Şimdi Ara

Eski KNIGHT ONLINE cıların sohbet konusu ;) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
17
Favori
17.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Edanannin en iyi mage clanindaydim twetey selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • knight online galiba soundtrack ile rakı içecek bir nesil yetiştirdi baksana müziği duyan hey gidi günler diyor
  • beyl4er
    bu müziği dinleyerek hatırlayalım oyunu,dünyada bu macerayı çok az sayıda insan yaşadı,diğer herkes bihaber yaşıyor,türkler olarak 2004-2009 arası bu macerayı ortak bilincimizle yaşadık,birlikte asla unutmayacağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: eazy e

Bu oyunu yalniz grafikleriyle yargilayanlar buyuk hata icindeler

bu oyun grafiği için değil anlaşılması kolay olduğu için oynandı herkes oynayınca millet olarak bir oyunun daha içine ettik
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcan61

dc yemekten oynayamazdık anasını satayım :) lise 1 de sınıfta kalma nedenimdir ama kurtarma sınavlarında geçtim :)

dc yememek için serverin üstüne basıp 1 i seçip üstüne hep pasardık (mousle),ek olarak entere basardım .
  • Universite sinavi var diye biraktiydim 2 sene once yeniden mi baslasam diye dusunuyorum ama sonra para vermeden bi halt olunmayacagi aklima geliyor vazgeciyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar, üskodan bahsetmeyeceğim. ondaki anılarımı yazmaya kalksam tee kadıköye kadar köprü olur. crashko vardı, belki bilirsiniz. ilk pvp serverlardan birisiydi. o serverdaki anılarımı hatırladığımda gözlerim dolar hala. hüzünlenirim. çok güzel arkadaşlıklardı, oyun 2. plandaydı. deruda kasarken muhabbet ederdik. oyunun en güzel tarafı buydu mesela. crashko kapanınca yeni açılan bir servera geçmiştim. fazla user yoktu czde, tahmini 25-30 kişi. biraz da zor serverdı. üzerimdeki bütün itemleri +7 yapmıştım; o sıralar diğer adamlardaki en iyi adamda +6 md vardı. kimse czye çıkamıyordu neredeyse 8 vs 1 yapacaktım. baktım kimse yok, maradona geçtim. bütün herkes toplanmış gm ile konuşuyor. afganmucahid şöyle afganmucahid böyle. dc yedim. banlanmışım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonyeja

Arşivden hoşunuza giderse atarım daha :D

Eski KNIGHT ONLINE cıların sohbet konusu ;)

Vay salak, ben babamı bile satardım la kadınla yatmak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbaday

breth de infernoı ile zombi keserdik 45 açan nova atar gibi seviniyordu aras serverinde idik ilk sererlerdendi 60 olabilen hiç yoktu warriorler provoke yapardı bizde arkadan ks atardık inferno ile 60 olduk bu sefer eslandda proveke ile toplanan harpylere novaları çakardık ne günlerdi bu arada sene 2005:)

aha tamam, breth'te kasmış efsanevi nesilden birini buldum
    şimdikiler değil knight empire, fire drake ya da chaos sonrası oyuna başlayanlar, breth'i hatırlayan bile yok. oyunda türk bulduk mu amma sevinirdik lan! oyunun güzel olduğu zamanlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skyforge

quote:

Orijinalden alıntı: sonyeja

Arşivden hoşunuza giderse atarım daha :D

Vay salak, ben babamı bile satardım la kadınla yatmak için.

şimdi durum nasıl bilmiyorum, ama 3-4 sene önce iron neck'i gerçek paraya satıp 1 yıl kadına gidecek para kaldırabilirdin

• tekrar başladım 1 ay önce, vurdum koxpun dibine banlanmazsak iyi

şunuda not düşeyim ben oyuna başladığımda sadece ares ve dies vardı, o zamanları diesde başlamıştım ne eziktik ya solucana bile yatıyorduk

party kurmayı bilmiyorduk arkadaşımla birlikte solucan kesiyorduk ama ks atarak
  • +8 bow elime aldiğimda en sağlam çar benimki zannederdim
  • Bizim Arkadaş 9 Milyarlık Kamyoneyi Karşılığında 82 LvL Char Almıştı 1 Sene sonra Satmak İstediAma Satamadı

Bu Arada Gece 3' e Alarm Kurup Savaşa Giren Varmı?

Sadece 6 Ay Oynadım 2-3 Sene Önce
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassin Leader

Kecoon Warrior'dan Kekuri Ring düşürdüğüm gün heyecandan ne yapacağımı şaşırmıştım. Bir keresinde (En az 7 sene önce) yeşil kutudan DOL düşürmüştüm o gece yatamamıştım. DH ile de Knight Online sayesinde tanışmıştım.

Bende 7 yıl önce kecoon warriordan kekuri ring düşürmüştüm fakat kutuları toplayan çocuk partiden çıkıp kendi almıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeM-Tr

quote:

Orijinalden alıntı: Assassin Leader

Kecoon Warrior'dan Kekuri Ring düşürdüğüm gün heyecandan ne yapacağımı şaşırmıştım. Bir keresinde (En az 7 sene önce) yeşil kutudan DOL düşürmüştüm o gece yatamamıştım. DH ile de Knight Online sayesinde tanışmıştım.

Oyuna yeni başladığım zamanlarda düşük lvl iken kecoonlarda koxp ile kasarken kekuri ring düşmüştü. Ne olduğunu ve ne kadara gittiğini bilmediğim için npcye satmıştım.

• ulan şu oyun 2005-2006-2007 deki haline dönsün yani fire drake dönemine, maradon eski haline gelsin üniversite son sınıf öğrencisi olarak dersleri kpss yi kurum sınavlarını falan boşverip çekebildiğim kadar gb çekerek yeniden başlamak istiyorum üstüne de giriş kolay olsun diye premium alırım

• Kaç milyar harcadım şu oyuna be...
  • ne günlerdi be konuyu görünce bile duygulandım hele o arkadaki müzikle elinde bişey sallanan ork karı geldi aklıma yapraklar filan dusuyordu duygulandım lan beş sene önce son charımı tam anlamıyla dizdikten iki gün sonra soyulması çok koymuştu bende o günden beri oynamıyorum ama doğruyu söylemek gerekirse hala arada oynayasım geliyor ne kadar hayatımı berbat etsede dünyadaki gelmiş geçmiş en iyi oyundur bence hele knight empire ve fire drake zamanı baya iyiydi sonra maradon değişti falan fila koxp pedal bir sürü şey çıktı oynunda b.ku çıktı manesdeydim TheW4w muydu neydi klanin adı ardream olmasına rağmen 34. Sıradaydı bir ara RepublicXOFXTURKEY diye adam vardı son anda elim minörden kayınca adam beni yenmişti vsde ama yeniyordum hee neyse sonra adam manesde kral olmuş bi an hatırlayınca gururlandim

• yıllar önce yaptığım video. sene 2006

DH ye attığım ilk mesaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukdanis -- 8 Ocak 2013; 10:02:04 >

• bırakalı 4 yıl oluyor neredeyse elimde kalan tek şey

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.