Şimdi Ara

Eski hatalı basım para ne kadar eder ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
11.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadaşımın elinde eski 500 turk lirası bulunmakta. Orjinal merkez Bankasi çıkışlı yanlız yanlış basım; harf ve rakamlar eksik..ne kadar eder ve nerede satışa çıkarabiliriz yardımcı olursanız sevinirim..

• fazla etceğini sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akçalı.

fazla etceğini sanmıyorum.

Merkez Bankasi su an için 15.000 tl veriyor ama bunu açık artırma yöntemiyle falan daha fazla nasil satabiliriz veya kisilere nereden ulaşabiliriz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah' tan fazla etmiyormuş
  • merkez bankası niye 15 000 tl veriyor ki ? gider aynısından bitane daha basar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

merkez bankası niye 15 000 tl veriyor ki ? gider aynısından bitane daha basar

Kendi arşivinde bulunması için galiba :)
  • bunlar hep şehir efsaneleri, merkez bankası para verip geri almaz. zamanında da çıkmıştı, bilmemkaç senesi üretimi bozuk paralara altın bulaşmış bilmemkaç paraya geri alıyolar diye, yok efendim şu banknotun şu kodlu olanında şu varmış çok değerli diye...

hurafe hepsi. basımı bozuk diye 15k veriyosa dakika durma git ver bence.
  • Rakam ve harf eksikse para edicegini sanmiyorum, bende yeni basim 200tl vardi, rakamlari eksikti, hic para etmedi sebebi ise, rakamlari elle zaten bankada calisanlar silebiliyormus, bi tanidigimiz kendi el aleti ile istedigi rakami silebiliyordu
  • Madem neden konu açıyosun kardeş. Açık artırmacı, koleksiyoncu cart curt ararsan kaparlar paranı elinden bide görürsün o zaman. 15.ooo tl veriyorsa banka, durman hata.
  • Ne yapacağımızı gercekten bilemiyoruz gazetelere falan çıkmış bir para ünlü yani :)) en kötü ihtimal merkez Bankasi vereceğiz artık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramrod8492

quote:

Orijinalden alıntı: Akçalı.

fazla etceğini sanmıyorum.

Merkez Bankasi su an için 15.000 tl veriyor ama bunu açık artırma yöntemiyle falan daha fazla nasil satabiliriz veya kisilere nereden ulaşabiliriz...

15.000 lira ediyorsa hiç düşünme derim...az para değil. . .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.