Şimdi Ara

Eski kız arkadaş doğum günü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
2.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar olayı özet geçeceğim. Ben adalet bakanlığında icra katibi olarak çalışıyorum yaşım 25 c2 uygulaması profildede bu bilgi yazıyor.

1 haziran 2018 sabahı bir anondan mesaj geldi. "icrayı önerir misin" yazılmış sadece. Bende bu soruya karşılık daha kim olduğunu adını vs bilmeden uzun uzun anlattım. Hoşuna gitti sanırım o ara sınav başvuruları vardı katiplik hangisine başvuracağı konusunda kararsızmıştı ve karar vermem gerekiyor bir gün seni telefonla arasam yardımcı olabilir misin dedi numaramı istedi direk çok şaşırdım açıkçası daha yarım saat mesajlaştığı birinden numara istemek tuhaf geldi. Neyse verdim numaramı aradı anlattım işte işi yardımcı oldum nereye başvurması gerektiğini anlattım önerilerde bulundum vs. Sonra 1 kaç gün c2 den konuşmamaya devam ettik daha sonra bu kız niye burdan konuşuyoruz acaba dedi sonra WhatsApp tan konuşmaya başladık. Sonra İnstagram felan takip ettik işte. Bu başvuru klavye mülakat işe başlama süreci 7 ay sürdü bu süreçte ilk başlarda o çok yazıyordu ben yazmasam da vs hemen bugün yazmadın sessizsin vs derdi. Böyle aylarca başvuruydu klavye çalışmasıydı vs bana sorular sordu yardımcı oldum konuşmaya devam ettik birden samimi oldu yani. Telefonla aramalar vs o zamanlar ben fazla konuşmazdım o sürekli arardı bazen açmazdım vs.

Sonra bu klavye sınavına girdi klavyeyi geçti sevinçle aradı konuştuk ettik mülakata girdi stresli aradı yine konuştuk mesajlaştık. Yani zor zamanlarında stresli zamanlarında yanındaydım. Sonra bu kız mülakatı da geçti sınavı kazandı artık oda icra katibi oldu. Kazandığında sevinçli bir şekilde aradı vs anne babasından sonra kazandığını söylemek için ilk beni aradı düşünün. Anne babasıyla belki konuşamadığı şeyleri benle konuştu bu süreçte 2 saat telefonla konuşuyorduk sonra kapanıyordu otomatik tekrar arıyorduk vs. Kazandıktan sonra daha sık konuşmaya başladık bana umut verdi mesajlardan ben umut aldım yok kalp kalbe karşı demeler arayıp sormayınca mesaj atmayınca unutuyosun beni demeler sorunca arkadaşız derdi ama konuşmalar sevgili gibiydi ben sade bir hayat istiyorum benden aşk meşk geçti sevgili vs istemiyorum senle alakası yok bu durumun dedi ama bunları daha 1 ay önce dedi bana ben alıştım umut bağladım öyle deyincede ben sana umut vermedim vs diyo. 3 sevgilisi olmuş bunun ilki lisede 3.5 yıl sürmüş ve bu kızı aldatmış başkasına gitmiş. Bu kızında onun acısıyla 6 ay süren ve 4 ay süren iki ilişkisi daha olmuş bana anlatmıştı bunları.

Neyse bu 14 ocakta işe başladı benim olduğum binada ama farklı dairede. İlk o zaman yüz yüze gördüm bu kızı işte 8 ay boyunca sanaldan konuşup etmiştik. Dairesine ilk gün çiçek çikolata yolladım. Bu kızın bana dediği de sen kazandıktan sonra bana sık yazmaya başladın herşey kazandıktan sonra oldu vs önceden seviyorum mevzusu yoktu felan dedi mesajla tabi. Ama bu doğal dedim bende kazandıktan sonra işe başlamana yakın daha çok konu oldu güncel birşey olduğu için daha sık konuştuk dedim. Neyse bu kız geldi işe başladı ilk haftadan benden kaçmalar başladı. Sabah onu bekledim aşağıda yarım saat soğukta hemen gelip daireye çıktı çay içelim kahvaltı yapalım yok. Öğle aralarında beraber yemeğe gidelim yok. Vs birden mesafe koydu ben böyle söyleyince de beni bunaltıyon ben sade bir hayat istiyorum bayıyosun vs demeye başladı. Eskiyi hatırlatınca da sen bana bi iyilik yaptın insanlık için yaptın yüzüme mi vuruyorsun bunları vs. Gelmeden önce neler konuşurduk yook şöyle yaparız böyle yaparız yemeğe gideriz sana yemek borcum var derdi. Yok dondurma yemeye gideriz gezeriz tozarız derdi. Gerçekten tuhaf kızları anlaması zor. Sanki 8-9 ay konuşmamız yabancı biriymişim gibi davrandı. Ben se onu akşamları yolumu 50 km uzatarak arabayla evine kadar bıraktım bazı günler hep onun iyiliğini düşündüm yanında olmak istedim ama gördüğüm karşılığı anladınız mı? Hiç vefa yokmuş sende vs baya sitemli yazdım buna bi gün beni arama etme vs dedim. Mesajlarına bakmadım sonra akşam ısrarla arıyo 2-3 kere uzun uzun çaldırdı açmadım yine ısrarlı çaldırmalara devam edince açtım hiç bişey yokmuş gibi konuşmaya başladı şaşırdım konuştuk ettik güzelce aramız düzeldi yine.

