Araçla yaşadığım bir olaydan ötürü aracı kasko en yakın servise çekti ve bir sürü rezalet yaşadım yaklaşık 2 aydır araçta habire problem tespit etmekten bıktım şikayet etmeye karar verdim bu noktada sizlerden ricam arabanın taban döşemesininde söküldükten sonra düzgün yerleştirilmediğini düşünmekteyim bunu ispatlayabilmem için araçlarınızdan arka kapıdan sürücü ve yoldu koltuklarının altının fotoğrafını çekebilirmisiniz ve birde yan aynaları ayarlananra düğmelerinin olduğu konsolun altına parmaklarınız giriyormu :) Döşmenin oturmamasıyla ilgili belki 5 defa gitmişimdir her seferinde bir şey yapıp bir kaç şey bozuyorlar.
Biraz kıl noktalar olduğunu biliyorum ama aracın vidalarını takmadıklarını ispatladıktan sonra birde bunu ispatlamayı kafaya taktım :)
Yardımlarınız için teşekkürler.
Ön konsolun görüntülerine google'dan basit bir arama ile ulaşabilirsin. Mesela burda var bi tane.
İşçilik hatası varsa ve yetkili servisse Fiat'ın merkezine iletebilirsin. İlgileneceklerine eminim.
Kolay gelsin..
İlgin için teşekkürler,
Servis ve yetkilleri ile görüştüm her seferinde olayı kabulleniyorlar ama 2 aydır habire servise git gel aracın orda kalması vs. bunalttılar ve her gittiğinde aracın başka yerlerinde sorunlar çıkartmasıda cabası :)
bir çok belgeleride hazırlayıp direk tofaş ile konuyu görüşme niyetindeyim.
Şimdi ispetlamaya çalıştığım problemde aracın taban halı döşemesi tamamen kalktı ve yeniden yerine takıldığında ön koltukların bağlandığı yerlerde aracın taban kaportası gözüküyor bunun diğer araçlarda olup olmadığı. Bunlar bu döşemeyi kaldırdı kaldıralı zaten aracın içine giren seste de artış var.
Eski puntodan bende de var malzeme kalitesi son derece fakir,aracın her yerinden sesler gelir,yol sesi,ruzgar sesi,tıkırtı sesi, yalıtımı diye bir şey yok amartisörleri traktör amartisörü gibi yoldaki en ufak çıkıntıyı hissettirir.Bence hiç uğraşmayın elden çıkartabilirseniz daha iyi olur
quote:
Orjinalden alıntı: leothesaint
Eski puntodan bende de var malzeme kalitesi son derece fakir,aracın her yerinden sesler gelir,yol sesi,ruzgar sesi,tıkırtı sesi, yalıtımı diye bir şey yok amartisörleri traktör amartisörü gibi yoldaki en ufak çıkıntıyı hissettirir.Bence hiç uğraşmayın elden çıkartabilirseniz daha iyi olur
Eski puntoları 2003-2005 yıllarında içerdiği donanıma göre ucuz sattılar. Sanırım bu nedenle biryerlerden de kıstılar. dış görünüm fena değil, ancak iç malzeme çok zayıf, iç tasarım çok zayıf. Koltuklar, ön konsol, kapı içleri, kapı kolları vesaire 2. kalite. Minimum malzeme maksimum otomobil yapmışlar.
Ancak yalıtım fena değil, yüksek hızlarda bile ses seviyesi kendi sınıfındaki diğer araçlara göre daha iyi. Amortisörleri enteresan, bazen çok yumuşak gibi, bazen çok sert gibi anlaması zor bir araç Yol sesinin Bridgestone ve michelin ile kesmek mümkün, nitekim sert hamurlu lastik kullanan tüm araçlarda ses olur. Motor, mükemmel. İlk çıktığından beri rakipsiz diyebilirim. 1248 cc ile mükemmel performans sağlıyor. Çarpışma testlerinde 4 yıldız alan bir araç. Sonuç : Artıları ve eksileri olan bir araç. Ancak vergi avantajı var, yüksek performanslı, donanım seviyesi iyi, euroncap 4 yıldızlı. malzeme kalitesi bayaa zayıf.
FANF1 dediklerinde haklısın.
Yakıtta en cimri arabalardan birisi. Ben arabamdan memnundum amaki İkitellideki Orta Anadolu Fiat Servisiyle tanışasıya. Allah kimseyi düşürmesin artık ne diyim. 3 Aydır hala arabam ile uğraşıyorum.