Şimdi Ara

ESKİ KASAYI YENİLEME KARARI ALDIK :) 16 ŞUBAT GÜNCEL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ön kapağın yerine bir şeyler yapmaya çalıştım elimden geldiğince yaptım boyama işleri falan kaldı şimdi inşallah toparlıyorum

ESKİ KASAYI YENİLEME KARARI ALDIK :) 16 ŞUBAT GÜNCEL ESKİ KASAYI YENİLEME KARARI ALDIK :) 16 ŞUBAT GÜNCEL ESKİ KASAYI YENİLEME KARARI ALDIK :) 16 ŞUBAT GÜNCEL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TyfnKCR -- 2 Şubat 2016; 22:03:06 >

• Güncelleme 02/02/2015

Ön kapağın kırılmasından sonra yapılan değişiklikte usb ve kulaklık+mic girişleri dışarda duruyordu onlarıda içeri almayı başardım ve boyasıda yapıldı
     ESKİ KASAYI YENİLEME KARARI ALDIK :) 16 ŞUBAT GÜNCEL ESKİ KASAYI YENİLEME KARARI ALDIK :) 16 ŞUBAT GÜNCEL

• GÜNCEL
  • Vay güzelmiş :D ellerine sağlık devamı bekliyoruz :D
  • YARIN AKŞAM YENİ GÜNCELLEME GELİYOR
  • Lütfen tüm resimleri ilk konu mesajının altında toplasan, embesil gibi resim aramasak Bayağı güzel gidiyor hocam iyi çalışmalar
  • Uzun bir aradan sonra zaman buldum ve tamamladım PSU üzerini kapattıktan sonraki hali bu burda bitirmeyi düşünüyorum yarın akşam tam olarak bitmiş halinin fotoğraflarını atacağım iyi geceler
     ESKİ KASAYI YENİLEME KARARI ALDIK :) 16 ŞUBAT GÜNCEL ESKİ KASAYI YENİLEME KARARI ALDIK :) 16 ŞUBAT GÜNCEL ESKİ KASAYI YENİLEME KARARI ALDIK :) 16 ŞUBAT GÜNCEL ESKİ KASAYI YENİLEME KARARI ALDIK :) 16 ŞUBAT GÜNCEL ESKİ KASAYI YENİLEME KARARI ALDIK :) 16 ŞUBAT GÜNCEL

• Üstad kusura bakma ama eskisi daha güzeldi sanki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kullanıcıdı Arayan Adam

Üstad kusura bakma ama eskisi daha güzeldi sanki.

Ön kapak kırılmasaydı daha güzel olacaktı ama elimizden gelen budur napalım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.