Arkadaşlar ekiden L2exterme vardır eskileriniz bilir.... 3x Orda 82mıstıc mouse um vardı Fakat server kapandı hepımız iptal çok üzüldük.
ESKİDEN CUCELER CRAFT YAPARDI SATARDI ARMOUR ICIN ONLARLA ANLASIR veya cüce YAN CHAR ACARDIK... ss ler yapıp satarlardı buffcılar buff satardı...Server hep neşeli ve aktifti... Armour basmak ıcın bırton hayvan keserdik ha düşüricez ha düşücek.... hep bi aksiyon içindeydi oyun!!
Ama şuan NPC BUFFERLAR yok HER item npc de satılıyor adam bi soul alıcak full alıyor npcden para dropları aşırı fazla...
YOKMU ŞÖYLE ESKİ GÜNLERDEKİ GİBİ BİR SERVER!!!!!!!!!
Senin aradığın tam olarak "low rate pve" bir lineage2 free server. Bende çok aradım ama baktımki olacak gibi değil. L2extremde 35x pvp serverda oynamıştım keşke 3x serverda oynasaydım diye çok pişman oldum pvp serverlarda insan birşey öğrenemiyorum ama low rate serverlarda item bilgin daha fazla oluyor item armor takı hangi reçete nerden çıkar ne olur oyun ipuçları kafanda yer ediyor.
Bende l2massive.com da başladım 45x pvp server npc buffer , npc speacility shop lar, class atlamak için hazır npcler mevcut. Dün akşam siege vardı dion kalesinde kale savaşı bittikten sonra TOI iye gittik baium denen manyağı bekledik gece 2'ye kadar her zamanki gibi kapı açılmadı..
İstersen bu servera gel istersen low ratelerde takıl.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme