Şimdi Ara

eski honda city tavsiye edermisiniz (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
383
Cevap
11
Favori
186.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jesus2045

Hocam üzerinde BRC vardı benim aracın, 2014 mayıs ayında aldığımda. sıkıntı yok, yakıt değerlerim de iyi bana göre, biraz yukarılarda yazıyor aracımın ne kadar yaktığı. geçen yıl 21 bin km. yaptım ki bu rakam bize göre artar ama düşmez kesinlikle. sizin verdiğiniz değerler üzerinden, benzin ve LPG de de 8 lt./100 km. gibi düşünüp hesap yapacak olursak. 16 TL. LPG/100 km. --- 40 TL. Benzin/100 km. yapar. bu da LPG ile 3360,00 TL, benzinle ise 8400,00 TL. yapar. yılda 8 kere de benzim almış olsam 8*30 TL.= 240 TL + 3360= 3600,00 TL yapar. yani sonuç olarak yılda kaç km. yol yapacağınızla alakalı bir durum hocam, saygılarımla... ;)

teşekkürler hocam çok fazla km yapmıyoruz benzin pahalı diye o yüzden senede 10.000 felan sanırım

ama aracı 3-4 sene Allah ın izni ile satmayı düşünmüyoruz belki babam 7-8 sene bile biner :)

en azından özgürce araba kullanmak istiyorum :)

brc yi araştıracağım hocam

• Kazasız belasız kullanın hocam, saygılar... ;)
  • Hafta sonu bakımımda arıza lambası için BRC servisine gittim. buji değişiminden sonra enjektörlerin ters bağlandığını söylediler. değerleri ayarladılar. bi de normalde 10 bin km de bir değişmesi gereken LPG filtrelerini değiştirdiler. ben 18 bin km boyunca bakım yaptırmadım lpg için, daha doğrusu bişi olmaz diye düşünüyordum, lpg de pislik olmaz falan gibi filtreleri görmeniz lazımdı. yakıt performansını merak ediyorum doğrusu :)
  • jesus2045 kullanıcısına yanıt
    İyi yapmışsınız arıza lambası için giderek. Toplam ne kadarlık bir masraf aldılar ? Yakıt sarfiyatı hakkında da ilerleyen zamanlarda paylaşımlarınızı bekliyorum.
  • 80 TL. ödedim hocam, yakıt performansının olumlu yönde etkilenir sanırım yani inş :)
  • 2009 model city 1.4 comfort var otomatik vites 700 tl hasar kaydı var (tampon boynamış sadece.) 72 bin kmde 30 bin tl tavsiye eder misiniz?
  • Bir de triger kayışı yok zincir diyorlar doğru mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jesus2045

quote:

Orijinalden alıntı: classixc

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-hayat-ondaaaa-204814707/detay

Arkadaslar araç trameri temiz sağ arka kapı surtmeden dolayi değişik. Fikirlerinizi alabilirmiyim

Hocam ben de aynısı var. 5 mayıs 2014 ten beri kullanıyorum. 2187 tl lik tramer kaydı çıkıyordu, sürtmeden dolayı ön sol çamurluk değişmiş, fotoğrafı ve faturası mevcut, yetkili serviste yapılmış. 2187 nin 800 tl si parça parası, gerisi de işçilik zaten. sonuç olarak ben çok memnunum.

32 lt. LPG ile 390-428 km arası yol gidiyorum. Hız, performans beklentisi olmayan; ekonomi, rahatlık arayan herkese tavsiye ederim.

benim hasar kaydı yukarıda hocam, önemli olan her şeyi tam detayıyla bilmek ;) bi de zincirli evet :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jesus2045 -- 2 Temmuz 2015; 8:56:43 >

• Sahibinin dediğine göre sadece sürtünmelerden dolayı tamponda ve çamurluklarda lokal boyalar varmış. Onun dışında her şey ilk günki gibi duruyormuş. Her türlü işlem yetkili serviste yapılmış. Garantiside devam ediyormuş. Yarın expertiz raporu çıkartaracağız. İnşallah dediği gibi çıkar Fiyat uygun geldi bana ama tam olarak piyasasını bilmiyorum. Sizce de öyle mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskishrli

Sahibinin dediğine göre sadece sürtünmelerden dolayı tamponda ve çamurluklarda lokal boyalar varmış. Onun dışında her şey ilk günki gibi duruyormuş. Her türlü işlem yetkili serviste yapılmış. Garantiside devam ediyormuş. Yarın expertiz raporu çıkartaracağız. İnşallah dediği gibi çıkar Fiyat uygun geldi bana ama tam olarak piyasasını bilmiyorum. Sizce de öyle mi

2006 model arabanın hangi garantisi olur hocam çözemedim
  • 2009 model hocam. dediğine göre uzattırabiliyormuş
  • hocam, sahibinden de 2009 comfort sadece 4 adet ve en fazla 33 bin en az ise 29250 TL., Kasko değeri ise 2009 comfort manuel 31.531 otomatik 33.714 gözüküyor. fiyat normal gibi yani, nasipse olsun, fazla üzerine düşmeyin, eğer kusuru varsa da görmenize engel olur ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jesus2045 -- 2 Temmuz 2015; 16:04:47 >
  • Sağol hocam yarın gideceğiz bakalım. inşallah anlattığı gibidir de gönül rahatlığıyla alırız.
  • Bana çarşamba günü demişti ki "yarın işim var cumaya gel al arabayı." akşam mesaj atmış başkasına sattım diye. İnsanlar işte :)
  • Sağlık olsun hocam, öyle kaypak adamın arabasında da bir şeyler varmıştır zaten, kurtuldum gözüyle bak ona sen, aslına bakarsan sağlam bi ...... hak etmiş ama neyseeeee ;)
  • jesus2045 kullanıcısına yanıt
    aynen hocam :)
  • Kardesler hayirli ramazanlar. Bende 2006 city es var. Gecen sene aldim. Lovoto lpg taktirdim gecen sene. Arabada hafif yokusta dur kalkta gaza aniden basinca araba gaz yemiyo.lok lok ses yapiyo. Gazdan cekip yine basinca duzeliyo. Yavas basiyorum sikinti yok. Bi de bujileri degistirdim gecen. Araba zipliyordu. Bu lpg de ne sorun olabilr. Tesekkurler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bebzunde hic bir problem yok .cok iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • no problem - nema problema
  • uzmanlık alanım dışında hocam, düzgün bi ustaya ihtiyacı var sanırım :)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.