Şimdi Ara

Eski Kassadin ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O kadar sacma bir hero olamazdi cok sukur nerf geldide kurtulduk.

Adam uzerine ulti atip q atiyor susturuyor varsa e atiyor yuruyerek geri geliyor. E middesin genellikle ap herolar aliyosun skillerin onemli. Geri gelmesini izliyosun sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zamboni -- 24 Temmuz 2015; 16:34:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kassadin amumu malphite

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ultiside ap vuruyordu hemde az buz ap ratiosu yoktu ondan sildiler oyundan
  • %98 ban rate'i vardı o kadar uzun zaman nerflenmemesi cidden çok acayipti
  • Felaketti.normal oyunlarda bile banlanırdı

• eski kassadin banlanmazsa hemen alınıyordu . Baya opi bir seydi
  • Banlamayanlari diger 8 kisi linc ediyodu

• %95 ban oranı vardı LCS'de Silence <3
    Ultisinin mana oranı yerine AP oranı vardı birde daha uzun süre yavaşlatıyordu. W yeteneği düz vuruşlardan mana çalardı diye hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

ultisi aynı değildi bu mana stacklenme olayı yoktu
    şimdi baktım ultisi taban hasarı + %80 ap vuruyormuş

Hayır mana stacklenme olayı vardı yanlış hatırlamıyorsam şampiyonların üzerinde kullandığında mana stacklenmiyordu.
    Yük başına 100 mana 10 yük oluyordu diye hatırlıyorum.
  • Mid oynamayı seven ben karşıma gelirse nasıl counter atarım diye düşünmüştüm ve o zamanlar nerf yemeyen kayle ile durdurabiliyordum.

Dövüyordu yani yapacak bir şey yoktu.

Şimdi hatırladım da eskiden fizz ile de durdurulabiliyordu.
  • 4.4 yamasında rework yedi. O günden bu güne olan değişiklikleri sayayım.
    Pasif
    Saldırı hızı veriyordu. Kaldırıldı. Kassa'nın taban saldırı hızını artırıp pasife birimler ile çarpışmayı yok sayma getirdiler

Q
    Susturuyordu. Kaldırıp yerine büyü kalkanı koydular. Şimdi sadece odak büyülerini bozuyor.

W
    Pasif olarak Kassa'nın düz vuruşları hedeften mana çalıyordu. Aktifi aynıydı ama zırh delme veriyordu sanırım bir de.

E
    Aynı ama hasarı düştü, yavaşlatması arttı.

R
    %80 AP oranı vardı. Kaldırıp mana oranı koydular. Eskiden yük başına 100 mana eklenirdi şimdi iki katına çıkıyor. Rakip şampiyonlara çarpınca mananın yarısını iade ederdi, kaldırıldı. En son da menzilini kısalttılar zaten.

Aklımda kalanlar bunlar. Daha çok işlevsel olarak yazdım. Hasar olarak epey bir değişim geçirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRTFR -- 25 Temmuz 2015; 0:32:20 >
  • Ölümü aniden olmadı riot yavaş yavaş öldürdü heroyu acı çektirerek işin kötü tarafı zamanın da bu kadar popüler olmuş bir heroya hiç 1350'lik kostüm çıkarmamak ayıptır.
  • asist alınca skilleri sıfırlanan master vardı full ulti ile dolaşırlardı
  • İtinayla birini yok eder çekip giderdi.Arkasından öküzün trene baktığı gibi bakılırdı.

• Ap ratioları ve base damageleri çok düştü skillerinin gerçekten çok hızlı öldürüyordu

• O7 KASSAWIN

• %98 ban rate vardı zamanında ilk penta mu bu heroyla atmıştım. Sadece morde dovuyordu şimdi ki pant gibibiydi sadece q spamlayarak koridor alıyordu e si aynıydı ama AP ratio iyiydi slowu iyiydi w tek seferlik hasar arttırıp saldırı hızı veriyordu ultisi 750 range .5 gibi AP ratio vardı çok temiz roam atıyordu ama o q skilli yerini hiç bir şey tutamaz 2.6 saniye susturma koridorda ölüme terk demekti

• Skill basamadan ölüyordun kardeş çünkü bi susturduğu zaman sanki sonsuza kadar skill atamıyormuşsun gibi ultisindede mana problemi yoktu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha önce bi konuda da paylaşmıştım yine bu videoyu atıyorum herşeyi açıklıyor

• Şimdide iyi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.