod 1-2 ve ilk modern warfareyi yapan studyo ile diğer cod serilerini yapan ekipler farkli. Şuan o efsane studyonun ekibi de dağıldı maalesef

modern warfare harikaydı ya

multiside çok eğlenceliydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: Adanabeyli

Cod 1-2 ve ilk modern warfareyi yapan studyo ile diğer cod serilerini yapan ekipler farkli. Şuan o efsane studyonun ekibi de dağıldı maalesef

modern warfare harikaydı ya

multiside çok eğlenceliydi

Medal of honor allied assauldun tadını hiçbirinde alamadım ben de.

• Eski atmosfer yok.Call of 5'te harika atmosfer vardı resmen yaşıyordun savaşı

• quote:

Orijinalden alıntı: Shepherd.

aynen katılıyorum. bende teknoloji falan istemiyorum. sağlam bir senaryo yazın yeter. cod 1'de ki stalingrad çıkarmasının verdiği heyecanı coşkuyu hiçbir teknoloji veremez.

Hatırlıyor musunuz? Black Ops 1'in senaryosu hakkında aylarca forumda uzun uzun tartışırdık, Oscar Filmlerine aday olabilecek kadar harika bir senaryosu vardı BO 1'in, yani çok geriye gitmemize bile gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FSOCIETY

Teknoloji geliştikçe oyunlar kötüleşiyor (eski oyunculara göre) Mafia 3 de de oyunu başından beri oynayanlar tarafından beğenilmedi tanıtım videosu.
    Katılıyorum cod oyunu eski dönemlerde geçmesi lazım uçan kaçan görünmeyen cisimler olmaması lazım.

+1
  • Eskiden oyun sektörü pek yoktu satılsın diyemi üstüne düşerlerdi bilmem ama şimdi ne eski nfs kaldı ne cod

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 10 Kasım 2015; 21:41:50 >
  • adamlar çok fazla oyun yaptı ve artık bence konu kalmadı 19. yüzyıl gerisinede gidemiyecekleri için bence yapımcılarda biraz haklı diyebiliriz ama tabikide ilk oyunalrın keyfini vermiyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.