Şimdi Ara

Eski kız arkadaş doğum günü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
2.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne diyeyim ki yazdıklarına bakarsak umursama desek yapacağın şey umursamama rolü doğrusu ise gerçekten umursamaman bu sana iki yüz verse yine sen bunun üstüne düşersin bariz kız seni ilgi ihtiyacını gidermek için kullanmış sende yokluktan 8 ay yüzünü bile doğru düzgün görmediğin kıza bağlanmışsın cidden 8 ay boyunca senle konuştuğuna inanıyor musun seni potansiyel erkek arkadaş olarak görse 8 ay boyunca mutlaka seninle yüz yüze görüşür buluşurdu azıcık kendine saygısı olan adam bu kıza bir daha yazmaz ama sen gelmiş mesaj mı yazsam çicek mi yollasam diye soruyorsun
  • Okuyan varsa özet geçebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2BA6261ED

Ne diyeyim ki yazdıklarına bakarsak umursama desek yapacağın şey umursamama rolü doğrusu ise gerçekten umursamaman bu sana iki yüz verse yine sen bunun üstüne düşersin bariz kız seni ilgi ihtiyacını gidermek için kullanmış sende yokluktan 8 ay yüzünü bile doğru düzgün görmediğin kıza bağlanmışsın cidden 8 ay boyunca senle konuştuğuna inanıyor musun seni potansiyel erkek arkadaş olarak görse 8 ay boyunca mutlaka seninle yüz yüze görüşür buluşurdu azıcık kendine saygısı olan adam bu kıza bir daha yazmaz ama sen gelmiş mesaj mı yazsam çicek mi yollasam diye soruyorsun
    Konuda ne yazılırsa yazılsın arkadaş eninde sonunda bildiğini okuyacak.

Takipteyim hocam gelişmeleri yazarsın.
  • Ben yazacaktım aynısını siz benden 1 dk önce yazmışsınız sevgilisi olmayan zamanında asosyal olarak kalan tiplerin istisnasız hepsi bir kızdan ilgi görünce abartıyor kızlar genelde böylelerini kullanıp atıyor ama hayat bu tabi zor yoldan öğrenecekler illaki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yazdığın özeti okudum 😄 tek anladığım köprüyü gecene kadar.....
    anladın sen onu!Takma kafana Hayat devam ediyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • abi kiz seni cizmis bence daha bulasma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En azından arkadaş kalsaydık diye düşünüyordum hani bir umut dedim alışınca zor oluyor ama dediğinizi uyguluycam mesaj atmıycam kutlamıycam.

• Sağol

• Bu kız beni köprü görevi gördü gelene kadar ben bunu gördüm. Ama işe başlamadan önceki konuşmalarını görseniz sevgili gibiydi samimiydi ama bunları bilerek yapmış bunu anladım. Bende üstüne çok düştüm seviyorum mevzusunu dile getirdim arada ama karşı çıktığında direk arkadaşız vs derdim. Böyle sürdü olmayacak dua ya amin dedim ama iyi oldu tecrübe oldu bana kızların yer ve zamana durruuma göre nasıl hareket ettiklerini gördüm. Vefasızlığı gördüm iyi oldu pişman değilim.

Bu arada dün sabahtan dayanamayıp dairesine çiçek çikolata gönderdim ama isimsiz olarak muhtemelen benden geldiğini bilir çok kararsız kaldım ama gönderdim.

Bundan sonra dönerse döner dönmezse dönmez dönerse de ben soğuk yaparım kafada bitirdim uğraşmıycam mesaj atmıycam belki özler yaptıklarımı düşünür aklına gelirim belki. En azından arkadaş kaldaydık diyordum birazda çünkü 9 ayın 6 ayı arkadaş gibiydik belkide geç kaldığım için arkadaş gibi olduk gerçi bunu dediğimde başta sevgililik mevzuunu desen hiç yazmazdım sana dedi.

