Şimdi Ara

ESKİ İNSANLARIN TEKNOLOJİSİ BİZDEN İYİ MİYDİ ? [7.GÜNCELLEME] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
68
Favori
11.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu konu hakkında izlediğin belgeseller varsa link atabilirmisin. çok ilginç gerçekten, izlemek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TipsizArtiz

quote:

Orijinalden alıntı: DreamGod

Bugun bile hic kimse piramitlerin sirrini aciklayamiyor. Gecmis uygarliklarin bilimde bizden daha ileri gittiklerini dusunuyorum. Adam kalkmis ne piramitmis be diyor. Acikla kardesim o zaman biz de ogrenelim ne piramidiymis. Savas, felaket gibi nedenlerden dolayi basa donduk bence.

Açıklayalım istek üzerine.. Piramitler nedir sırrı medir anlatayım piramitler firavun mezarlarıdır ama bunun ötesinde insanın nasıl rahatsız ve bencil aşağılık bir tür olduğunun 200 metrelik kanıtıdır. Boru gibi adamlar koymuş yani çölün ortasına insan egosunu.. Eşekoğlunun birine bir anıt yapacaz diye binlerce köleyi insanlık dışı çalıştırdı bu şerefsizler ve çoğunuda öldürdüler. Onlarda kanla inşaa edildi yani anladınmı sırrını?

Sayın Rain.Man'in yayınladığı videoyu izlerseniz firavunların mezarı olmadığını anlarsınız.Lakin insan katliamı konusunda birşey diyemem haklısınız.

• mantıklı gelmedi bana. Fantastik duruyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılıyorum bilimsel cevabı nedir bilmiyorum ama bencede 4000 yıl bazı maddeler için çok kısa bir süre ayrıca 250 milyon yıl önce dinazorların yaşadığı söyleniyor kemiklerin yapısı bozulmuyor galiba ancak maddelerin büyük çoğunluğu doğada çokda uzun olmayan bir süre içerisinde örneğin 5-10 bin yılda çözünüyorsa bu sorunun cevabını hiçbir zaman bilemeyeceğiz manasına geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rain.Man

Piramitlerin kral mezarı olmadığını söyleyen bir video...

Bu videoda anlatilanlar dogruysa bu cok buyuk bir olay.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar çok ilginç olaylar. Daha kısa zamana gidelim mozartlar, da vinciler bunlar insan üstü kişiler. Veya ecdadımız dediğimiz padişahların kılıçları bugün hangi insan onları taşıyabilir. Bugünkü teknoloji ile 1000 kat gökdelen yapabilirsin ama bir piramit yapamazsın aynı şekilde. Mimar Sinan gibi kaç kişi hala bilinmeyen şaheserleri yapabilir. Biraz karışık oldu ama ne demek istediğimi anladınız. görünen teknoloji geliştikte insanlık geriliyor

• 4.resmin sonradan yapıldığı yani fake olduğu söylendi.

• quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Yav he he. CSB.

Sen popi olmaya çalışma

• quote:

Binlerce yıldır insanlık durdu son 100 yılda mı gelişti?

Olasılıksız adlı bir kitap var ilk sayfasını oku bulabilirsen.

Birazdan editlerim.

Editlemedi

• quote:

Orijinalden alıntı: -BruceWayne-

quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Yav he he. CSB.

Sen popi olmaya çalışma

Popi olmaya çalışıyomuş.Bastık eksiyi.Bastık eksiyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atkosturanadam

quote:

Binlerce yıldır insanlık durdu son 100 yılda mı gelişti?

Olasılıksız adlı bir kitap var ilk sayfasını oku bulabilirsen.

Birazdan editlerim.

Editlemedi

Yeni mesaj olarak attım.
  • Tanrıların arabaları adlı kitabı mutlaka oku

• Mısır piramitlerini, stonehenge'nin uzaylılar yaptı tezini çürüten wally'nin sunduğu bilimsel kanıtlarla yaptıklarını düşünüyorum.

Burdan izleyebilirsiniz.

http://www.evrimagaci.org/video/27/166
  • Ilgi alanım takip

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000 yıl önce internetin var olduğunu kanıtlarsanız inanabilirim veya kamera da olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel konu, birde şu var, belki bizden bile daha gelişmişlerdi ama bu teknoloji illaki bilgisayar vs olmayabilir, başka şekilde ilerleyen bir teknoloji vardı belkide, bizim hayal edemediğimiz? onlardan arta kalanlarla biz bunları yapabilmişizdir belkide? koblo vs uğraşmadan şuan çözemediğimiz ve aklımıza gelmeyen bir şekilde olabilir, bundan 200 yıl önce bilgisayarı kim hayal edebilirdi?
  • Bakın beyler her şey Kur An'da yaziyor Allah(c.c.) mealen demis ki ben sizden önce sizden üstün nice uygarliklar yarattim ama sonradan beni unuttuklari icin onlari helak ettim demis.O kanitlari da bize ibret olsun diye birakmis.Helak etmeyi Hz Muhammed(s.a.v.)'den sonra birakmis yani kıyamet kopunca bitcek.

• Keops piramidinin taban alanı dünyayı yataydan ikiye böldüğümüzde ortaya çıkan kesit alanı gibi düşünülürse ve piramidin tabanı dünyanın yarıçapı üzerine oturtulsa, yüksekliği tam kutup noktasına denk gelirdi. Yani burada kusursuz bir oran mevcuttur.

-Keops piramidinin taban çevresini yüksekliğinin iki katına bölündüğünde tam olarak pi=3,1416 sayısı elde edilmektedir.

– Keops ve Kefren piramitleri doğu-batı ve kuzey-güney sınırlarına öyle kusursuz yerleştirilmiştirler ki, o günün koşulları düşünüldüğünde hayret verici bir durum olarak görülmektedir.

– Keops piramidinin üçgen şeklindeki dört yüzeyinin toplam alanı, piramit yüksekliğinin karesine eşittir.

– Keops piramidinin yüksekliğinin 1 milyarla çarpımı tam olarak dünya ile güneş arasındaki mesafeyi(149.504.000km) vermektedir.

– Piramitler bir güneş saati olarak işlev görmektedirler. piramitlerin Ekim ayı ortasında ve Mart ayının başlangıcında yre düşürdüğü gölgeler, mevsimleri ve yılın uzunluğunu gösterir.

– Keops piramidiyle dünyanın merkezi arasındaki mesafe, Kuzey kutbuyla arasındaki mesafeye eşittir.

Önemli olan ego tatmini değil bu kadar ince hesapları nasıl yapmışlar?

• Bunlar ne? Çoğu kendi kafana göre ayarladığın parametrelere göre piranitlere ince ayar çekmişsin. Geri kalanıds geometri tamamen. Mısırlıların geometride gelişmiş bir uygarlık olduğu zaten biliniyordu

• Elektrik vesaire bilmiyorum ancak bizden önce daha başka şeylerin keşfedildiği aşikar. Nitekim sadece insan gücüyle piramitleri inşa etmek akıl işi değil.

Neticede o dönemde ya daha başka bir 'teknoloji' vardı, ya da yoktu ama insanlar şimdiye nazaran çok daha zekiydi.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.