Şimdi Ara

Eski HP'si olup yeni bir HP alacak kullanıcıya 480TL'ye kadar para iadesi kampanyası. (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.749
Cevap
168
Favori
128.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tinoo

merhaba hocam HP almayı düşünüyorum kayıt yaptırdınız mı kod verebilir misiniz lütfen işinize yaramıyorsa eğer?

Kayıt yaptırdım. Bir link yolladılar. Yeni cihaz alınca o formu doldurup gönderin dediler. Ama yeni cihazin faturasina bakıyor olabilirler. Emin değilim o konuda. Araştırmak lazım. P.tesi karar verip bir bilgisayar alacağım. HP almazsam ve siz kullanabiliyorsaniz yardımcı olmaya çalışırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim arkadaşım in eski bir laptop u var onu kaydettirip . Kendi adıma indirim yaptıra bilir miyim?

• anafor A kullanıcısına yanıt
    evet yaptırabılırısnız .
  • cesar_x C kullanıcısına yanıt
    haber verirseniz memnun olurum, teşekkürler

• Pek kullanan ve yorum yapan göremedim ama HP Pavilion 15-CB005NT almayı düşünüyorum. 3400 civarı fiyatı var, 2920'ye gelmiş olacak. HP bilgisayarı olan bir kardeşim adına kodu alacağım. Bu kampanya ne zamana kadar geçerli acaba ?
  • Arkadaşlar eski bir laptop buldum. Arkadaşım 2006 da satın almış. Bunu kabul ederler mi? Cihaz aslında çalışıyor fakat şarj aleti yok, şarj edemiyor.
  • arkadaşlar bu kampanya hala devam ediyor mu bc 202 veya cb005 alıcam bu arada cok kararsız kaldım kullanan varsa yorumlayabilir mi
    bu arada öğrenciyim bu kampanya devam ediyorsa elinde kod olan verebilir mi lütfen ?
  • Evet hala geçerli.

• Arkadaşlar dedigim gibi öğrenciyim bu sene üniversiteye başliycam elinde fazladan kod bulunan lütfen benle iletişime geçsin
  • Danışmak için yazıyorum, vatan bilgisayardan internetten kdv indiriminden yeni omen serirsi hp notebook aldım. Ürün geldi arızalı çıktığı için değişim talep ettim kabul ettiler. Fakat şöyle bir sorun var daha yeni notebook'u teslim almadım ama bana yeni fatura veremeyeceklerini söylediler. Sadece ilk aldığım faturası ve değişim yapıldığına dair fatura benzeri bir kagıt verilecekmiş. Bende hp kampanyasından bahsettim bana fatura lazım dedim yapabilecekleri bir şey olmadığını söylediler. Şimdi iade almak için ilk notebookun faturası ve verecekleri değişim kağıdı işe yarar mı?
  • Bana da bilgisayardaki sorunu sordular. Arkadaşımın bilgisayarı ile alacağım, hala mırın kırın ederlerse HP almam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • didy54 kullanıcısına yanıt
    aynı cihazdan bende aldım. faturam yırtık oldugundan yenı fatura talep ettim mail ile gonderdıler. hp ye de onu gönderdim ve geceb gun 480 tl iade hesabıma yatırıldı. sizde onlıne fatura ıle bu işlemı gerceklestırebılırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raphae1

aynı cihazdan bende aldım. faturam yırtık oldugundan yenı fatura talep ettim mail ile gonderdıler. hp ye de onu gönderdim ve geceb gun 480 tl iade hesabıma yatırıldı. sizde onlıne fatura ıle bu işlemı gerceklestırebılırsınız

bende fatura var zaten ama ilk notebookun arızalı gelenin yani. Yeni gelecek olan için ayriyetten fatura kesilmeyecek değişim fişi verilecek dendi. İlk notebookun faturası ile iade alabilir miyim? acaba onu sordum. Böyle bir şey yaşayan varsa diye. Yeni fatura verememelerinin sebebi fiyat değişimiymiş ben 4660 tl aldım şuan 5500 tl.
  • Arkadaşlar merhaba ben omen 15-ce008nt model laptopu almaya karar verdim fakat 15gündür eski hp laptop arıyorum ama bulamıyrum. HP müşteri hizmetleriyle görüştüm biraz önce. Eski HP bilgisayar kampanyasından yararlanarak alan birisinin laptopundan 2.kez indirim yapabiliyorlarmış. Yani eski Hp laptop üzerinden 2.kez indirimden yararlanabiliyormuşuz. Bu şekilde indirimden alan birisi acaba yardımcı olabilir mi banada indirim konusunda
  • Merhaba ben bu kampanyadan yaralanıp daha önce para ıadesı aldım şimdi Yen'i bir hp alacağım diğerini alalı 6 ay falan oldu onun seri numarasını versem tekrar faydalanır mıyım acaba

• Bana söylenen tek seferle sınırlı değilmiş. Çevremde eski hp laptopu olan kimse yok. Oyuzden bende bu indirimden yararlanmış birini arıyorum banada yardımcı olabilmesi için
  • Facebook sayfasına mesaj attıgımda bana garantisi bitmiş ve sorunu giderilmeyen cihazlara yapıldığı söylendi şuan hali hazırda çalışan bir bilgisayarım var indirimden yararlanamaz mıyım yani aradıgımızda neyse karşılaşıyoruz arayanlar bilgilendirirse sevinirim
  • Bende bugün kaydoldum kampanyaya 10 yillik pc vardi acilmiyor dedim Menteşesi kırık dedim pc kapaliyken foto yolladım oldu. Vatan indirimini bekleyip hp omen ce008nt alicam insallah 4100e filan gelicek.

• independent_21 kullanıcısına yanıt
    ne filan soruyorlar mesela bi çok yorumda çok zorladıklarını gördümde bende açılmıyor filan desem olur mu ki ya bende HP 15-BC202NT almak istiyorum bütçemin üstünde fakat iyi bir fiyata gelicek sitenin indirimi ile filan
  • Sadece calisiyormu diye sordu yok dedjm fotolari istedi yolladim mail gitmeden bnm islemimi yapti. Mesele guzel konusmakta ikna edici gayet sakin konusun guzelce anlatin derdinizi yeni bir pc almk istyrm diyin benle konuşan kişi gayet anlayisliydı.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.