Şimdi Ara

ESKİ KASAYI YENİLEME KARARI ALDIK :) 16 ŞUBAT GÜNCEL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İş yerinden bir abimle beraber kasamın üzerinde değişiklik yapmaya karar verdik ve işe koyulduk eski halinden olan fotoğrafları atıcam daha sonrasında aşama aşama fotoğraf çekildikçe güncelleme yapılacak şimdiden ilginiz için teşekkür ederim iyi forumlar

Yapılacak değişiklikler;
    1-DVD-RW bölümlerinin olduğu yer tek DVD-RW için kesilecek
    2-Anakart tablosuna belirli yerler kesilecek kablo saklama için
    3-Kasa zımparalanıcak ve boya atılması için hazırlanacak
    4-Kasanın yan kapağı şekil verilecek kesilecek ve pleksi takılacak
    Aklıma geldikçe gün gün güncelleyip konuya devam edilecektir önerileriniz varsa esirgemeyin her türlü tavsiyeye açığım

NOT:KASANIN YAPIM AŞAMASI 1 AY BULABİLİR GEÇEBİLİRDE MALUM KASA İŞ YERİNDE VE İŞ YOĞUNLUĞUNDAN DOLAYI AKŞAMLARI YARIM SAAT VE YA 1 SAAT ARASI KADAR İLGİLENEBİLİCEĞİZ ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

SİSTEMİN NORMAL HALİNDEN FOTOĞRAFLAR ACAİB ŞEKİLSİZ VE BİCİMSİZ

ESKİ KASAYI YENİLEME KARARI ALDIK :) 16 ŞUBAT GÜNCEL ESKİ KASAYI YENİLEME KARARI ALDIK :) 16 ŞUBAT GÜNCEL ESKİ KASAYI YENİLEME KARARI ALDIK :) 16 ŞUBAT GÜNCEL ESKİ KASAYI YENİLEME KARARI ALDIK :) 16 ŞUBAT GÜNCEL ESKİ KASAYI YENİLEME KARARI ALDIK :) 16 ŞUBAT GÜNCEL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TyfnKCR -- 16 Şubat 2016; 0:13:32 >

• takip hocam merakla bekliyorum bu arada sistem özelikleri nedir
  • Sistem özellikleri imzamda yazıyor bunlar kasanın 4-5 ay önceki hali kasa iş yerinde olduğu için fotoğrafları çekemiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TyfnKCR -- 18 Aralık 2015; 23:24:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TyfnKCR

Sistem özellikleri imzamda yazıyor bunlar kasanın 4-5 ay önceki hali kasa iş yerinde olduğu için fotoğrafları çekemiyorum :)

Tamamdır hocam takipteyim kolay gelsin size bu tip mod yapanlar azaldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TyfnKCR kullanıcısına yanıt
    Kolay gelsin takipdeyim
  • Farkındayım hocam sürekli takip ettiğim bi bölüm burası :)
    Sağolun hocam :)
  • Pleksinin üzerine fan için bir delik yapabilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O görüntüden nefret ediyorum ya pleksi sade daha güzel olur diye düşünüyorum kasada zaten 6 adet fan yeri var :)
  • aslında doğru dediğin. görüntü iyi olmaya bilir...
  • Görüntü bozukluğu mesela bi örnek verelim :) Böyle kötü bi görüntü istemiyorum o yüzden gerek yok :)
  • Kasanın üst panelinden pek memnun değilim şöyle bir şey düşündüm ne dersiniz ? daha güzel fikirleriniz varsa destek olursanız daha iyi olur teşekkür ederim :)
  • TyfnKCR kullanıcısına yanıt
    Hocam üst panel diyince anlayamadım güç kaynağının yanına genelde bu tarz kabloları saklamak için yapıyorlar ona benzettim

• O da olabilir onu düşünmemiştim teşekkür ederim :)
  • Akşama ufak bir güncelleme geliyor mobil olduğum için atamıyorum

• Güncelleme 25.12.2015

İş yoğunluğundan fırsat bulduk birşeyler yaptık hayırlısıyla devamıda gelicek

Kasadaki DVD-RW bölümü kesildi ve alttaki parça harddiskler için perçin ile sabitlenicek
     ESKİ KASAYI YENİLEME KARARI ALDIK :) 16 ŞUBAT GÜNCEL ESKİ KASAYI YENİLEME KARARI ALDIK :) 16 ŞUBAT GÜNCEL

• quote:

Orijinalden alıntı: TyfnKCR

Güncelleme 25.12.2015

İş yoğunluğundan fırsat bulduk birşeyler yaptık hayırlısıyla devamıda gelicek

Kasadaki DVD-RW bölümü kesildi ve alttaki parça harddiskler için perçin ile sabitlenicek
     ESKİ KASAYI YENİLEME KARARI ALDIK :) 16 ŞUBAT GÜNCEL ESKİ KASAYI YENİLEME KARARI ALDIK :) 16 ŞUBAT GÜNCEL

• takipteyim
  • YARIN AKŞAM FOTOĞRAF İLE GÜNCELLEME GELECEKTİR
  • Takipteyim, ben de kasayı kendim yenilemek istiyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum gerçekten. Takipteyim, bakalım nasıl bir iş çıkacak ortaya
  • ABİLERİM KARDEŞLERİM KUSURA BAKMAYIN Bİ SORUN OLUŞTU VE KASANIN ÖN PLASTİĞİNDE YAMULMA YAŞADIK BÜYÜK İHTİMAL KASAYI YENİLEYECEĞİZ YADA ELİMİZDEN GELİRSE ÖN TARAFI KOMPLE YENİDEN YAPICAZ GİBİME GELİYOR BİR SÜRE GÜNCELLEME ATAMICAĞIM İYİ AKŞAMLAR
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.