Şimdi Ara

ESKİ KO Özlenen KO hey gidi heyyy KO (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
4.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: _Dracu11a

quote:

Orjinalden alıntı: Knıght_SerciX

cok özleyen varsa buyursun gelsin Frienzko :)

usko onun gibi olsa daha iyi olurdu usko dururken oynayan olmaz pek usko gerçek çünkülüm

nasıl usko gercek anlamadım Frko Yalan mı .. Bakın arkadaslar 1ay a kadar sitede yapılan acıklama ile Tüm buglar temizlenecek ve knight empire a geçilecek ben orda oynuyorum usko da 65 lvl warrior um vardı Bıraktım frienzko ya geçtim .Neden mi dupe yok .. koxp yok .. hack yok .. Ks az hemde cok az .. Lvl kasmak kolay .. Party e almadıgın znm sana sövcek cocuklar yok .. Bende Frko Forever ...

• ya prelı olsun gene ole olsun oda guzel ne provokerlıkler yapardım toplardım butun eslantı ahhhhh
  • Ben ko ya 2 yıl once basladım siz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DENKU -- 28 Ocak 2007; 19:51:03 >
  • quote:

quote:

quote:

usko onun gibi olsa daha iyi olurdu usko dururken oynayan olmaz pek usko gerçek çünkülüm

nasıl usko gercek anlamadım Frko Yalan mı .. Bakın arkadaslar 1ay a kadar sitede yapılan acıklama ile Tüm buglar temizlenecek ve knight empire a geçilecek ben orda oynuyorum usko da 65 lvl warrior um vardı Bıraktım frienzko ya geçtim .Neden mi dupe yok .. koxp yok .. hack yok .. Ks az hemde cok az .. Lvl kasmak kolay .. Party e almadıgın znm sana sövcek cocuklar yok .. Bende Frko Forever ...

frko uskodan alıntı çalıntı yani özenti ondan uskoya gerçek dedim asıl ko usko ondan işte

bizim istediğimiz eski kocuğumuz canım benim

• Eski ko hakkında açılan topiclarin ilgi görmesi devamlı farklı başlıklar altında aynı topigin açılmasına neden oluyo bu tarz bi yıgın topic var
  • quote:

Orjinalden alıntı: wt_deadly

ya prelı olsun gene ole olsun oda guzel ne provokerlıkler yapardım toplardım butun eslantı ahhhhh

ooo tabiki k.o. nun en zevkli olayıydı PROVOKE.Amma party bulunurdu.Bizim arkadaş bi "Ben provekerim" derdi birden party yağardı.Eslantta bazı canavarları görünce yasak o bölgeler derdik
  • quote:

quote:

quote:

quote:

frko uskodan alıntı çalıntı yani özenti ondan uskoya gerçek dedim asıl ko usko ondan işte

bizim istediğimiz eski kocuğumuz canım benim

Frienzko Lisans bir oyun kesinlikle bir calıntı layı yoktur Oda k2etwork ün Usko da k2network ün adamlar sadece Oyunu Türklere satmış asıl adminleri yine İngiliz ama Gmler Türk .. Calıntı olayı falan yok sacmalama allasen..

• ben private serverlerinin hepsinin özenti olarak açıldığını bilirim çünkü hepsi uskonun aynısı sadece zman farkı var arada
  • ahh ahhh ne gönlerdi onlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: AntiPremiuM

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: raptor1234

eski knight böylemiydi ya?

sen yenisin galiba

+1 off gene eski KO gelsin gene n00b olmaya razıyım

bende
  • quote:

quote:

quote:

dupe olayı hariç tamamen katılıyorum zaten uskodaki hesabım gene banlanmış açılırsa belki uskoya dönerim ya da dönmem ama şimdilik frko

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyw@lker -- 28 Ocak 2007; 20:14:42 >

• Valla gelicek arkadaslar varsa +70 clanımız urulmustur karus nick im ToburaY .. buyursun gelsinler her türlü item yardımı yapılır
  • quote:

Valla gelicek arkadaslar varsa +70 clanımız urulmustur karus nick im ToburaY .. buyursun gelsinler her türlü item yardımı yapılır

frko nasıl bişey anlatırmısın sheller raptor shard vs. sundrestemi satılıyo yoksa usko gibi zormu item düzmek lvl atlamak nasıl wormla lvl atlanıyomu?
  • Ewt yaa

Hele o canavarın böğürmesi hala kulaklarımda
    Hele goblin vilage manyaktı orası ana baba günü olurdu. ilk frost novayı gördüğümde ağzım açık kalmıstı
  •  ESKİ KO Özlenen KO hey gidi heyyy KO

cz'de daha slottan towna dm çekmiştim uyuta uyuta
     ESKİ KO Özlenen KO hey gidi heyyy KO

• resimlere bakılırsa tam eski ko k.empire çok güzele benziyo lvl kolay mı kasılıyo en yüksek kaç lvl şşimdi orda lvl sıkıntısı çekmeyelim?
  • Herkes Goblin giyerdi :D:D yaw hatırlatmayın harbiden eski dostluklarda bi başkaydı.
  • yaa magemle goblinelere giderdim 1m olunca bayram ederdim
  • bir lvl sonra açılacak büyünün sevincini hiç unutmam
    fire drake batırdı bu oyunu ulen hiç bukadar dupe bug koxp görmedim ben şuana kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: serious_captain

bir lvl sonra açılacak büyünün sevincini hiç unutmam
    fire drake batırdı bu oyunu ulen hiç bukadar dupe bug koxp görmedim ben şuana kadar

aynen ya fire drake oyunun daha güzel ilgi çekici olması için yapıldığını sanıyorum ama hiçte öle değil tam tersine düpe bug koxp en çok bu yamada oldu iğrenç bi hal aldı oyun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.