Şimdi Ara

eski honda city tavsiye edermisiniz (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
383
Cevap
11
Favori
186.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: İlker teke

Bende 2008 comfort aldım.Tüp taktırmayı düşündüm fakat tüp uyumlu değil boşa masraf etme dediler.Sizin araç lpgli kısa bir bilgi verseniz lpg ile ilgili..

Tüp uyumlu değil diyen dükkandan arkanıza bakmadan çıkın.

Lpg değişimi öneririm kesinlikle, sadece tüp taktırtıktan sonra mutlaka bobinlerinizi (arka 4 bobin) değiştirin.

Yakıt tasarrufu müthiş oluyor bilginize.
  • By_EKReM kullanıcısına yanıt
    teşekkürler önerebileceğiniz lpg varmı, lpgde bobin ve bujilerle alakalı sıkıntı yaşayacağımı söylediler.aracım 2008 comfort otomatik f1 vites, prins silverline önerdiler fiyatı 2600 tl dediler.Sizin önereceğiniz bir marka var mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlker teke

teşekkürler önerebileceğiniz lpg varmı, lpgde bobin ve bujilerle alakalı sıkıntı yaşayacağımı söylediler.aracım 2008 comfort otomatik f1 vites, prins silverline önerdiler fiyatı 2600 tl dediler.Sizin önereceğiniz bir marka var mı.

2600 tl lik kit için kaç km yol yapmanız lazım? Bi onu hesap edin önce.
    Ben atiker nanotech midir nedir onu taktırdım. Hiçte sıkıntım olmadı. 1000 lira civarına taktırmıştım. 15 bin km yol yapınca da parasını çıkarmıştı zaten. Kit tercih meselesi(para meselesi) buji ve bobinlerinizi lpg takıldıktan sonra 1 kere değiştirirsiniz, veya bobin arızası verince değiştirirsiniz olur biter.
  • Bu aracı araştırıyorumda.
    Lpg ile uyumu nasıldır ?
    parça bulmada sıkıntı yaşıyor mu ?
    ve bakım masrafları ve yedek parçaları pahalımıdır örneğin grande puntoya göre.
  • Iyi akşamlar bende bu hafta içi 2006 1,4 sport manuel vites lpgli veya 2006 1,4 elite otomatik benzinli almaya karar verdim arasindaki fark 1500 tl yıllık 15000km yol yapıyorum arabayı gordum cok hosuma gitti ic dizayn olarak 4.5 sene satmam diye düşünüyorum hayırlısı olsun diyorum sonuçta honda tek korkum üretim olmadığı için yedek parça inşallah sorun yasamayiz
  • Gönül rahatlığıyla alınır , uzun süre binilir.
  • pizdies kullanıcısına yanıt
    bende uzun zaman kullanabileceğim, ailemle güvenli bir şekilde seyahata edebileceğim, öyle aman aman özellikler olmasına gerek yok sadece güvenli ve sağlam olsun yolda bırakmasın kazalarda can güvenliğini ön plana koysun yeter. ben epey bir araştırmamdan sonra fiyat ve bu saydığım özellikleri kapsayacak olan arabalar arasında nissan almera ve honda city i düşünüyorum. fakat city'nin diğer arkadaşların da söylediği gibi piyasası çok olmadığından (yada alan satmıyor) yedek parçaları piyasada fazlaca yok. ola ki araçta bir arıza oldu ve bir parça ihtiyacı doğdu. şimdi bu parçayı bulmak uzun zaman sürecekmi çok fahiş fiyatlardanmı satılacak.. benim en merak ettiğim nokta bu..

bir de honda city'lerin lastik ebatlarından şikayet ediliyor, değişim olduğu takdirde araç lastik uyumu gibi bir sıkıntı doğururmu bu. yakın zamanda araba alacağım tercihim bu yönde bu sorulara da cevap bulabilsem gönül rahatlığıyla binebileceğim.

