Şimdi Ara

Eski HP'si olup yeni bir HP alacak kullanıcıya 480TL'ye kadar para iadesi kampanyası. (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.749
Cevap
168
Favori
128.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bana da 17.41'de mail gelmişti, EFT süresi bitti diye bugün geleceğini düşünüyordum ancak halen yok. Size geldi mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı durumdayım, havale edildi maili akşam geldi ancak bu saat itibariyle halen banka hesabımdabir hareket yok. Bankam Garanti bankası. gelişmeler hakkında birbirimizi bilgilendirelim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarisma2005 -- 3 Mayıs 2017; 10:16:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadadaşla;

yeni laptobumu HPye kaydettim.

Acaba ödeme için uygun olup olmadığı ne kadar günde onaylanıyor?

Korkum şudur;

Burada okumuştum, birisi seri numarasını HPde kullanıp bilgisayarı satıcıya geri iade etmiş.
    HPden geri iadeyi ücretini de almış. Başımıza bizim de gelmesin.

Gittigidiyordan aldım, ürün elime geçtiğine dair onay vermem gerekiyor.
    HPden kayıt ettiğim ürün uygundur onayı gelse hemen Gittigidiyorda onay vereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti35 -- 3 Mayıs 2017; 15:44:2 >
  • Değerli arkadaşlar kampanya halen devam ediyor. Dün HP sitesinden kayıt olmuştum. Bugün onaylamışlar.

Eski HP"si olup yeni bir HP alacak kullanıcıya 480TL'ye kadar para iadesi kampanyası.
  • Merhaba elinde kod olan varsa haberleşelim

• Kod ne kadar para ediyor acaba merak ettim.

• hp iade kampanyasında alış verişin yapıldığı kredi kartı kampanyaya kayıt yaptıran kişiye ait olmasa sıkıntı olur mu bilgisi olan var mı bu konuda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: POTENZA06

Kod ne kadar para ediyor acaba merak ettim.

Hocam bazı vicdansızlar daha yüksek fiyat çekiyor ama herkes ağız birliği etmiş gibi 50 den ağzını açıyor ve çoğu da 30-40 civarı bırakıyorlar. Bazısı da sattığı kodların hangi seriye ait olup olmadığına bakmadan "satılık kod" diye başlık açıp yanlış seri satıp HP de kabul etmeyince milleti mağdur ediyorlar.

Size tavsiyem haftasonu müsaitseniz bilgisayarcıları vs bi gezin. Ben şans eseri hiç uğraşmadan whatsapp gurubundaki bir arkadaştan buldum, sağolsun arkadaş ikiletmeden verdi. Etrafınızda muhakkak HP bilgisayarı olan vardır. Araştırmanızı öneririm.
    @espanyol55
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper4025

hp iade kampanyasında alış verişin yapıldığı kredi kartı kampanyaya kayıt yaptıran kişiye ait olmasa sıkıntı olur mu bilgisi olan var mı bu konuda?

Önemli olan fatura. Faturanın üzerindeki isim ile hp.com sitesindeki isimler birbirleriyle uyumlu olmalı. Kredi kartının farklı bir kişinin üzerine olması sorun çıkarmaz. Emin olabilirsiniz bu konuda. Parasını kimin verdiği önemli değil, kimin üzerine sipariş geçildiği önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Akif Ersoy

quote:

Orijinalden alıntı: alper4025

hp iade kampanyasında alış verişin yapıldığı kredi kartı kampanyaya kayıt yaptıran kişiye ait olmasa sıkıntı olur mu bilgisi olan var mı bu konuda?

Önemli olan fatura. Faturanın üzerindeki isim ile hp.com sitesindeki isimler birbirleriyle uyumlu olmalı. Kredi kartının farklı bir kişinin üzerine olması sorun çıkarmaz. Emin olabilirsiniz bu konuda. Parasını kimin verdiği önemli değil, kimin üzerine sipariş geçildiği önemli.

Teşekkür ederim cevabınız için.

• Odeme dekontunu gonderdiler ama hala hesapta hareket yok. 2-3 gune gelir kanimca.

• elimde hp seri numarası kodu var 30 tl ye veririm isteyene. Pavilion serisidir şahsi bilgisayardır ve kullanılmamıştır.
  • bu arada ben evrağı 6 nisanda yolladım süreç başladı. Neredeyse 1 ay sürdü benim, dekont 2 mayısta geldi hala ödeme düşmedi bankaya bekliyorum bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Akif Ersoy

quote:

Orijinalden alıntı: POTENZA06

Kod ne kadar para ediyor acaba merak ettim.

Hocam bazı vicdansızlar daha yüksek fiyat çekiyor ama herkes ağız birliği etmiş gibi 50 den ağzını açıyor ve çoğu da 30-40 civarı bırakıyorlar. Bazısı da sattığı kodların hangi seriye ait olup olmadığına bakmadan "satılık kod" diye başlık açıp yanlış seri satıp HP de kabul etmeyince milleti mağdur ediyorlar.

Size tavsiyem haftasonu müsaitseniz bilgisayarcıları vs bi gezin. Ben şans eseri hiç uğraşmadan whatsapp gurubundaki bir arkadaştan buldum, sağolsun arkadaş ikiletmeden verdi. Etrafınızda muhakkak HP bilgisayarı olan vardır. Araştırmanızı öneririm.
    @espanyol55

Teşekkürler hocam

• Merhaba Ben 17 inç olan Hp internetten almak istiyorum. Cihaz kullanmak için gerekli zaten .Satın almadan önce mi eskiyi kaydettirmem gerekir. Cevap alabilirsem sevinirim.İyi günler..

• serkanytu S kullanıcısına yanıt
    Satınalmadan en az 24 saat önce 4440307yi arayıp eski bilgisayar seri numarasını kayıt yaptırmanız gerekli
  • M.Akif Ersoy kullanıcısına yanıt
    Bende dün saat 10:00da kayıt oldum.
    Bana onay vermediler henüz.
  • gerekli işlemlerin hepsini yaptım ve dün para hesabınıza yatmıştır diye bir mail aldım ama hesabımda hala gözükmüyor.bu sanırım bankayla alakalı bir şey bu gibi durumla karşılaşan oldu mu?
  • Para iadesi yapılmış dekontu gönderildi ancak 3 gündür hesapta hareket yok sanırım herkes aynı durumda??

• quote:

Orijinalden alıntı: quarisma2005

Para iadesi yapılmış dekontu gönderildi ancak 3 gündür hesapta hareket yok sanırım herkes aynı durumda??

Paraların yurt dışından Swift ile gönderildiğini bu yüzden dekont gelse bile para'nın hesaba bir süre sonra yansıdığını söylüyordu arkadaşlar, gecikme normaldir.

Siz kayıt olup ödeme için onay aldıktan kaç gün sonra dekont gönderildi ? bende onay maili aldım ancak daha dekont gelmedi.

@Yogurtking

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hlksnrr -- 4 Mayıs 2017; 22:8:21 >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.