Şimdi Ara

eski honda city tavsiye edermisiniz (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
383
Cevap
11
Favori
186.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mesajınız için teşekkür ederim hocam, hafta sonu kesinlikle baktırıcam. özellikle son bir aydır neredeyse sürekli yanıyor gibi bir şey, benzine alıp biraz öyle kullanınca geçiyordu. umarım bi sıkıntı çıkarmaz, tekrar teşekkür ederim...
  • osmankur O kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba

Otomaik lpg li şu an ne yakıyor yazabilir misin? Ne kadara geliyor yakıt maliyeti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seckinsahin kullanıcısına yanıt
    Merhaba Hocam. Ortalama 0,23 ile 0,27 kuruş arası yakıyor. Kullanıma bağlı olarak.

Kısa mesafe kullanıyorum, klima açık, kırmızı ışığı ve dur kalkları olan bir trafikte.
  • osmankur O kullanıcısına yanıt
    Hocam cok tesekkur ederim. Bende de megane 3 1.5dci var manuel. Biraz nakit paraya ihtiyacim oldugu icin takas teklifi ettim bir kac 2007-2008 city lere. Hani anlasırsak birisiyle araba hakkinda bilgim olsun istiyorum. Kronik sorunu var mi? 2. El piyasasi olu gibi geldi ama siz daha iyi bilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seckinsahin -- 16 Haziran 2015; 15:14:18 >
  • Hocam ben sakin kullanıyorum aracımı, 120 km/h yi de kesinlikle geçmem ve 7,4-8,8 lt./100 km. civarı yakıtım oluyor hep. 32 lt. doldurduğum depomla 360-428 km arası yol yapıyorum. LPG nin fiyatına göre km de ne kadar yaktığı değişir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jesus2045 -- 16 Haziran 2015; 15:51:09 >
  • seckinsahin kullanıcısına yanıt
    Benden önceki sahibi neredeyse hiç servise ve pek bakımlarını yaptırmamış. benim araç 138.000 km deydi aldığımda ve 1 kere mi ne değişmiş şanzıman yağı. Halbuki ortalama 20.000 ile 40.000 arasında değişmesi gerekiyor.
    Lpg nin filtre temizliğine pek bakmamış, işte bir normal 10.000 bakımlarını yapmış. Ona rağmen arabanın maşallahı var.
    Hemen şanzıman yağını değiştirdim ki şanzıman yağı hayati önem taşıyor.
    Lpg filtresi,normal 10.000 bakımı derken ortalama 400 - 500 tl civarında bir masraf yaptım.
    Allah'a şükür 3.000 km dir bir kere bile beni yarı yolda bırakmadı. Sınıfına göre hacmi çok iyi. Vites geçişleri gerçekten de hissedilmiyor.
    Yakıt tüketimi bence iyi ama diğer honda city arkadaşlarımız daha az yakıyorlarmış.
    Elite modelini tavsiye ederim şayet bulabilirseniz daha donanımlı.
    Evet ikinci eli pek hızlı değil. Şayet hemen alıp satmayı düşünmüyorsanız tavsiye ederim.
    Ama kısa vadede elinizden çıkartacaksanız başka modeller öneririm.

• jesus2045 kullanıcısına yanıt
    Hocam Denizlide mi yaşıyorsun? bende aslen denizliliyim ama istanbulda yaşıyorum. o değerleri yakalayabilmek mükemmel...
  • doğrudur hocam, Denizlide yaşıyorum, Çardak Havalimanında görev yapıyorum, yolunuz düşerse beklerim. Bundan sonra nasip olursa kesinlikle D segment ya da crossover-suv tarzı bir araç almayı planlıyorum (güvenlik açısından) ve bu yakıt değerlerini çok çok arayacağım sanırım :))
  • Merhabalar. Ben de bu araca bakıyorum. Siz tecrübeli beylerden temiz otomatik 2007-2008 modellerinin fiyat aralığını öğrenmek istiyorum. Teşekkürler.
  • Hocam artık kaskolarda genelde rayiç değer yazıyor. rayiç değer olarak ta aşağıda linkini vereceğim Kasko Değer Listesi ile sahibinden ve arabam sitelerinden alınacak ortalama fiyat olarak geçiyor. hız ve performans tutkunuz yoksa inanın araçtan memnun kalırsınız. kesenize uygun bir araç bulursunuz umarım...

http://www.tsb.org.tr/kasko-deger-listesi.aspx?pageID=631
  • jesus2045 kullanıcısına yanıt
    Mutlaka Uğrarım Hocam. Bayramda Denizli'ye geliyorum nasipse ama bu sefer arabayla geliyorum. Bir dahaki geldiğimde uçak ile gelirsem haber veririm. Allah gönlünüze göre versin :)
  • TherafluForte kullanıcısına yanıt
    Hocam ortalama fiyat aralığını istiyorsan. Otomatik Lpgli temizliğine göre 23,500 ile 26.500 arası değişir.

Değer mi diye sorarsan o fiyatlara değmez. Ama o fiyatta başka araba var mı bu özellikte diye sorarsan o da yok :)
  • Hocam sahibinden de fiyatlar bayağı bi yüksek, siz çok düşük söylediniz bana kalırsa
  • Evet iyimser rakamlar söylemişim

• megane almaktan iyidir her türlü ;)
  • Arkadaşlar dün Denizli Honda Yetkili serviste şanzıman yağını değiştirdim. Yetkili servis 286 TL fiyat çekti, ben de yağı alıp piyasada değişimini yaptıracaktım normalde. Ama bizde yaptırırsan indirim var dediler ve işçilik dahil 200 TL. ye yetkili serviste değişimini yaptırdım. Denizli'deki honda el değiştirdi, yani indirim lokal de olabilir ama düşünen arkadaşların şehirlerindeki servislere sormasında fayda var. İyi günler dilerim...
  • Şu an Ford Focus trend x dizel aldım arabaya bindiği hissettim. Herşey parasına göre

• forumdaşlarım 2006 33000km deki benzinli aracıma lpg taktırmayı düşünüyorum benzin 5 tl oldu lpg 2 tl :(

arabayı 3-4 sene ALLAHIN izniyle satmak gibi niyetimiz yok

hangi marka tavsiye edersiniz veya lpg tavsiye edermisiniz ? sorun çıkartır mı ?
  • bursam B kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum, kazasız belasız kullanın, city mi değiştirdiğim zaman benim de bu arabada arayacağım en çok şey yakıtı olacak her daim ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jesus2045 -- 24 Haziran 2015; 11:25:13 >
  • pvp_headshot kullanıcısına yanıt
    Hocam üzerinde BRC vardı benim aracın, 2014 mayıs ayında aldığımda. sıkıntı yok, yakıt değerlerim de iyi bana göre, biraz yukarılarda yazıyor aracımın ne kadar yaktığı. geçen yıl 21 bin km. yaptım ki bu rakam bize göre artar ama düşmez kesinlikle. sizin verdiğiniz değerler üzerinden, benzin ve LPG de de 8 lt./100 km. gibi düşünüp hesap yapacak olursak. 16 TL. LPG/100 km. --- 40 TL. Benzin/100 km. yapar. bu da LPG ile 3360,00 TL, benzinle ise 8400,00 TL. yapar. yılda 8 kere de benzim almış olsam 8*30 TL.= 240 TL + 3360= 3600,00 TL yapar. yani sonuç olarak yılda kaç km. yol yapacağınızla alakalı bir durum hocam, saygılarımla... ;)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.