< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 23 Mart 2019; 19:39:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 23 Mart 2019; 19:39:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
yüzükle git dairesine evlenme teklıf et ben ettım sen etme de
deli misin nesin yapmadıgın sacmalık kalmamıs,sal artık |
Hepsini okudum gururlu güçlü kardeşim, bu iş olmaz. Kız 2 ayrı yerde gayet olgun davranarak yapmak istediğini yönünü belli etmiş. Bir çiçek veya kutlama yapma bu mevzu bu şekilde kapansın. Uzatmalı işin sonu illaki boka sarıyor, olmuyorsa zorlama.
|
Bence ilk soğuk yaptığında sende umursamayıp hayatına bakıcakdın en doğrusu bu olurdu haklı olduğun durumlarda bile özür dilemişsin.
|
Ne diyeyim ki yazdıklarına bakarsak umursama desek yapacağın şey umursamama rolü doğrusu ise gerçekten umursamaman bu sana iki yüz verse yine sen bunun üstüne düşersin bariz kız seni ilgi ihtiyacını gidermek için kullanmış sende yokluktan 8 ay yüzünü bile doğru düzgün görmediğin kıza bağlanmışsın cidden 8 ay boyunca senle konuştuğuna inanıyor musun seni potansiyel erkek arkadaş olarak görse 8 ay boyunca mutlaka seninle yüz yüze görüşür buluşurdu azıcık kendine saygısı olan adam bu kıza bir daha yazmaz ama sen gelmiş mesaj mı yazsam çicek mi yollasam diye soruyorsun
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 10 Mart 2019; 13:42:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 10 Mart 2019; 14:3:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA6261ED -- 10 Mart 2019; 16:16:46 > |
|