Şimdi Ara

Eski kız arkadaş doğum günü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
2.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öncedende görüyordu resimlerde felan beğeniyordu her resmimi hatta ama bende öyle tahmin ediyorum yanımda gözükmek istemiyordu benden kaçıyordu geldikten sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 12 Mart 2019; 18:3:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiçbir kız için bu kadar düşünmeye değmez, bu kadar yazmana bile değmez.. samimiyetine güvenerek söylüyorum, seni kullanmış ve işi bitince sohbeti kesmek istemiş. size önerim dışarıda milyon tane kız varken sadece 1 kıza bağımlı kalmayın.. umarım kurtulabilirsin
  • Smokines kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle oldu hocam teşekkürler cevap için unutcam artık bana tecrübe oldu biraz acı tecrübe ama olsun. Hiç hatrım yokmuş demekki kızda kalbinin bu kadar kötü olabileceğini bu kadar vefasız olabileceğini bilemedim bilseydim bu kadar alışmaz konuşmazdım bağlanmasaymıştım hiç keşke.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 12 Mart 2019; 18:16:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kızın tuhaf durumları vardı. Atılımda tam burslu kazanmış endüstri mühendisliği okuyordu 1. Sınıfta okuyordu çok zorluklar çekmiş ailesi özellikle babası çok karşı çıkmış üniversite okumasını istemiyormuş tu sıkı bir ailede yetiştim felan derdi sürekli o yüzden kısıtlanmayı sevmem derdi. Hayali mühendislik mişti bir ara tablet alacakmıştı üni için para bulamamış ailesi vermemiş babası annesi ablası abisi kimse vermemiş. Arkadaşı vermiş zorla sonra arkadaşına taksit taksit ödemiş para sıkıntıları çekmiş kendi imkanlarıyla okumuş vs. İşe girince birinci sınıfta bırakmak zorunda kaldı tabi. Daha önce 2 yıllık bilgisayar programcılığı bitirmiş.

Bu işede sırf paraya ihtiyacı olduğu için girmiş hayali mühendislik psikolojisi de bozuk biraz sanırım.

Kötü tecrübelerim oldu geçmişte felan diye anlatırdı bana muhtemelen eski sevgilileriyle alakalı bence. Yani ablasıyla resmi vardı ablana ne kadar benziyorsunuz vs dedim. Onu bile kıskanırdı niye öyle diyon sen daha güzelsin diyeceksin felan derdi. Abisigil oturmaya gelirdi bi gitmediler vs derdi. Tuhaf garip biriydi gizemliydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 12 Mart 2019; 18:41:14 >

• Verilmiş sadakan varmis kizin muhtemelen psikolojik sorunlari var hayir gelmezdi 2. Olarak kiz saglikli bir birey olsaydi bile her insan gibi demekki seni begenmemis tipini veya hareketlerini bu yuzden işini gordurup gitmis sonuc olarak sal gitsin

• Aynen öyle hocam belkide hayırlısı buydu uzamadı zararın neresinden dönsek kardır. Bu kadar da uzamasaydı keşke.

• oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Pazar günü Malatya’ya gel misafir edeyim reis

• Smokines kullanıcısına yanıt
    Tamam kardeşim gelirsem haber ederim sana inşallah gelecem bi aksilik olmazsa.

• oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır bekliyorum

• Arkadaşlar fake hesaptan tam 3 hafta sonra tekrar yazdım. Selam nasılsın dedim başta kimliğimi belli etmedim. Sonra o sen kimsin diye sordu. Bende tahmin etmişsindir kim olduğumu çokta önemi yok. Halin keyfin nasıl eğitim nasıldı? Dedim.

Yeni başlayanlar eğitime gitti diye biliyordum. Eğitim yok diye cevap vermiş. Bende Anladım bir arkadaş yeniler eğitime başladı 5 gün felan sürecekmiş diyordu da ondan sordum dedim. Peki diye cevap verdi.

Öyle kaldı konuşma devam edeyim mi yoksa beklemeye mi geçeyim. Açık söyleyim sevgili babında değil en azından engelimi felan kaldırsın arkadaş olarak konuşmak arkadaş olmak istiyorum. Yani 9 ayın 7 ayı gibi arkadaş olmak istiyorum sevgili istemediğini söyledi biliyorum.

Tavsiyelerinize açığım teşekkür ederim şimdiden.
  • Okurken ben utandım , kız seni istemiyo niye zorluyosun

• Sen tanıdığım nadir iyi insanlardan birisin vs derdi. Ben İlçeye geçtim katip olarak 1.5 ay oldu o sıralar konuşuyorduk. Seni özleyeceğim gidince derdim. Oda bende seni özleyeceğim görüşürüz hafta sonu derdi. Benimde hatalarım var çok üstüne gittim arkadaş olarak kalabilirdik çok zorladım bağları kopardı ama tamamen sildiğini düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 23 Mart 2019; 19:36:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay1910

Sen tanıdığım nadir iyi insanlardan birisin vs derdi. Ben İlçeye geçtim katip olarak 1.5 ay oldu o sıralar konuşuyorduk. Seni özleyeceğim gidince derdim. Oda bende seni özleyeceğim görüşürüz hafta sonu derdi. Benimde hatalarım var çok üstüne gittim arkadaş olarak kalabilirdik çok zorladım bağları kopardı ama tamamen sildiğini düşünmüyorum.
    Çok ilgi göstermişsin hata etmişsin değdi mi şimdi o kadar ilgiye

• Aynen öyle oldu başlarda 9 ayın 7 ayı çok ilgi göstermiyordum arada yazıyordum unutuyosun beni vs diyodu o yüzden. Mayıs ayından beri konuşuyoruz ama aralık ayından itibaren sık konuşmaya başladık o ay seviyorum dedim o zamana kadar arkadaş olarak konuşuyorduk 7 Aralıkta kazandığı belli oldu kızında. 15 ocakta iş başı yaptı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 23 Mart 2019; 19:42:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay1910

Aynen öyle oldu başlarda 9 ayın 7 ayı çok ilgi göstermiyordum arada yazıyordum unutuyosun beni vs diyodu o yüzden. Mayıs ayından beri konuşuyoruz ama aralık ayından itibaren sık konuşmaya başladık o ay seviyorum dedim o zamana kadar arkadaş olarak konuşuyorduk 7 Aralıkta kazandığı belli oldu kızında. 15 ocakta iş başı yaptı.
    Para kazaninca değişmiş sonuç olarak

• Muhtemelen öyle oldu ama emin değilim.

• Senin bu islerden 2 tık sonrasında avukata ihtiyacin olacak. Simdiden avukatini ayarla. Idare davasi icin ayri ceza davasi icin ayri avukat ile gorusmeni tavsiye ederim.

Pilot yok mu sizde nasil farkli daire oluyor farkli birimde mi ?

• Ne kadar cok zorlamissiniz fake hesaplar, mesajlar, istemiyorum demesinin ustune israrla mesajlar..
    İlk seferinde keyfin bilir deyip kopek cekseniz buyuk ihtimalle o sizle konusurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 tık sonrasında derken. İcra daireleri ayrı ayrıdır 33 daire var ankarada o başka dairede idi aynı bina ama farklı daire. Daha sonrasında ben ilçeye geçtim işte 1.5 ay oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 24 Mart 2019; 16:6:1 >
  • Hocam yanlış anlama tabi ama sende ciddi sıkıntılar var. Bu iş de olmaz sal gitsin
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.