< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Eski HP'si olup yeni bir HP alacak kullanıcıya 480TL'ye kadar para iadesi kampanyası. (137. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
yeni ürüne tabi ki eski ürünün seri no su yeterli
-
Kodu olan varsa alabilirim ücreti mukabil.
-
hala devam ediyor mu bilgisi olan var mı?
-
Kodu olan varsa alabilirim ücreti mukabilinde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pc'yi 1 hafta önce aldım. aldıktan sonra kampanyadan haberim oldu yararlanma şansım yok mu?
-
Kod varsa ve kampanya hâlâ geçerliyse bu mesajdan ulaşıma açığım.
-
Arkadaşlar kampanya hala devam ediyor mu bilgisi olan var mı?
Ben once kayit yaptirmistim ama bilgisayar almayinca suresi gecti.bir daha kabul olur mu seri no. Bilgisayar fiyatlari ikiye katladi hala 480 tl mi.artmadi mi
Elinde eski HP notebook seri numarası olan varsa ulaşabilir. İade onaylanınca 100₺ gönderebilirim. Referanslarım mevcut.
Bu kampanya hala geçerlimi .? Geçerli ise elimde eski HP laptopum var ve yeni bir laptop alacağım
Güncelleme : Kampanya hala devam ediyor yanlız elimdeki laptop ticari satıldığı için kampanyaya dahil edilmedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tecnikadamoguz01 -- 27 Ocak 2022; 17:27:36 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
+1
Ben de 2 yil once kayit actirip bilgisayar alamamistim. Bugün aradigimda ayni cihaz icin 2. kez kayit acamayacaklarini soylediler. Ayni cihaza 2. kez kayit actirabilen oldu mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kampanyaya ait bir websitesi link...vs var mı? hediye çeki için illa bilgisayar ya da laptop mu olması lazım, printer monitör olma mı :D
-
elinde seri no olan varsa paylaşırsanız yarı yarıya kırışırız, hp laptop siparişi verdim (iptal edip tekrar sipariş verebilirim sorun değil)
-
kampanya devam ediyor arkadaşlar seri numarası tedarik edilir bilgisayarın farklı açılardan fotoğraflarını istiyorlar fotoğrafları ile birlikte kod verilecektir. ÜCRET: 40 TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peyami17 -- 18 Şubat 2022; 18:3:31 > -
ilk sayfada yazan çağrı merkezi numarası kapanmış, kodu nereden alabiliyoruz?
-
444 8 121 numara doğru eski cihazın 5 yıl dan önce üretilmiş olması lazımmış. benim 3 ay kalmış. alamadım
-
Kampanya halen devam ediyor.
-
Güncel iadeler;
0-999 yok
1000-1999 160TL
2000-3199 320TL
3200 ve üzeri 480TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi youarewelcome -- 14 Nisan 2022; 10:50:3 > -
Hp kodu olan varmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X