Şimdi Ara

eski honda city tavsiye edermisiniz (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
11
Favori
186.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben 20 gün önce 2007 otomatik aldım. Şu ana kadar gayet memnunum. Aracın ses düzeyi yol tutuşu şehir içinde çok hoşuma gitti. Şehirler arası daha test edemedim.
  • Hocam ne kadar aldınız acaba Elite paket mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RailFlexboost R kullanıcısına yanıt
    Elite tüplü otomatik tek parça değişen (Bagaj kapağı) 85.000km. 29.000TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snnkeskin

Elite tüplü otomatik tek parça değişen (Bagaj kapağı) 85.000km. 29.000TL.

2008 olduğunu tahmin ediyorum hocam bende bu hafta almayi iyiden iyiye düşünüyorum sadece şu var aklımda daha önce 4 aracım oldu en ağır satılan 2015 jetta idi oda 1 ayda gitti araçları genelde 1 ila 2 sene arası kullanıyorum bu sebepten acaba 2.elde nasıl gider Teşekkürler

• RailFlexboost R kullanıcısına yanıt
    İlk almaya karar verdiğimde piyasası yavaş denmişti ama ilanları takip ediyorum piyasanın çok üstünde fantastik fiyatlar ile yazılmamış ise ilanlar en fazla 7 8 gün duruyor. Bence kötü değil piyasası. Hele ki temiz (az sayıda boyalı parçası olan) bakımlı bir araç bulmuşsanız satışı çok hızlı olacaktır. Malum piyasada boyasız araç hayranlığı var. boyasız olunca galericiler 31 32 bin tl ye kadar istiyor hatta.
  • Merhaba arkadaşlar,
    Ben de bu araçtan almayı düşünüyorum.
    2006 model benzinli manuel 78.000km de değişensiz sağ arka kapıda çizikten dolayı boya varmış araç üçüncü sahibini arıyormuş...
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-degisensiz-orijinal-city-239856954/detay/

Sizce alınır mı?
    28.800 TL fiyat yazılmış.
  • Hocam fiyat biraz yüksek. O fiyata otomatik alabilirsiniz.

• bence de biraz yüksek hocam fiyat. hem boş model, hem manuel, hem de lpg yok :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: jesus2045

bence de biraz yüksek hocam fiyat. hem boş model, hem manuel, hem de lpg yok :S

Bi arac bulamadim gitti...
    Maximum 30.000 TL ye duzgun bir arac yok mudur memlekette...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende almayı düşünüyorum ama boş ile diğer donanım arası farklar neler. Manüel alicam. Eski kasa almayı düşünüyorum.

• Benimki 2006 Elite otomatik. Ne özelliği var derseniz, elektrikli katlanır ve ısıtmalı yan aynalar sadece :D pek de bişi yokmuş aslında :)
  • jesus2045 kullanıcısına yanıt
    Alaşım jantıda eklemek gerek. comfort modelinin jant ölçüsü de küçük hemde alaşım değil.. Elite de bile tekerler küçük kalıyor. Bu yönüyle comfort dezavantajlı. Birde sis farlarını utmamalı :) ektsra 2 hava yastığı.
  • :) evet haklısınız, unutmuşum onları :)
  • ocak ayı itibarı ile 2007 kasım trafik çıkışlı 127.00 km deki otomatik aracımı satacağım , tüm bakımlarını kendim Beşyolda Radar Honda şeref Ustaya yaptırdım aracım benzinli , lpg hiç takılmadı, (ortalama 35 kuruş yakıyor ) ön tamponu kaldırıma sıkıştırdığım için değiştirdim başka değişeni yok ilgilenen arkadaşlar bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: jesus2045

:) evet haklısınız, unutmuşum onları :)

merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım Denizliden. Geçen ay 2009 model comfort, benzinli manuel vites honda city aldım. 108 bin km. Malesef önceki sahibi bayandı ve arabaya hiç ama hiç bakım yapılmamış. Aldıgımdan beri süreki bir yerlerini yaptırıyorum. Aslında çok isteyerek almıştım. Kardeşimde 2 yıldır otomotik city kullanıyor. Onunki gerçekten çok temiz ve bakımlıydı. Sorunsuz bir arabaydı. Kardeşimin tavsiyesiyle gittim aldım. Ben de genel olarak begeniyorum ama epey masraf çıkarttı. Size özellikle sormak istediğim bir konu var. Direksiyon çok sert geliyor bana. Özellikle oldugu yerde direksiyonu tam kırdığımda neredeyse tekerleri elimle çeviriyormuşum gibi geliyor. Sizce sorun nereden kaynaklanıyor olabilir ?

• Merhaba hocam, hoşgeldiniz. Arızayla ilgili bir bilgim yok ama size bir tamirci önererek yardımda bulunabilirim. Siz nereye gidiyorsunuz bilmiyorum ama ben temiz ve dürüst 3 kardeşin işlettiği COZA OTO ya gidiyorum. Alman ve japon arabalarına bakıyorlar. Ben memnunum, isterseniz yol tarifi de yapabilirim...
  • malisanda M kullanıcısına yanıt
    Aracınız hayırlı olsun. İkinci el araç alınca genelde başta biraz masraf yapmak gerekiyor. Çoğunlukla sorunları olduğu için insanlar araçlarını satıyor. Nereden yazıyorsunuz ona göre servis tavsiyesi yapılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soru.yorum -- 16 Aralık 2015; 9:45:12 >
  • teşekkürler saolun. Denizli merkezde oturuyorum.
  • jesus2045 kullanıcısına yanıt
    hoşbuldum teşekkürler. Coza otoyu tarif edebilir misiniz. Nasıl memnun musunuz ? işçilik fiyatları uygun mudur ? Ben de araştırmalarım sonunda hondacı yaşar ustayı buldum ona gitmeyi düşünüyordum. onun da özellikle honda konusunda denizlideki en iyi ustalardan biri oldugunu söylüyorlar. Siz duymuş muydunuz ?
  • malisanda M kullanıcısına yanıt
    Öncelikle Yaşar ustayı bilmiyorum, duymadım hiç, tabiki o da iyi olabilir.. :)

Cozaya, Erbakırda çalışan bi abimin tavsiyesi üzerine gittim. Ustalıkları da insanlıkları da iyidir. Örneğin aracımın ateşleme bobinlerinde arıza çıkmıştı. lpg ci değişecek dedi, maliyet 700-800 civarı. ustama gittim bakalım abi dedi. çıkarttı, temizledi, taktı, 40 TL. :) sağolsun. Tamir yoluna gider, kazıklamaya çalışmazlar.neyse o yani. tabi bu benim kanaatlarimdir. kişiye göre değişir...

tarife gelince ise: Garajdan izmir istikametine giderken garajın oradaki tünelden geçiyorsunuz. İkinci tünele girmeden, üstünden "U" yapıp sağdaki tali yola giriyorsunuz. 100 metre civarı gidince karşınıza yukarı çıkan bir yol gelecek (hafif sağda ama karşınızda), oradan çıkınca görürsünüz. Krokide çizdim. umarım anlatabilmişimdir. :)

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.