Son olarak ben bu kızın c2 ye girmesine çok takıyordum bi gün haftasonu takip ettim akşama kadar c2 de aktifti gerçi profil resmi karanlık nicki yalnızlk ama o birilerine yazıyordu kesin. Ben buna c2 de aktifken WhatsApp tan yazdım cevap vermedi sinirlendim. Artık sıkılmıyorsun herhalde dedim. Çünkü eskiden işe başlamadan önce sıkılıyorum vs sürekli yazardı. Ben öyle yazınca pardon diye cevap verdi. Ne pardonu dedim ben öyle deyince bana bişey mi demeye çalışıyorsun neden öyle yazdın dedi. Yok bişey dedim bunla konuşmaya çalıştım yok canım istemiyor konuşmak vs diyince sinirim attı iyice. Dedim sen kafayı yemişsin sabahtan beri c2 desin meşgulsün anlıyorum ordakilerin %90 ı sapık ruhlu kişiler anasayfada her türlü pislik var sende vefa yokmuş canın benle konuşmak istemiyor ama c2 de istiyor beni bundan sonra arama mesajda atma hakkını helal et felan dedim ve engelledim ilk defa bunu çünkü o sıra cevap duymak istemedim. Ertesi gün açtım engelini yine birsürü şey yazdım sonra cevap verdi kafana göre onca şey yazmışsın ben seni kırmamak için cevap vermedim. Benim orda olduğum biriyle konuştuğum anlamına gelmez olsa bile bu seni ilgilendirmez. Bana bidaha böyle şeyler yazarsan kalbini kırarım yazdı 2 hafta önce. Sonra özür diledim vs 1 hafta daha konuştuk en son da 2 hafta önce yine ben buna normal konuşma amaçlı napıyon nasıl gidiyor tarzı şeyler yazdım görüldü yaptı cevap vermedi. Yine sinirlendim neden böyle yapıyorsun ben sana ne yaptım ne kötülük ettim vs sitem ettim. Sonra cevap verdi ben konuşmak istemediği mi daha önce söylemiştim dedi. Yazma bana ben seni engellemek istemiyorum saygımdan dedi yazarsan ben seni engellerim dedi daha önce yazdıklarını unutmadım sonra beni engelledin gittin dedi. Ben yazmaya devam ettim gerçekten engelledi. 2 hafta oldu hergün konuştuğum yazıştığım kişi olmayınca bi boşluk oldu günaydın iyi geceler mesajlar vs yok artık.

Kızın yaşı 24 türbanlı çok arkadaşı olmayan biri benim gibi bende biraz içine kapanık biriyim bu arada.

Böyle WhatsApp konuşmaları telefon konuşmaları 9 ay boyunca sürdü 9 aydır tanıyorum bu kızı.

Bugün doğum günü bu kızın ne yapayım sizce kutlamalı mıyım? Yoksa yarın dairesine hediye mi göndereyim 1 gün gecikmeli olarak?

Edit: Daha önce hiç sevgilim vs olmadı

Edit 2: (23 Şubat 2019) Engelledi.

Edit 3: (02 Mart 2019) Fevrilik yapıp fake instagram hesabından yazdım ettim hata ettim galiba yine yazma etme istemiyorum vs dedi. Ben seni uyardım yazdın engelledim bitti gitti dedi. Öyle kaldı şimdilik

Edit 4: (11 Mart 2019) İsim yazmadan çiçeksepetinden papatya ve çikolata gönderdim. Daireden başka biri almış.

Edit 5: (23 Mart 2019) Arkadaşlar fake hesaptan tam 3 hafta sonra tekrar yazdım. Selam nasılsın dedim başta kimliğimi belli etmedim. Sonra o sen kimsin diye sordu. Bende tahmin etmişsindir kim olduğumu çokta önemi yok. Halin keyfin nasıl eğitim nasıldı? Dedim.

Yeni başlayanlar eğitime gitti diye biliyordum. Eğitim yok diye cevap vermiş. Bende Anladım bir arkadaş yeniler eğitime başladı 5 gün felan sürecekmiş diyordu da ondan sordum dedim. Peki diye cevap verdi.

Öyle kaldı konuşma devam edeyim mi yoksa beklemeye mi geçeyim. Açık söyleyim sevgili babında değil en azından engelimi felan kaldırsın arkadaş olarak konuşmak arkadaş olmak istiyorum. Yani 9 ayın 7 ayı gibi arkadaş olmak istiyorum sevgili istemediğini söyledi biliyorum.

