Şimdi Ara

Eski HP'si olup yeni bir HP alacak kullanıcıya 480TL'ye kadar para iadesi kampanyası. (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.749
Cevap
168
Favori
128.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: musti35

Bende dün saat 10:00da kayıt oldum.
    Bana onay vermediler henüz.

Hocam ben siteye kaydı 23 Nisan'da yaptım onay maili 26 nisan'da geldi.Birkaç gün içinde gelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hlksnrr -- 4 Mayıs 2017; 22:13:3 >
  • son tarih göremedim ana sayfada
    varmı son tarihi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertMeteAlp

son tarih göremedim ana sayfada
    varmı son tarihi

Şuan belli bir bitiş tarihi belirtilmemiş.
  • hlksnrr kullanıcısına yanıt
    sanırım bir aya yakın bi zaman sonra dekont gönderidi.
  • quarisma2005 kullanıcısına yanıt
    Halen yok, uluslararası transfer yapıldığı için gecikti herhalde.
  • İade için kayıt olup notebook arayanlara duyurulur.

İntel i5-7200u'lu 8gb ram'li ve 1TB hdd'li HP 15-AY102NT 320 lira iade ile 1732 liraya geliyor.

Detaylar açtığım konuda :

https://forum.donanimhaber.com/hp-15-ay102nt-i5-7200u-1tb-8gb-2gb-2052-lira-hp-indirimi-ile-1732-lira-mediamarkt--126045373#126045373

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hp seri kodu hala lazım ise uygun fiyattan verebilirim pm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 kişiye falan sattim arkadaşlar 5 kodum kaldı ucuzdan vericem pm bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elixir481 -- 8 Mayıs 2017; 22:1:55 >
  • Merhaba arkadaslar 2 mayista odeme dekontu geldi mailime, bu sabah da 480tl havale hesabima yatmis. Konuyu acan arkadasa ve mesajlariyla guncel tutan diger arkadaslara tesekkurler.

• mayfive kullanıcısına yanıt
    banada 2 mayısta ödeme dekontu gönderildi fakat para hala hesabıma yatmamış.acaba ıban ı mı yanlış verdim diyeceğim fakat diğer bilgilerimi de verdim en azından adım falan çıkar diye tahmin ediyorum.
  • İade hesaba gelmiş arkadaşlar. Herkesin ödemesi bugün içinde gelecektir diye tahmin ediyorum.
  • Shaq Diesel S kullanıcısına yanıt
    hangi banka?
  • Yogurtking Y kullanıcısına yanıt
    Denizbank.
  • Hp hiç kullanmadım ama 8 9 sene önce pek iyi değildi ve bundan dolayi aşırı bir önyargım olmasına rağmen msi in nisan kampanyalarını kaçırdığım için bu kampanyadan bari yararlanayim dedim. Arkadaşımın pv6 ile bi kayıt yaptırmak için aradım ama çağrı merkezindeki görevli o kadar ilgili davrandı ki şaşırdım fırsatım olsa hemen alacağım şimdi bana mail geldi bu mailde ki linke yeni hp yi alınca tıklayıp bilgileri dolduracagim değil mi?

Not: 60 gün süre sonunda eğer hala almamış olursaniz seri numaranız boşa gitmiyorMuş sadece tekrar arayip yeni bir mail göndermelerini talep etmeniz gerekiyor Muş Bilginize

• Benim hp laptopum yok ama arkadaşımın var. O laptopun seri nosunu kullanabiliyor muyum? Yani faturasi arkadaşımın üstüne? Bunu kullanabiliyorsam eğer süper olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: M.Akif Ersoy

quote:

Orijinalden alıntı: alper4025

hp iade kampanyasında alış verişin yapıldığı kredi kartı kampanyaya kayıt yaptıran kişiye ait olmasa sıkıntı olur mu bilgisi olan var mı bu konuda?

Önemli olan fatura. Faturanın üzerindeki isim ile hp.com sitesindeki isimler birbirleriyle uyumlu olmalı. Kredi kartının farklı bir kişinin üzerine olması sorun çıkarmaz. Emin olabilirsiniz bu konuda. Parasını kimin verdiği önemli değil, kimin üzerine sipariş geçildiği önemli.

Abi eski laptopun faturasinin da benim ismime mi kayit olmasi gerekiyor? Millet kod satıyor çünkü tam anlayamadim durumu.arkadasimin laptopunun seri nosunu kaydettirip onaylaninca ben yeni bi laptop alicam o laptop elime ulasinca hp yi arayip teni seri no yu mu söylüyorum? Yeni laptopun faturasinin benim ustume olmasi mi onemli kaydi ben yaptırdığim icin?

• hp'nin internet sitesinden eski ürün kaydını yapabiliyor muyuz?
  • Shaq Diesel S kullanıcısına yanıt
    Hocam havaleniz yapılmıştır maili aldıktan kaç gün sonra hesaba paranız geçti. Benim 5 gün olmuş henüz bir hareket yok.
  • sevindi42 kullanıcısına yanıt
    Mail 2 Mayıs'ta gelmiş, para 12 Mayıs'ta hesaba geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • neyalansoyliyim kullanıcısına yanıt
    Seri nosunu kullanacagin pcnin kime kayitli oldugu onemli degil sadece seri noyu kayit ettirirken verecegin hesap numarasi ve fatura ismi.ayni kisi olmali

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.