Bildirim
Eski günlerden bi video(Snowsuz Nuker PVP) :)
Mioji Mio X10SM 1200W Taşınabilir Ütü Buharlı Kırışık Giderici - Mavi : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DG5W1RZY
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Vay be eu yk bişi yok ne kdr gzl sarıo -
Ecsro tavsiye ederim eusuz sro keyfi yakında 100lv olacak :D -
ya onda da kale savaşı yk . pot programı fln filan lag çok skiller kayboluyor :D -
Bot yasak mıydı Ecsroda? -
ewet ban yiyosun -
Vayy, o zaman niye duruyoruz isroda? Hem bot yok, hem bedava niye millet akın etmiyor ecsroya? -
Girmesi zor diye biliyorm . . . -
eu ların pvp si daha iyi daha zevkli hala niye çin tutturursunuz anlamam. cleric/herhangi bir atak buildini pvpde kullanmak çok zevki. ya elinizde patlayan çin charlara yanıyorsunuz yada eu kasmadınız sonuna kadar.
bide şu var eskiden int ch charlar üstündü galiba. kasması kolay tabi herkez memnun şimdi eu warrior ve ch bowlarda bir üstünlük var ama kasmaları zor. illaki bir build üstün olmalı illa ch mi olmak zorunda.
tartışma konusu değil bu arada sadece anlam veremiyorum. şu var CH zamanındaki botsuz dönem tabiki güzeldi, ona lafım yok. -
Yani sen Eu için isro tercih ediyorsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: MetalWave
eu ların pvp si daha iyi daha zevkli hala niye çin tutturursunuz anlamam. cleric/herhangi bir atak buildini pvpde kullanmak çok zevki. ya elinizde patlayan çin charlara yanıyorsunuz yada eu kasmadınız sonuna kadar.
bide şu var eskiden int ch charlar üstündü galiba. kasması kolay tabi herkez memnun şimdi eu warrior ve ch bowlarda bir üstünlük var ama kasmaları zor. illaki bir build üstün olmalı illa ch mi olmak zorunda.
tartışma konusu değil bu arada sadece anlam veremiyorum. şu var CH zamanındaki botsuz dönem tabiki güzeldi, ona lafım yok.
İlk olarak Eu geldiğinden beri pvpler daha kısa sürüyor...Sadece CH vs CHler güzel geçiyor...
Şu anda CH Bow ve Warrior kasmak zor değil,warrior birçok ptnin aranan buildi ve eu ptlerde nasıl lvl kasıldığını biliyoruz...
-
dagger/cleric vs bow,warrior,blade,glavie ile yaptığım tüm vs ler uzun süreli oldu, ama sen bana gelipte 90-lerin pvpsi kısa sürüyor dersen yorum bile yapmam. ecsroda eu yok adamlar eu getirmeye çalışıyor. sizin dediğiniz gibi olsa neden uğraşsınlar.
çok vs attım çokda seyrettim. vs ler kısa sürmüyor, aksine 9d de aşırı uzun sürüyordu millet şikayetçiydi. eular oyunu bozuyor tamamen bahane. eu bu oyunun en büyük + sı oldu. senin aksine ch bu ildi kaldırılıp euların potlarının 5sn ye çekilmesinden yanayım. CH tarafı saçma bu oyunda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalWave -- 29 Kasım 2009; 15:21:23 > -
quote:
Orijinalden alıntı: MetalWave
dagger/cleric vs bow,warrior,blade,glavie ile yaptığım tüm vs ler uzun süreli oldu, ama sen bana gelipte 90-lerin pvpsi kısa sürüyor dersen yorum bile yapmam. ecsroda eu yok adamlar eu getirmeye çalışıyor. sizin dediğiniz gibi olsa neden uğraşsınlar.
çok vs attım çokda seyrettim. vs ler kısa sürmüyor, akise 9d de aşırı uzun sürüyordu millet şikayetçiydi. eular oyunu bozuyor tamamen bahane. eu bu oyunun en büyük + sı oldu. senin aksine ch bu ildi kaldırılıp euların potlarının 5sn ye çekilmesinden yanayım. CH tarafı saçma bu oyunda.
EUlar sadece dagger+clericten oluşmuyor ki daggerda critic ile iş bitiriyor...Ben 100'e glavie kasıyım senin ard arda gelmesi yükse ihtimalli iki critic vuruşuna gidiyim,ne anladım ben bu işten?
EUlar oyunu bozuyor değil,bozdu bile...Eu gelmeden önceki Sro ile şimdi ki arasında oyuncu farkı bile bunu resmen gösteriyor...
Wizard geldi adam kimseye unique bırakmıyor,alıyor arkasına bi warrior,bütün CH buildleri kasanların o kadar emeği boşa gidiyor,euların kısa süreli ama yüksek katkı sağlayan attack ve defans buffları var...Birde magic pop geldi ki,ettikleri kısmı şimdi sıvadılar...Eline sun staff alan geleni gideni indiriyor...Ayrıca Eularda sürekli devamı gelecek bir görsel zevkte yok,geldiğinden beri aynı skiller ama bir glavie ya da bladeye bakınca skillerde değişmeler var...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RamonJR -- 28 Kasım 2009; 23:26:20 >
-
Bu kadar konuşmamızın bir anlamı yok,GNGWC'de EU'ların olmaması noktayı koyuyor sanırım...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X