Şimdi Ara

Eski HP'si olup yeni bir HP alacak kullanıcıya 480TL'ye kadar para iadesi kampanyası. (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.749
Cevap
168
Favori
128.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla eski bir hp'sinin seri numarasını paylaşmak isteyen arkadaş olursa müteşekkir olurum. Şu kampanyadan yararlanacağım diye 2 aydır alamadım bilgisayarı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşımın 5-6 yıllık bilgisayarının fotoğraflarını isteyip arayıp dürüstçe söyleyeceğim, vermezlerse kendileri bilir. İndirim alacağım diye yalan söyleyemem. Vermezlerse de bir tık daha düşük model alırım yapacak bir şey yok. Deneyim sonucumu yazarım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    Heyt be adam gibi adam neyse mevzu adamlıktan açıldıysa ben kalkiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarb

Heyt be adam gibi adam neyse mevzu adamlıktan açıldıysa ben kalkiyim

Yok be hocam, milletten rica ediyorum inanmayıp altında bir şey arıyorlar. Sahibinden'de ikinci el eski HP satan bir sürü adam var. Kardeşim böyle bir kampanya var, seri no ve fotoğraf atar mısın derim, gerekirse de ona 30-50 lira yollar yine alırım. Madem eski, arızalı bir şey olacak diyorlar; şansımı denerim, olmazsa 3500lük değil 3200 liralık başka marka alırım.

• Benden fotoğraf istemediler. İkna edici bir dil kullanın, benim bilgisayarım çok eskiydi. Sıkıntı çıkmadan link maili attılar

• arkadaşlar hala geçerlimi bu kampanya ? varmı bir tüyo, müşteri hizmetlerinin numarayı açıyorum fakat nereye bastıysam bir türlü kimseyle konuşamadım kapanıp gidiyor sonra. acil bir laptop ihtiyacım var, aradığım kriterlerde hp pahalı olsada bu kampanya ile yinede en uygun hale gelebilir.

edit: arkadaşımın hp laptopunu kullanacağım ve 2.el birinden almıştı öyle kullanıyordu. sadece seri numarası yetiyormu yoksa ekstra başka bilgiler soruyorlarmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Görkem ! -- 8 Eylül 2017; 15:4:27 >
  • Hocam 4440307 yi arayin teknik destek bolumune baglanin ordan musteri temsilcisi cikiyor. Bu kampanyayi soleyin eski pc nin seri nosunu isticek çalışıyor mu diye soruyor calismiyor diyin foto isticek fotolari atin islem tammdir. Gayet ikna edici konuşun yeni pc alacaginizi hp den cok memnun oldugunuzu filan belirtin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bugün müşteri hizmetlerinden hallettim, benden foto istemediler, serial ve product numarasını istedi söyledim cihaz açılmıyor dedim hallettim, ancak bana yeni alacağınız ürünün faturasinda cihazın seri numasinin bulunması gerekmektedir dedi aksi taktirde kampanyadan yararlanamazsınız dedi, ben vatanın kdv indirimi bekliyorum, vatanın verdiği faturada cihazın seri numarası yazıyor mu acaba, bilgisi olan var mı arkadaşlar?

• digi_boy2006 D kullanıcısına yanıt
    Vatandan alacaksan yaziyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: headhunter

Eski cihazın seri numarasını nereden bilecek ki Vatan?

Ben de HP-Compaq marka ile de oluyor mu onu sorayım? Üstte Compaq yazıyor, altta tüm etiketler HP. 8-9 senesi var, açılmayan bir bilgisayar.

• steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    Eski cihazin değil yeni aldığın cihazın seri numarası fatura da yazmalı. İade alabilmen için

• quote:

Orijinalden alıntı: headhunter

Teşekkürler hocam, bu iyi oldu.

• Arkadaşlar önce yeni laptopu alsam şimdi yarın arayıp eski HP min kodunu versem olur mu?
  • lakin1907 kullanıcısına yanıt
    Hayır. Önce kodu almanız gerekiyor. Daha sonra bilgisayarı almanız lazım.

• son olarak tüm satıcılarda geçerli oluyormu kampanya. yani n11den veya internetten herhangi bir satıcıdanda alabilirmiyiz acaba ? yoksa illa mağazalardan birinden mi almak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Görkem ! -- 12 Eylül 2017; 10:5:17 >
  • kampanya sadece eski cihazlarlami oluyor yoksa yeni cihazlarlada oluyormu?

• Görkem ! kullanıcısına yanıt
    Adınıza fatura kesilmiş olması yeterli. Alınan yer önemli değil.
  • Lord Honred L kullanıcısına yanıt
    Garantisi bitmiş eski cihazlarda geçerli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gemballa_34

Adınıza fatura kesilmiş olması yeterli. Alınan yer önemli değil.

cihaz 2.el ilk alındığında kimin adına kesildiğini bilmiyoruz. yinede olur mu ?
  • Kimin adina oldugu farketmiyor hocam cihazin seri numarasi ve fotosu lazim rasgele birtane de bulabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.