Tavsiyelerinize açığım teşekkür ederim şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 23 Mart 2019; 19:39:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne diyeyim ki yazdıklarına bakarsak umursama desek yapacağın şey umursamama rolü doğrusu ise gerçekten umursamaman bu sana iki yüz verse yine sen bunun üstüne düşersin bariz kız seni ilgi ihtiyacını gidermek için kullanmış sende yokluktan 8 ay yüzünü bile doğru düzgün görmediğin kıza bağlanmışsın cidden 8 ay boyunca senle konuştuğuna inanıyor musun seni potansiyel erkek arkadaş olarak görse 8 ay boyunca mutlaka seninle yüz yüze görüşür buluşurdu azıcık kendine saygısı olan adam bu kıza bir daha yazmaz ama sen gelmiş mesaj mı yazsam çicek mi yollasam diye soruyorsun
  • Bence ilk soğuk yaptığında sende umursamayıp hayatına bakıcakdın en doğrusu bu olurdu haklı olduğun durumlarda bile özür dilemişsin.

• Hepsini okudum gururlu güçlü kardeşim, bu iş olmaz. Kız 2 ayrı yerde gayet olgun davranarak yapmak istediğini yönünü belli etmiş. Bir çiçek veya kutlama yapma bu mevzu bu şekilde kapansın. Uzatmalı işin sonu illaki boka sarıyor, olmuyorsa zorlama.

• Hocam özet geçecegim demişsin destan yazmışsın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fragmanı buysa filmin kendisini görmek isterim

• OrQuN kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim cevap için insan alışıyor ya o kötü oluyor en azından arkadaş kalsaydık dedim oda olmadı.

• yüzükle git dairesine evlenme teklıf et ben ettım sen etme de
    deli misin nesin yapmadıgın sacmalık kalmamıs,sal artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu gün doğum günüm.
    11 yıl önce açıldı
    Bu gün benim doğum günüm
    7 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yıkık olmayın her daim kovalanan kaçar sal bırak ilgilenme umursama yazma olacagı varsa zaten gelir sen bırak yanlış yapıyorsun

• Elimde bir tane eskiden WhatsApp tan attığı bebeklik fotoğrafı var onla masum bir doğum günü mesajımı atsam fake hesaptan?

• Tipik kız davranışları,istediğini alınca geri çekilmiş.Bosver yahu ne doğum günü kutlaması.Bugun aranız iyi olsa yine bozulacak bu kız c2 midir nedir orda yine takılacak sen yine kızacaksın yine aynı şeyler yaşanacak

Kızlar böyledir sözler verir,seni umutlandırır sonra çeker gider.Sen söz vermiştin dersin umursamaz bile.Salla gitsin

• Mendieta58 kullanıcısına yanıt
    Valla öyle hocam haklısın bazende düşünüyorum neden ben? Kullandı gitti ilk günden telefon istemesine şaşırmıştım zaten herkesle böyle birden samimi olabiliyor demekki. Benle işi bitti mutsuzken çözüm arıyorken yanındaydım şimdi başka meselelerine başkalarıyla çözüm arıyordur c2 den farklı konular için başkalarından numara istiyordur belki. Bunlarıda yazdım ona.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 10 Mart 2019; 13:42:30 >
  • Ya dostum bak kusura bakma aynı yaştayız kocaman memur adamsın, neler görmüşsündür bugüne kadar ama bu hareketler olmuş mu gerçekten? Bu kadar onun seviyesine onun kalitesizliğine ne gerek var? Kadınlar kızlar böyledir, evet tahmin ediyorum insanlar zaman zaman duygusal anlamda kendilerini tatmin etmek sevmek sevilmek istiyor ama ne bileyim, kız işe başlamadan önce gayet iyi gidiyormuş her şey sonradan berbat etmişsin. Kaçan kovalanır kardeşim emin ol bundan, aylarca konustugun, egittigin, hayatina yön verdigin bir insanın seninle konusmama ihtimali senden uzaklaşma ihtimali yok, akışına bırakmalıydın çok üstüne düşmüşsün bu saatten sonra da olmaz boş ver işine bak

• striker27 S kullanıcısına yanıt
    Haklısın kardeşim başlayana kadar çok iyiydi çok üstüne düştüm sanırım.

• Öyle ki işe başlayana kadar beni ara diyordu son zamanlarda resmen aramazsan diziye bakarım vs diyordu. Uzun uzun telefon konuşmaları vs. İnsan özlüyor içinden kızsanda alışıyorsun bir süre sonra ve ben ilk kez bu duyguları yaşadığım için tecrübesizim bilemedim böyle olacağını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 10 Mart 2019; 14:3:47 >
  • Masum sade bir kutlama mesajıda atmayım mı?

• oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakma ama sen şu soruyu soruyorsan iflah olmazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA6261ED -- 10 Mart 2019; 16:16:46 >
  • Niye ne varki bu sorumda? Sonuçta birşeyler paylaşmışız etmişiz bi doğum günümü bile hatırlamadı diye düşünsün istemiyorum kararsızım işte.

• Eski kız arkadaş doğum günü

büyük geçmiş olsun
  • Tamam hocam sen bu şekilde devam et sana hayatta başarılar
  • Ne tavsiye edersin bir önerin varsa söyle niye hemen eleştiri hiç bişey yazmayım umursamayım bekleyim mi ben tavsiyelere açığım fikir alışverişi yapıyoruz şurda.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.