Şimdi Ara

Eski kasa Citroen C4 alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
23.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam araciniz hangi paketti acaba ? Sx mi sxpk mı ?
  • 1.6 hdi 110 luk sx paketi digital klimalı.
  • vhiskeyx V kullanıcısına yanıt
    Bi kere benzin bittiği için kaldık :) elektrik desteği benimkinde yok sanırım. C2 vts var bende ayrıca, Onun direksiyon elektrik destekli. C4 buna göre sert. Bi problem yaşamadım. Ama benim kmleri 120 bin civarında. Belki km yükseldikçe sorun olur mu bilmiyorum.
  • Geçen ay benzer fiyat seviyesinde otomobil araştırırken c4 e de bakmıştım. Otomobilin içi hiç hoşuma gitmemişti. Simsiyah eski tip kasvetli hissettiriyordu bana. En sonunda gidip 2011 c3 1.4i comfort aldım 36 bine. yakıt tüketimi ortalama 8 litre ama fazla kullanmadığımız için sorun etmiyorum. Herşeyiyle memnunum diyebilirim. İç tasarımı aynı fiyat aralığındaki arabalara göre çok daha modern duruyor. Dışarıdan bakınca kirpi gibi ufak tefek duruyor ama içi geniş ferah ben 185 boyumla rahat ediyorum içinde. 4 kişilik aileyiz gayet kullanışlı bizim için tavsiye ederim size de
  • quote:

Orijinalden alıntı: vhiskeyx

Otomatik vites miydi ?
    Evet otomatikti
  • C4 hoş arabadır, yalnız elektrik sistemi kurcalanmamış olması lazım. Kulaktan dolma bilgi değil direk tecrübe olarak söylüyorum. Elektrik tesisatına en ufak bir müdahale yapıldıysa araç sıfır gibi bile olsa alınmaz. Onun dışında çok problem çıkaran bir araç değil. Ben 1.6 sını tavsiye ederim.
  • waeder kullanıcısına yanıt
    Mudahale derken neyi kast ettiniz tam anlamadım. Alacagim arac 12-13 yaşında olacagı icin elektrigine dokunulmamış araç bulmak malesef imkansız gibi :)
    Bu arada arabanın elektrigiyle oynanıp oynanmadığını anlamak mümkün mü yani eksper ya da elektrikci anlayabilir mi ,?
    Teşekkürler bu arada.
  • Merhaba. Eve 2. araç olarak daha 1 hafta kadar önce 2005 1.4 sx benzinli modelini aldım. Aracın km'si çok düşük ve ilk sahibinden düzgün bir araç. 1 haftalık deneyimim şu yönde oldu:
    Eksileri:

-Araç ciddi manada sert vites geçişleri,debriyajı,süspansiyonları bu da kullanımı zorlaştırıyor ve yoruyor.

-Aracı aldığım gün noter çıkışı 50 m sonra yolda kaldım çünkü benzin bitmiş ama göstergede 2 çubuk benzin var.Şamandıra arızası varmış onu değiştirdik vs ilk izlenim kötü oldu.

-Cam açma kapama ve elektrikli aynalar bazen sapıtıyor.

Artıları:

-Araç güven veriyor.Yani 110-120 km hızlarda cok ses almadan güvenli bir sürüş sağlayabiliyorsunuz.
    -Donanım: Hız sabitleyicisi olması büyük avantaj ve 4 hava yastığı var. Bu paraya ABS'siz polo veriyolar.
    -İç genişliği ve bagajı gerçekten güzel.

Sonuç:Parasının arabası.İyi bakılmış ve düzgün araçlar alınabilir şüpheyle yaklaştığınız araçlardan uzak durun.Kadın kullanımı için uygun değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: vhiskeyx

Mudahale derken neyi kast ettiniz tam anlamadım. Alacagim arac 12-13 yaşında olacagı icin elektrigine dokunulmamış araç bulmak malesef imkansız gibi :)
    Bu arada arabanın elektrigiyle oynanıp oynanmadığını anlamak mümkün mü yani eksper ya da elektrikci anlayabilir mi ,?
    Teşekkürler bu arada.
    Eksperlerden anlayanlar oluyor, müdahaleden kastım örneğin; farklı korna takılmıştır, araç suda kalmıştır, alakasız bir ses anfisi bağlanmıştır vs vs gider.
  • Takip.
  • Ben de tam 1.6 benzinli gözüme çarpmışken gördüm konuyu. İyi oldu. 2006 - 2010 arası dizeller yüksek kilometre olacağı için benzinli bakıyorum. Şimdiye kadar klasik olan "fransızdan uzak dur" önyargısından dolayı hiç bakmamıştım ama baya makul duruyor. Kullanıcılar genelde çok büyük kronik sorunlarla karşılaşmıyor. Anladığım kadarıyla hep kullanımdan kaynaklanan sıkıntılar. Açıkçası şaşırdım çünkü vw olsun, skoda olsun onlarda meşhur kronik sıkıntılar daha fazla gibi.

