Şimdi Ara

ESKİ İNSANLARIN TEKNOLOJİSİ BİZDEN İYİ MİYDİ ? [7.GÜNCELLEME] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
68
Favori
11.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kristal kafatası dışındakilere mantıklı açıklamalar getirilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManyakFilozof

Bunun gibi bir konuya daha aynı mesajı yazdım direk yapıştırıyorum.

Bence bizden önceki gelişmiş uygarlıklar bir sebepten dolayı (dünya küçükmü gelmiş artık yada oksijen tükenmekmi üzereymiş veya atlantis gibi heryeri su basmak üzereyken) dünyaya benzer başka bir gezegen bulup (ışık hızıyla, kara delik, solucan deliği , ışınlanma ile) gitmişlerdir. Nede olsa teknolojileri bizden çok daha iyi, dünyaya gelen uzaylılarda bizden önceki medeniyetler olabilir. Buda benim fikrim .

Cümle biraz devrik olabilir lütfen kusura bakmayın

Hocam bana biraz saçma geldi. Bir kabile burayı terk etse torunlarının torunları felan la burda nolmuş napmışız ? diye bakmazlarmı hocam insanoğlu meraklı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rain.Man

Binlerce yıldır insanlık durdu son 100 yılda mı gelişti?

"Şimdi de düşük olasılıklı bir olaydan söz edelim: Dünyaya dev bir gök taşı çarpacak ve uygarlık yok olacak. Jeofizikçilere göre, her yıl bunun olma olasığı milyonda bir.
    İnsanoğlunun atalarını da hesaba katarsak, yedimilyon yılı aşkın bir süredir bugüne kadar bizi yok etmiş olma olasılığı yüzde yedi yüz. Yani anlayacağınız, bir kere değil,yedi kere ölmüş olmalıydık şimdiye."

Hocam olasılık hesabınız tamamen yanlış haberiniz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • luzyto kullanıcısına yanıt
    O kıvılcım 60 Amperlik bir aküden geliyor dandirik bir tek hücreli pilden değil

• quote:

Orijinalden alıntı: DreamGod

Bugun bile hic kimse piramitlerin sirrini aciklayamiyor. Gecmis uygarliklarin bilimde bizden daha ileri gittiklerini dusunuyorum. Adam kalkmis ne piramitmis be diyor. Acikla kardesim o zaman biz de ogrenelim ne piramidiymis. Savas, felaket gibi nedenlerden dolayi basa donduk bence.

Piramitler aciklandi konusmadan arastir biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: cygwin

O kıvılcım 60 Amperlik bir aküden geliyor dandirik bir tek hücreli pilden değil

Sonuc olarak o pil var ve yillarca elektrik son 200 yildir var diye biliyordun demekki 60 ampere gerek kalmmadan dandirik pille calisabilecek makinelerde olabilir belkide dandik bir pildi haklida olabilirsin.
    Ama bir ilkokul ogrencisinin hazirladigi odevde olabilir olasilik cok o yuzden cok net konusmamak lazim

• İnsanlar belli bir düzeyi geçtikten sonra yok oluyor, sonra yenileri geliyor. Torunlarımızın torunları bunu başaracak ama insan ırkı bir daha var olmayacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piramitler çok özel yapılardır beyler.bi o kadar da gizli.günümüzde bile nasıl yapıldığı tam olarak anlaşılmamış yapıtlardır.
    Genellikle içi tuzaklarla dolu firavun mezarlarıdır.o dönemde yapan yaptırılan herkesi bitince öldürmüşlerdir çünkü çok gizli kalmasını istemişlerdir.yapan mühendisleei bi vahşice öldürmüşlerdir...

• quote:

"Şimdi de düşük olasılıklı bir olaydan söz edelim: Dünyaya dev bir gök taşı çarpacak ve uygarlık yok olacak. Jeofizikçilere göre, her yıl bunun olma olasığı milyonda bir.
    İnsanoğlunun atalarını da hesaba katarsak, yedimilyon yılı aşkın bir süredir bugüne kadar bizi yok etmiş olma olasılığı yüzde yedi yüz. Yani anlayacağınız, bir kere değil,yedi kere ölmüş olmalıydık şimdiye."

Telepati adli kitaptan Alıntı sanırım hocam

• Olasılıksız adlı kitaptan alıntı
  • Aaa doğru doğru karıştırdım ikisini de bu hafta bitirdim karıştı

• piramitlerle ilgili bir şey vardı eğer uydurmasyon değilse : günümüz teknolojisiyle yapılmaya çalısılsa tamamlanması 10yıllar sürer diye, o adamlar zamaninda koca koca taşları elleriyle en tepeye kadar çıkarmamıştır bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim kaynak istiyorsan git Kur An-ı Kerim'i oku öyle gel

• quote:

Orijinalden alıntı: Series Followers

Kardesim kaynak istiyorsan git Kur An-ı Kerim'i oku öyle gel

Kaynak istedim diye ateist mi oldum yani?
    Hangi sure, kaçıncı ayet?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Matematiği bakkalda mı öğrendin? Yine milyonda bir oluyor olasılık.

• Nasıl askerler teknolojiyi buluyor geliştiriyor insanlardan saklıyor buda öle demekki. Mesela o pil. Demek gerçekten zeki birisi elektriği bulmuş ama bunu insanlığa yaymamış gizli tutmuş ve kaynakları yok olmuş. Belkide askerler bu teknolojiyi eskidende biliyordu ve diğerlerinden güçlü olmak için sakladılar. Bilemeyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bariscanozturk

quote:

Matematiği bakkalda mı öğrendin? Yine milyonda bir oluyor olasılık.

Olasılıksız adlı kitaptan "alıntı"

• quote:

Orijinalden alıntı: Aaron7

quote:

Orijinalden alıntı: omer1313

quote:

Orijinalden alıntı: Aaron7

Bence binlerce yıl önce çok teknolojik insanlar yaşadı, Piramit'leri falan onlar yaptı. Lakin nükleer savaşlar sonucu soyları kurudu, sonra bizim yaşadığımız nesil devam etti 0'dan. Bu ilerde de böyle olacak bence.

Hz Musa nın lahit sandığı var ve araştırırsanız bir güç kaynağının anahtarı olduğunu yorumlayabilirsiniz. Sözünüz oldukça mantıklı

Mısır Piramitleri teknoloji olmasa insan gucuyle kesinlikle yapılamazdı ki şimdi bile yapılması aşırı zor.

Bununla ilgili belgesel vardı onu bir izle

• quote:

Orijinalden alıntı: bobsantino

quote:

Orijinalden alıntı: Series Followers

Kardesim kaynak istiyorsan git Kur An-ı Kerim'i oku öyle gel

Kaynak istedim diye ateist mi oldum yani?
    Hangi sure, kaçıncı ayet?

Görmediler mi onlardan önce nice nesiller yok ettik. Hem onlara size vermediğimiz şeyleri vermiştik ve göğü de üzerlerine bol bol boşaltmıştık. Fakat günahlarından ötürü onları helak ettik ve onla­rın peşinden başka bir nesil yarattık.” (Enam Suresi-6, ayet: 6).

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.