Şimdi Ara

Eski forumu geri isteyenler buraya !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

DONANIMHABER FORUMLARINDA KÜFÜR ETMEK YASAKTIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arthurtheknight -- 23/6/2004 9:16:52 >

• Bence de eskisi daha kullanışlıydı.
  • o zaman bahsettiğim protesto olayına katıl ve tepkini göster lütfen...
  • bu forum güzel ama (dili türkçe), eskisi daha iyiydi
    bende sizinleyim
  • sağol kardeş.birlikten kuvvet doğar.
  • quote:

Orjinal: arthurtheknight

Allah kahretsin ben eski forumu istiyorum bu çok boktan.İnsanları hiçe sayarak ve onlara koyun gibi davranarak bişiyler yapan insanlardan nefret ediyorum diyenler sizlere bi tavsiyem war.Bu tip uygulamalar yaptırımlarla geri alınabilir.Gelin bi bütün olalım ve 1 hafta içinde geri adım atılmazsa forumu terkedelim.Ben bunu uygulamaya karar veriyorum ve önümüzdeki pazartesiye kadar forum geri gelmezse bi daha hiç uğramayacağım bu foruma.

Biraz daha açarak anlatırmısın şu koyun muamelesi işini?...
  • ...................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arthurtheknight -- 23/6/2004 9:17:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya adminlerin weya modların kararlarını böyle kolay değiştiremezsiniz bence vazgeçin.. Yani bu forumla ilgili bir yaranız yok ki:) Burda sizin bir anının vs. yok (sanırım?)
  • bu forum insanların fikir,düşünce ve sorunlarını paylaşması için yapılır.Bu forumun asıl sahipleride kullanıcılardır.Onların isteği doğrultusunda hiç bir değişikli yapılamaz.Eminim bu olay için yasalardada bi açıklama wardır.

Mesela; sen forumun sahibisin ve sırf canın istedi diye cart diye kapat olayı.Olurmu bu şimdi?Adamı oyarlar be.
  • bi önceki iletinde yanlışlık war.Dikkate alınmamasını rica ediyorum.Düzeltme;

bu forum insanların fikir,düşünce ve sorunlarını paylaşması için yapılır.Bu forumun asıl sahipleride kullanıcılardır.Onların fikri sorulmadan önemli değişikliler yapılamaz.Eminim bu olay için yasalardada bi açıklama wardır.

Mesela; sen forumun sahibisin ve sırf canın istedi diye cart diye kapat olayı.Olurmu bu şimdi?Adamı oyarlar be.
  • editleyemedim

ADODB.Command error '800a0d5d'

Application uses a value of the wrong type for the current operation.

/editpro.asp, line 227

hatası veriyo.
  • ıste bız bu tıp ınsanlara muhalefet dıyoruz,kardesım anlayamadın galba bu forum daha HIZLI....
    eskı forumdakı guzel seylerıde(smıle vs.) buraya ekleyecekler Allahım Yarabbim,inanamıyorum ya gıdersen gıt alla alla(gıt demek bana dusmez onsan ne yaparsan yap) adamlar senın yararına bı sıte yapmısh sen burdan belesh yararlanıosun,madem koyun gıbı olmak ıstemıosun coban a yararın dokunsunda koyunların yonune sende krr wer
  • yaw kardeşim beğenmiyosan girmezsin bu bu kadar basit milleti niye ayartmaya çalışıyosunki hem şunuda bil burada büyük çoğunluk yeni forumu istiyordu .
  • ya forum şimdi daha iyi hosta.. sanki biraz daha karışık gibi olmuş..!! yakında alışırız zati...
  • İyi güzelde Eski formun Özelliklerini bozmasalardı çok iyi olurdu!!!
    Sadece Ekleyecekleri ekstraları ekselerdi olurdu.
  • Hızlı olması tüm açıklarını kapatır gibi.
  • yaa forum şimdi harika olmuş istemeyenler girmez olur biter.ayrıca türkçe isteyenler de çoğonluktaydı.lütfen kimsenin fikri alınmadı demeyin
  • Merhaba Ben arthurtheknight,

DONANIMHABER FORUMLARINDA ÜYELERE HAKARET YASAKTIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arthurtheknight -- 23/6/2004 9:18:53 >
  • yaptık sazanlık warmı???
    tobe tobe ya,adamı gunaha sokarlar....
    sımdı arkadas G.T oldu ya aklı sıra bıze laf sokcak,yok sazanlık yaptınız fln YAPTIK SANANE???
  • super olmus bence yenı forum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.