Acaba 1.6 110 beygirlik benzinlinin performansı nasıldır? Malum 1.6 hdi ler efsane. Çok performans adamı değilim zaten. Ya tüplü alıcam, ya da sonradan kendim taktırıcam. Konu takibimde
  • quote:

Orijinalden alıntı: escalepion

Ben de tam 1.6 benzinli gözüme çarpmışken gördüm konuyu. İyi oldu. 2006 - 2010 arası dizeller yüksek kilometre olacağı için benzinli bakıyorum. Şimdiye kadar klasik olan "fransızdan uzak dur" önyargısından dolayı hiç bakmamıştım ama baya makul duruyor. Kullanıcılar genelde çok büyük kronik sorunlarla karşılaşmıyor. Anladığım kadarıyla hep kullanımdan kaynaklanan sıkıntılar. Açıkçası şaşırdım çünkü vw olsun, skoda olsun onlarda meşhur kronik sıkıntılar daha fazla gibi.

Acaba 1.6 110 beygirlik benzinlinin performansı nasıldır? Malum 1.6 hdi ler efsane. Çok performans adamı değilim zaten. Ya tüplü alıcam, ya da sonradan kendim taktırıcam. Konu takibimde
    1.6 Benzin 110 luk vardı bizde , performans olarak çoğu araca taş çıkarırdı cidden.
    Lpg takılı degildi ama

• 2 senedir 2006 model 1.6 benzinli coupe VTR kullanıcısıyım.

Aracı aldığımda 140bindeydi şimdi 194 binde. Aldığımdan beri hiç bir arıza çıkarmadı.Rutin bakım harici hiç sorun olmadı.Sadece temizini bulmak gerek.

Kronik olarakda;

Tavan döşemesi sarkar.(300 tl gibi bir rakama hallediliyor.)

Arka amortisörler ses yapar. (rahatsız edici düzeyde ise VW bora amortisör takozu ve tozluğu takılarak ses sıfırlanıyor)

yakıt olarakta benimki LPGli 32 litre gaz ile istanbul içi gram kasmadan 350 km civarı tüketimim oluyor.

Sorun yaşayan var mı? evet fazlasıyla var yeter ki temizini bulun.Detaylı bilgi isterseniz PM yoluyla ulaşabilirsiniz.
  • Eyvallah hocam. Bu bahsettiğiniz çok mu geçmiş dönem? Satarken sıkıntı yaşadınız mı? Aklıma takılan diğer bi konu da o tabiki :)
  • escalepion kullanıcısına yanıt
    3-4 ay önce satıldı hocam. Satarken sorun yaşamadık.
  • benim aracım c4 2005 model 2010 yılında aldım hala biniyorum bir sefer olsun benim hatam dışında yolda kalmadı geçen gün bayrama giderken debriyaj balatası bitti 300 tl parça 250 tl işçilikle hallettim alt takım biraz hassas şehir arabası yol tutuş harika uzun yolda ses almıyor 2010 ford focuslara bindim 1 saatlik yolculukta pert oldum seste yol sesi olduğu gibi içeri alıyorsu ama c4 te böyle bir sorun yok her araçta olan kronik sorunlar var yok değil ama 30-35 k civarı alacağını sxpk 1.6 model araçta olan donanım bir çok arabada yok ben bu arabada şunu öğrendim değişmesi gereken parçayı zamanında değiştirmez ise arabayı işin ehli bir ustaya götürmez isen arabayı kötüler durursun parçasının pahalı olduğunu düşünmüyorum aynı parçaya parklı fiyat söyleyen bir sürü parçacı var bir kaç yer gezip alın öyle her ustanında kucağına oturmayın mesela benim aracımda kronik olan boya atma problemi var alt amortisörler çok sert lak lak yapıyor kaporta fena değil aracım şu an 200.000 km dayandı ben aldığımda 78.000 uzun yıllda sadece filtre ve yağı değişti sonuç olarak bana göre f/p oranı yüksek bir araç

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.