Herkese teşekkürler

• Piyasada hallice fazla aslında ama satan az demekki. Yedek parçlık hiç işim olmadı. Ben memnunum maşallah, daha iyileri senin olsun (:

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende 3 hafta önce 2008 comfort honda city aldım çok da memnunum yalnız 2 şey sormak istiyorum size 1. si dışarıda hava kaç derece bunu teyp deki gosterge de göremiyorum kurcaladım ama malesef bulamadım ? 2.si malum lastikleri bu arabaya göre ufak duruyor 14. İnç 175 lik uzerindeki lastikler bunu 15. İnç 195 lik ile degistirsem bir sıkıntı olur mu ? Şu anda lpg de şehir içi 22 kuruş yakıyor lastikleri büyütürsem yakit ta çok fark olur mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • agile kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    2 yıldır City kullanıcısıyım. Parça konusunda şu ana kadar bir sorun yaşamadım ben. Zaten temel bakım parçaları Honda Jazz ile aynı. Kaporta aksamı konusunda kazam olmadı çok şükür ama sorun olacağını düşünmüyorum. Çıkma veya tamir bir yolu bulunur sanırım. Şu an bende üzerinde standart olmayan lastikten takılı.eski aracımda da öyleydi.Fabrika çıkışlı lastik ebatları genelde pahalı oluyor ve çevremdeki bir çok arkadaşım (Golf, Focus, Palio vb sahibi) uyumluluk aralığında olan ve her lastikçide daha ucuz bulunan ebatları kullanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacksss

Arkadaşlar bende 3 hafta önce 2008 comfort honda city aldım çok da memnunum yalnız 2 şey sormak istiyorum size 1. si dışarıda hava kaç derece bunu teyp deki gosterge de göremiyorum kurcaladım ama malesef bulamadım ? 2.si malum lastikleri bu arabaya göre ufak duruyor 14. İnç 175 lik uzerindeki lastikler bunu 15. İnç 195 lik ile degistirsem bir sıkıntı olur mu ? Şu anda lpg de şehir içi 22 kuruş yakıyor lastikleri büyütürsem yakit ta çok fark olur mu ?

Elite serisinde zaten 15 inc jant var. Bence sorunsuz bir şekilde kullanabilirsin.
  • Anladım hocam teşekkür ederim birde bu dusaridakı havanın kaç derece olduğunu gösterilen bir yer var mı radyo ekranın da göremedim ?

• blacksss kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla bu arabalarda termometre yok. Hatta sırf bu yüzden bir tane almayı düşünüyorum.
    Linkte örnek bi tane var

• 2006-2008 Honda city otomatik almayı düşünüyorum. MUANE de motor ve şanjmanda yap kaçakları var diyor.. sizce önemli bir problem mi ??? Yaptırmak pahalıya patlar mı???

• Anladım teşekkür ederim

• arkadaşlar merhaba ilk arabamı alacam kısmet olursa 1.4 elite otomatik benzın+lpg çok ciddi bir hasar yok araçta 33 bin tl istiyor satıcı sizce edermi. önerirmisiniz _? teşekkür ederim yorumlarınız için.
  • tastanali T kullanıcısına yanıt
    km ve değişenler nedir? eğer 100 bin civarı ve 1 2 parça ise eder bence.
  • 2009 elit 77bin km de otomatik vites fiyatı ne eder bayram üzeri şişirilmiş fiyatlar dolaşıypr ortalıkta

• quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

2009 elit 77bin km de otomatik vites fiyatı ne eder bayram üzeri şişirilmiş fiyatlar dolaşıypr ortalıkta

50 isteyende var 40 da ama benim düşüncem en fazla 34 verilir...2007 model (125binde) otomatik 25 bine alındı geçen hafta mersinden ...ama internette 32 bin yazmıştı...satamadı gitti tanıdığına 25 bine verdi...
  • Az km.li honda civic 1.6 benzinli yada lpg.li araç arıyorum bütce 35000₺

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.