Şimdi Ara

Eski HTC yöneticileri Kazam adlı yeni bir mobil cihaz üreticisi kurdu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ugurcankorkmaz

Adı bir değişik geldi yoksa sadece bana mı? KAZAM nedir yav.

ii

• quote:

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng
    Elinizi vicdanınıza koyun ve dürüstçe söyleyin. 2 tane telefon var. Birisi atıyorum Sony, diğeri ise Kazam. Fiyatları ve özellikleri aynı. Kazam alırım diyen kişi var mıdır?
    Ben mesela özelliği ne olursa olsun Kazam isminde bir telefon almam yani.
    İnsanlar dalga geçer.

Öncelikle okunuşu veya kulağa hoş gelmesi açısından ismi ben de beğenmedim ama elimi vicdanıma koyup dürüstçe söyleyeyim;
    Özellikler aynı, fiyat Kazam lehineyse hiç düşünmem.
    Özellikler aynı, fiyat aynı ise her iki firmanın da global anlamda telefonlarına verdiği desteğe, Türkiye'de servislerinin müşteri memnuniyetine bakarım, Kazam ağır basıyorsa yine hiç düşünmeden alırım.
    Kısaca ismine hiç takılmam, ismi yüzünden telefonla dalga geçecek olanlara saygı duyarım, telefonun ismi yüzünden benimle dalga geçmeye çalışacak insanıysa yanımda barındırmam zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 19 Haziran 2013; 13:07:45 >

• Umarım tutunurlar. Allah Kaza bela vermesin
  • Kazım diye okudum ya la
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaNcEt

Kazım diye okudum ya la

yalnız değilsin...
  • Aklıma mp3 player sektöründeki cowon ve iriver geldi. Yöneticiler aynı durumu yaşamışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etlik -- 20 Haziran 2013; 12:09:39 >
  • adamlar htc den intikam alcak

• kısa vadede ne alt yapıları varki neyle tutunucaklar??? ona buna bi haraç parası yedirmeye baslasınlar kullanım hakkı diye görsünler ozaman :))

symbianı satın alıp geliştirsinler blki bi ihtimsal daha basarılır olurlar:)
  • Çok saçma bir isim . Kazma gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sene olmuş 2013, hala bir ürünü ismiyle değerlendirenler var ya!
    bu hesapla kimsenin ford veya opel corsaya binmemesi lazım. ya da joystickli oyun konsolu kullanmamaları lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Çok saçma bir isim . Kazma gibi.

isim her ülkede anlamlı olucak degil ya elizabeht gibi :)) türkiyede ne anlama geliyor ingilterede ne anlama geliyor biliyosun:) birinde kralice birinde manuel hatun niyetine :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lanetliforum -- 3 Temmuz 2013; 14:48:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty013

quote:

isim her ülkede anlamlı olucak degil ya elizabeht gibi :)) türkiyede ne anlama geliyor ingilterede ne anlama geliyor biliyosun:) birinde kralice birinde manuel hatun niyetine :)

O argo bir terim ve Türkçede yok. Kazma ise var

• Markadan kaybetmiş baştan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: musty013

quote:

O argo bir terim ve Türkçede yok. Kazma ise var

olsun argo margo her yol paris

• hatice ile kazım

• hayırlı olsun diyelim. rizörvıd.
  • isim olmamış tutmaz bu telefon
  • Burada ismi için kullanmayacağını söyleyenler, 5 sene sonra bu marka kaliteli ve nispeten ucuz ürünler satarsa ilk alacak olanlar.

• reklamın iyisi kötüsü olmaz akılda kalıcı bir marka bence .. sıkıntı olmayacağını bilsem size bir kedi maması markası paylaşırdım adını duymak istemezsiniz zaten bende yazamam bilen bilir.. ya öyle olsaydı....
  • Hadı bakalım nasıl modeller gorelım

Htc kasa saglamlıgı ve beats cok guzel

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.