Şimdi Ara

Eski Codlar yok artik... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • cod 5 i deliler gibi oynardım. castle hey gidi
  • aynen katılıyorum online için alacaktım black ops 3ü ama tek kelime ile rezalet olmuş. Biri kayarak uçuyor öteki havalardan tepene düşüyo falan sinir bozucu.

Ama bu tarz oyunlarda artık eski yıllara harap binalar arasında savaşmaya dönemez artık. O dönem geçti. O zamanlar ilk defa oynadığımız için keyifli geliyodu ama şimdi eskiye dönerseler daha az satılır.

Bunu gayet iyi biliyorlardır ve bu oyunlar genelde 7 14 yaş arası kişiler için yapılıyor onuda düşünmek lazım. Bi 5 sene içerisinde anca yetişkinlere yönelik sağlam oyunlar çıkacaktır inanıyorum şu nesil bi büyüsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Palantír

Var mı cod1-cod2 gibisi

CoD 3 de güzeldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzlemeyen varsa Kapıdaki Düşman filmini izlesin cod1-2 özlemini birazcık giderirsiniz. COD 1 ve COD 2 bu filmden alıntılanmış, sahnelerin büyük çoğunluğu cod1 ve cod2'deki bölümlerle aynı.
  • Cod2 gibi tad yok hiç birinde maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cod Black Ops 3 maalesef hikaye modu tam bir rezalet. Yapay zeka ayaklar altında, yapay zeka bu haldeyken oyunu sattıkları kişiye nasıl bir savaş verecekler peki ? Tabii ki önüne yığınla iğrenç robotlardan yıkarak.
    Hikayeleri ingilizcem kıt olduğundan çevirip uğraşıp anlamaya çalışarak oynardım. İnanın içimden gelmiyor böyle bir şey olamaz. Diyorlar ki ' Umrumuzda değil hikaye multiplayer var işte al oyna'.
    Multiplayer ve zombie modları için aynı şeyleri söyleyemem zira gayet başarılı buldum.

Oyunu satın alamayacak arkadaşlar torrent falan uğraşmasın kotaya acırsınız.
  • COD2 ve COD4 havasını artık hiçbir oyunda bulamayız arkadaşlar..
    önceden heyecanla beklerdik yeni oyunları..
    50gb oyun yapmışlar indirdiğine değmiyor, 4çekirdek işlemci, 8gb ram, 650ti boost ekran kartı neredeyse bu beni aşar diyor.. herkese yeni sistem toplatmak içinmi oyun çıkarıyorlar..
  • Farklı konu farklı senaryo olabilir mesela suriye savaşını örnek alabilirler bence
  • cod ww2 temalı oyun.

süper olur.hatta hitleri stalini roosvelti churchcilli falan oyunda görsek süper olur.
  • Cod 4 den beri her çıkan cod oyununu aldım ama hiç birisinden cod 4 den aldığım keyfi alamadım hem hikaye hem multiplayer olarak.

• Cod mw tarzı çok aşırıya kaçmayan teknolojili olabilir.
    Cod 5 tarzı bir dünya savaşı olabilir yeni grafiklerle mükemmel olur
    En efsanesi ise cod bo 1 tarzı yeni bir oyun

• 2.dünya savaşı veya mw tarzı oyun yapsınlar birde xfire olayı tekrar aktif olsun ondan sonra cod oynamayı ''düşünürüz''.Bf çok daha iyi şu anda.
  • Bu konuyu açan arkadaş seninle vallahi hemfikirim ben de bununla ilgili birazdan steam de inceleme yazacaktım black ops 3 hakkında. cidden eski oyunların tadı yok ölümler bile saçma savaş mekaniği çok kötü multiplayer da sinir krizi geçiriyorsun...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cod 4 abi cod 4.o kadar güzel oyun oynamadım ben.multisiyle single'ıyla
  • Hala arkadaşlarımla 6ya 6 Stalingrad ctf oynuyoruz. Cod2 gibisi yok.

• BO 2'den önce sanırım COD'un Vietnam Savaşı temalı olarak hazırlanması planlanan ancak sonra iptal edilen oyununun görselleri vardı. Keşke bu 2160'lar yerine Vietnam serisini çıkarsalardı.
  • Bir yapay zekadır uçan kaçan görünmez olan adamlardır tutturdular gidiyorlar arkadaş ben ki binlerce saatimi harcadım modernwarfare serilerinde ..
    Eski tad kalmadı ne yaparlarsa yapsınlar eskisi kadar heyecan vermiyor artık..
  • 2-3 gündür mw serisine başladım gene sırayla mw1-mw2-mw3 oynadım yok arkadaş o oyunlarda ki zevk bu son oyunlarda yok.Grafikleri de gayet göze hoş geliyor güzel.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.