Garip duygular ya bilemedim bu yaşa kadar hiç bir kızdan sevgi iyilik samimiyet görmeyince en ufak iyilikte bağlandım. Benimde çok hatam var ama dediğim gibi pişman değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 12 Mart 2019; 9:43:18 >

• oktay1910 kullanıcısına yanıt
    son durum ne ?
  • Yanlış yapabileceğin her şeyi yanlış yapmışsın. Daha hayır gelmez kızdan. Tek yapabileceğin ölümüne terso yap ilgi alakayı kes. Zararın neresinden dönsen kar belki terso yiyince aklo başına gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kün Togdı -- 12 Mart 2019; 13:36:44 >
  • Kızın peşinde gereksiz yere fazlaca koşmuşsunuz. Bırak gitsin. Doğum günü filan kutlamazdım ben. Hatta siz soğuk davrandıktan sonra ola ki size yaklaşmaya çalışırsa da sakın kanmayın. Bu tiplerden hayır gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay1910

Bu kız beni köprü görevi gördü gelene kadar ben bunu gördüm. Ama işe başlamadan önceki konuşmalarını görseniz sevgili gibiydi samimiydi ama bunları bilerek yapmış bunu anladım. Bende üstüne çok düştüm seviyorum mevzusunu dile getirdim arada ama karşı çıktığında direk arkadaşız vs derdim. Böyle sürdü olmayacak dua ya amin dedim ama iyi oldu tecrübe oldu bana kızların yer ve zamana durruuma göre nasıl hareket ettiklerini gördüm. Vefasızlığı gördüm iyi oldu pişman değilim.

Bu arada dün sabahtan dayanamayıp dairesine çiçek çikolata gönderdim ama isimsiz olarak muhtemelen benden geldiğini bilir çok kararsız kaldım ama gönderdim.

Bundan sonra dönerse döner dönmezse dönmez dönerse de ben soğuk yaparım kafada bitirdim uğraşmıycam mesaj atmıycam belki özler yaptıklarımı düşünür aklına gelirim belki. En azından arkadaş kaldaydık diyordum birazda çünkü 9 ayın 6 ayı arkadaş gibiydik belkide geç kaldığım için arkadaş gibi olduk gerçi bunu dediğimde başta sevgililik mevzuunu desen hiç yazmazdım sana dedi.

Garip duygular ya bilemedim bu yaşa kadar hiç bir kızdan sevgi iyilik samimiyet görmeyince en ufak iyilikte bağlandım. Benimde çok hatam var ama dediğim gibi pişman değilim.
    “ dönerse de ben soğuk yaparım kafada bitirdim uğraşmıycam mesaj atmıcam ”

Buna kendin inanıyor musun hocam? Ben inanmıyorum

• quote:

Elimde bir tane eskiden WhatsApp tan attığı bebeklik fotoğrafı var onla masum bir doğum günü mesajımı atsam fake hesaptan?
    Ya ne çok seviyorsunuz kendinizi bu kadar küçük düşürmeye. Bıraksana kardeşim kızı, bi sal artık. Kız istemiyorum diyor, inatla peşindesin hala.

• Bıraktım zaten değmezmiş. Ama beni kullanırken alıştırırken iyiydi demi sen yazıların tamamını okumamışsın galiba hocam benim zoruma giden o.

• quote:

Bıraktım zaten değmezmiş. Ama beni kullanırken alıştırırken iyiydi demi sen yazıların tamamını okumamışsın galiba hocam benim zoruma giden o.
    Hepsini okudum , kızların geneli böyle zaten.
    Bunu bilmesen bile , istemiyorum diyen bir kıza daha yanaşılmaz. İş icin kullanmış biraz seni doğru. Ama yapacak bşr şey yok

• Doğru hocam haklısın bana ders oldu iyi oldu tecrübe işte yapacak bişey yok onun yerinde olsam utanırdım ama. Gelene kadar samimi ol güzel güzel konuş gelince birden mesafe soğukluk adam o kadar konuşmanın hatrına birden böyle yapmaz. Sonuçta işe giriş sürecinde az veya çok emeğim var zor günlerinde yanındaydım.

• Birdahakine özetin özetini geç. Bu ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E3CCF4A1F -- 12 Mart 2019; 15:39:58 >
  • özet geçeyim: kızın biri bunu merdiven basamağı olarak kullanmış, bu garibim kendi kendine modlara girmiş, kız işi bitince buna yol vermiş, bu hala moddan moda koşuyor
  • reis acı gerçek ama şunu söylemeliyim gerçekte senin tipini görünce beğenmemiş bu kadar basit,

sanaldan sevgili falan olmaz boşuna uğraşma o kızla unut gitsin.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.